Android-meldingen automatisch dempen niet pauzeren tijdens het afspelen van muziek

Als audiofiel breng ik een groot deel van de tijd door met het luisteren naar nummers op mijn Android-telefoon, maar nadat ik een hele reeks muziekspelers, zowel betaald als gratis, in de Play Store heb uitgeprobeerd, moet ik er nog een tegenkomen waarmee ik demp die verdomde meldingsgeluiden tijdens mijn favoriete delen van een nummer. Voor degenen die nieuw zijn op het platform, op Android, als je een sms of e-mail ontvangt terwijl je naar muziek luistert, pauzeert het besturingssysteem dit automatisch voor een paar seconden en speelt het meldingsgeluid af. en hervat vervolgens het afspelen van audio. Hoewel je geen melding mist, is het niet ideaal voor ononderbroken muziek afspelen. Vandaag kwam ik een app tegen met de naam Don’t Pause, die toevallig een goede oplossing voor dit probleem is.

  Hoe u uw huidige locatie kunt krijgen wanneer u om hulp belt [Android]

Don’t Pause is een gratis app die je telefoon automatisch in de trilmodus kan zetten wanneer je muziek afspeelt, en terug naar de normale instellingen wanneer je het afspelen hebt gestopt. In kan direct worden in- en uitgeschakeld en heeft een doodeenvoudige interface. Lees verder langs de sprong voor meer details.

De app is niet bepaald de eerste in zijn soort. In januari behandelde ik een vergelijkbare applicatie met de naam Shush, die je telefoon ook in de stille modus kan zetten wanneer je hem gebruikt, en terug, wanneer je hem in je zak steekt. Don’t Pause is een minimaal alternatief voor Shush met focus op het afspelen van audio. Ook de ontwikkelaar erkent dat hij bij het maken van Don’t Pause inspiratie heeft gehaald uit Shush.

  Tijdelijke machtigingen verlenen aan apps op Android

Indien ingeschakeld, zit Don’t Pause stil op de achtergrond en worden alle inkomende meldingen voor je gedempt zolang er muziek wordt afgespeeld. In tegenstelling tot andere vergelijkbare apps, vereist deze geen configuratie. Het enige wat je hoeft te doen is op de groene startknop onderaan de interface te tikken en hij doet de rest.

De app is gratis beschikbaar in de Google Play Store. Download het naar uw apparaat via de onderstaande link.

Installeer Niet pauzeren vanuit de Play Store