Altijd zichtbaar aanpassen in iPhone 14 Pro

Met de iPhone 14 Pro en 14 Pro Max bracht Apple eindelijk zijn eigen implementatie van een always on display naar iPhone-gebruikers. Apple’s idee van wat een iPhone AoD zou moeten zijn, stuitte echter op veel kritiek. Welnu, met iOS 16.2 – waarmee 5G op iPhones in India mogelijk werd gemaakt – kunnen bezitters van een iPhone 14 Pro nu eindelijk hun scherm dat altijd te zien is (tot op zekere hoogte) aanpassen. Of het nu de gedimde achtergrond is die je irriteert, of het feit dat de AOD eruitziet alsof je iPhone nooit echt in de stand-bymodus staat, hier kun je het scherm dat altijd zichtbaar is aanpassen in iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max.

Personaliseer iPhone Always on Display

In echte Apple-mode zijn er niet veel opties om de AOD van de iPhone 14 Pro te personaliseren. De basis is er echter en je kunt een bruikbaar altijd zichtbaar scherm op je iPhone krijgen dat de levensduur van de batterij niet al te veel beïnvloedt. Er zijn een aantal dingen die je kunt veranderen in de iPhone 14 Pro die altijd op het scherm staat, en we gaan ze allebei bekijken.

Opmerking: u moet uw iPhone bijwerken naar iOS 16.2 om de AOD-aanpassingsopties te laten verschijnen.

Verberg / toon de achtergrond in Always on Display

Een van de grootste problemen die mensen hebben met de altijd aan-implementatie in iOS 16 is het feit dat de achtergrond altijd zichtbaar is. Dit heeft niet alleen invloed op de levensduur van de batterij, maar kan ook afleidend zijn voor sommige mensen, zoals ik. Gelukkig kun je nu de achtergrond in de iPhone AOD uitschakelen.

  • Ga naar Instellingen -> Weergave en helderheid.
  Hoe u uw laptop overal kunt opladen met een draagbare oplader

  • Scroll naar beneden en tik op “Always on Display”. Tik hier eenvoudig op de schakelaar naast “Achtergrond weergeven” om deze uit te schakelen.

Dat is alles, de AOD is nu een gewoon zwart scherm met de tijd, iPhone-vergrendelingsschermwidgets en uw meldingen. Geen afleidende achtergrond op het vergrendelscherm meer.

Verberg / toon meldingen op de iPhone altijd zichtbaar

Als je een nog schonere ervaring wilt met de iPhone AOD, kun je ook meldingen uitschakelen in het scherm dat altijd op het scherm staat. Hier is hoe dat te doen.

  • Ga naar Instellingen -> Weergave en helderheid.

  • Scroll naar beneden en tik op “Always on Display”. Tik hier eenvoudig op de schakelaar naast “Meldingen weergeven” om deze uit te schakelen.

Je Always on Display geeft nu geen meldingen weer. Dus je kunt een schonere, minder afleidende ervaring hebben met je iPhone 14 Pro.

Schakel Always on Display uit in iPhone 14 Pro

Het is duidelijk dat als je niet van AOD’s op smartphones houdt, je ook de altijd weergegeven iPhone kunt uitschakelen. We hebben een speciaal artikel over het in- en uitschakelen van de iPhone 14 Pro AOD dat u kunt lezen voor gedetailleerde instructies over hoe u dit kunt doen.

  31 Beste webschraptools

Pas de iPhone 14 Pro Always on Display eenvoudig aan

Welnu, zo kunt u het scherm dat altijd zichtbaar is op uw iPhone 14 Pro aanpassen. Ook al zijn er niet veel aanpassingsopties, je kunt toch op zijn minst de achtergrond en meldingen in de AOD uitschakelen. Dus, ga je je iPhone altijd op het scherm aanpassen? Laat ons je mening weten in de reacties.

gerelateerde berichten