AI-tools voor het maken van chatbots en webapplicaties

Hallo! 🙋We hebben vandaag de volgende updates voor je! 📣

Volgens de laatste update van Home Security Heroes kan 51 procent van de veelvoorkomende wachtwoorden gemakkelijk en snel worden gekraakt door AI (Artificial Intelligence) in minder dan een minuut.

Ze gebruikten een op AI gebaseerde AI-cracker genaamd PassGAN en doorzochten 15.600.000 algemene wachtwoorden om te bepalen hoe lang het zou duren om je wachtwoord te kraken.

Dit resultaat vat samen dat 51 procent van de veelgebruikte wachtwoorden binnen een minuut wordt gekraakt, 65 procent binnen een uur, 71 procent binnen een dag en 81 procent binnen een maand.

Laten we complexe wachtwoorden gebruiken om onze gegevens en privacy te beschermen. U kunt ook wachtwoordgeneratoren gebruiken om sterke en complexe wachtwoorden te maken.

  Hoe modificatietoetsen opnieuw toe te wijzen op iPad

Volgens branche-experts en onderzoekers wordt het gebruik van een wachtwoord van ten minste 15 tekens met een sterk patroon aanbevolen, waarbij minimaal twee hoofdletters en kleine letters worden gecombineerd met cijfers en symbolen.

Open-sourceplatform Verfijnen om webapplicaties te maken

Refine is een open-source React-gebaseerd framework voor het maken van webapplicaties. Het stelt gebruikers in staat om hun applicaties te bouwen met eenvoudige stapsgewijze instructies, rechtstreeks vanuit het comfort van hun browser en sneller.

Het creëert meer dan 500 unieke combinaties van tech-stacks voor op maat gemaakte toepassingen.

Het zorgt ervoor dat gebruikers toegang hebben tot alle tools die nodig zijn voor het maken van applicaties, zoals SSR-ondersteuning voor Next.js of Remix. CRUD UI’s worden automatisch gegenereerd op basis van de API-gegevensstructuur, reageren op query’s om wijzigingen in de status perfect te beheren, toegankelijke auditlogboeken en documentversiebeheer, geavanceerde routering met elke routerbibliotheek en nog veel meer.

  Een schijf converteren van GPT naar MBR

Bovendien heeft het geen ontwerp dat talloze stijlen en aanpassingsmogelijkheden biedt. Naast het bieden van industriestandaardoplossingen voor cruciale projectcomponenten zoals authenticatie, toegangscontrole, routering, netwerken, statusbeheer en i18n, vermindert het ook de repetitieve taken die nodig zijn voor CRUD-operaties.

Refine is erg handig bij het bouwen van interne tools, dashboards en andere data-intensieve applicaties.

SiteGPT om een ​​chatbot te integreren in een website zonder codering

Wil je een chatbot voor je website bouwen zonder enige code of programmering te kennen? Dan kun je SiteGPT gebruiken om een ​​chatbot in je site te integreren.

  Hoe u kunt voorkomen dat Superhuman (en andere apps) uw e-mail volgen?

Het is een van de gemakkelijkste en snelste methoden om een ​​chatbot voor uw website te maken. In een paar snelle en eenvoudige stappen kun je je eigen chatbot bouwen die is geprogrammeerd om te communiceren met je eigen inhoud.

  • Voer uw website-URL in
  • Kies de pagina’s waarop je de chatbot wilt trainen.
  • Dat is alles; je hebt nu een eigen chatbot die alle vragen over de informatie op je website kan beantwoorden.

Deze geavanceerde chatbot-oplossing helpt om direct alle vragen te beantwoorden over de inhoud die door bezoekers op uw website is geplaatst.

Ga voor meer updates naar de categorie Nieuwste technologie.