Amplitude, een platform voor digitale analyse, Remotebase om externe medewerkers in te huren

Hallo mensen! 🙋We hebben vandaag de volgende productupdates voor je! 📣

Amplitude

Amplitude is een digitaal analyseplatform vergelijkbaar met Google Analytics, dat een praktisch inzicht geeft in gebruikersactiviteiten. Naast het bijhouden van paginaweergaven en klikken, biedt het platform gebruikersattributen en digitale kanalen voor diepgaande gedragsanalyse.

Amplitude biedt een platform voor productanalyse en tools voor gegevensbeheer om goed georganiseerde gegevens van hoge kwaliteit te garanderen.

Daarnaast biedt het middelen voor het opzetten van experimenten en doelgroeptargeting op basis van analyses en gedragsgegevens. Amplitude is de pionier op het gebied van productanalyse en de maker van de Behavioral Graph, de grootste database met consumentengedrag.

Amplitude wordt vertrouwd door ’s werelds toonaangevende merken, zoals Notion, Dropbox, Walmart, HBO, Hubspot en nog veel meer.

Volgens het persbericht heeft het $ 150 miljoen aan Series F-financiering opgehaald onder leiding van Sequoia Capital. Met de deelname van de huidige investeerders GIC, Battery Ventures en IVP heeft de totale financiering nu $ 336 miljoen bereikt en is de pre-money-waardering gestegen tot $ 4 miljard.

  Hoe een nep Google-inlogformulier te identificeren [Chrome]

Amplitude biedt startup-beurzen om startups te ondersteunen door hen toegang te geven tot gegevens over consumentengedrag, marketinginitiatieven en productbetrokkenheid. De beurs is beschikbaar voor startups met minder dan $ 5 miljoen aan financiering en minder dan 20 werknemers. Komt ook in aanmerking voor Y Combinator-bedrijven.

Externe basis

RemoteBase is een innovatief platform dat het voor bedrijven eenvoudiger maakt om externe medewerkers in dienst te nemen en te beheren. Door ervaren ontwikkelaars binnen 24 uur aan te bieden, heeft Remotebase Integrate geholpen om tot 40% te besparen op inhuurkosten en 90% op inhuurtijd.

Werkgevers kunnen RemoteBase gebruiken om sollicitanten te vinden op basis van factoren als talenten, geografie en beschikbaarheid.

Het maakt het wervingsproces efficiënter en garandeert dat bedrijven de beste sollicitanten vinden voor functies op afstand. Naast tijdregistratie, salarisadministratie en communicatiemogelijkheden biedt RemoteBase ook beheeroplossingen voor teams op afstand.

  Hoe het werkt en heeft het invloed op uw kredietscore?

Volgens de bronnen heeft het bedrijf in totaal $ 3,5 miljoen opgehaald in twee ronden.

Sommige topbedrijven gaven de voorkeur aan Remotebase, waaronder Forbes, AOL, WSJ, Product Hunt, Yahoo Finance, enz.

IBM Watsonx

Tijdens de jaarlijkse Think-conferentie introduceert IBM IBM Watsonx, een platform voor het bouwen van AI-modellen en het gebruik van vooraf getrainde modellen om code en tekst te genereren.

IBM zegt dat Watsonx het enige AI-platform is dat een goedkope infrastructuur en een breed scala aan vooraf getrainde enterprise-level modellen biedt.

IBM’s Watsonx-toolset, -infrastructuur en -adviesdiensten helpen bedrijven bij het ontwikkelen van hun eigen AI-modellen of het aanpassen van bestaande modellen aan hun specifieke data.

Watsonx.ai is een enterprise-studio voor AI-ontwikkelaars waarmee klanten modellen kunnen evalueren en implementeren en deze na implementatie kunnen monitoren, waardoor talloze workflows kunnen worden versneld.

Via Watsonx.ai biedt IBM ondernemingen vooraf getrainde modellen, waaronder enkele open-sourcekeuzes. Ze hebben ook samengewerkt met Hugging Face, een AI-bedrijf, om duizenden van hun modellen te combineren.

  Hoe kunt u automatisch beveiligingsproblemen van websites scannen?

De beschikbaarheid van Watsonx.ai wordt in juli verwacht. U kunt hier op de wachtlijst komen.

KomodoDecks

KomodoDecks is een screencasting-tool met een door AI aangedreven Mac-app voor bewerking op basis van transcripties. Het ontwikkelt Standard Operating Procedures (SOP’s) om kennisoverdracht en productiviteit te verhogen.

Het biedt docenten, studenten en professionals een gepersonaliseerd domein, white-label keuzes en onbeperkte gratis video-opnames zonder tijdslimiet.

Door middel van screencasting biedt Komodo snelle samenwerking en het delen van ideeën, waardoor saai typen en vergaderschema’s overbodig worden. Met onbeperkte schermopname en SOP’s helpt het de teamproductiviteit te verhogen.

Komodo overbrugt de kloof tussen interne en externe teams. Bij hybride werk verbindt het individuen op innovatieve manieren door middel van door AI aangedreven bewerking, samenwerking en documentproductie.

Ga voor meer updates naar de categorie Nieuwste technologie.