Anthropic haalt $ 450 miljoen op & Microsoft Fabric voor data-analyse

Hallo! 🙋We hebben vandaag de volgende updates voor je! 📣

Anthropic haalt $ 450 miljoen op om AI-assistenten van de volgende generatie te bouwen

Anthropic is een snelgroeiende generatieve AI-start-up, opgericht door ervaren OpenAI-professionals. Spark Capital leidde de huidige serie C-financieringsronde van het bedrijf, die $ 450 miljoen opbracht.

Google, Salesforce Ventures, Sound Ventures en Zoom Ventures behoorden tot de andere investeerders. De waardering van Anthropic is gestegen tot $ 1,45 miljard na een tranche van $ 450 miljoen.

Claude, een van zijn vlaggenschipproducten, is een AI-assistent die in staat is tot een breed scala aan conversatie- en tekstverwerkingsactiviteiten.

Volgens de bedrijfsblog zal de financiering worden gebruikt om AI-systemen te bouwen die zijn bedoeld om nuttige, ethische en betrouwbare diensten aan te bieden.

  Hoe gehackt muzikaal account te herstellen

Anthropic heeft meer dan een dozijn klanten in de sectoren gezondheidszorg, human resources en onderwijs, en Zoom heeft zojuist een samenwerking met Anthropic aangekondigd om AI-producten te ontwikkelen.

Na OpenAI, dat meer dan 11,3 miljard dollar heeft opgehaald, is Anthropic het best gefinancierde AI-bedrijf. Adept en Inflection, de concurrenten van Anthropic, hebben respectievelijk ongeveer $415 miljoen en $225 miljoen opgehaald.

Humanlinker haalt 2,5 miljoen euro op om verkoopteams te helpen

Humanlinker haalde in een recente financieringsronde 2,5 miljoen euro op om verkoopteams te helpen bij gepersonaliseerde prospectie. Het driestappenproces omvat door AI gegenereerde ijsbrekers, persoonlijkheidsanalyse en accountinformatie om de communicatie en onderhandeling te verbeteren.

Aangepaste AI-ijsbrekers verbeteren de communicatie en verhogen de vergaderfrequenties voor omzetgestuurde verkoopteams tijdens outreach (Sales Execution Platform).

Het product helpt de efficiëntie van de verkoopcyclus te verbeteren door gebruik te maken van personalisatiesleutels, inzichten van sociale media, podcasts, artikelen en andere relevante bronnen, en door te helpen bij de voorbereiding van vergaderingen.

  Gedrag van modificatiesleutels wijzigen bij klikken op koppelingen [Firefox]

De belangrijkste kenmerken zijn onder meer:

  • AI Generative Icebreakers: Levert het hoogste niveau van personalisatie in de kortst mogelijke tijd.
  • DISC Persoonlijkheidsanalyse: helpt bij het begrijpen van persoonlijkheidskenmerken om uw aanbod op maat te maken.
  • Account- en People Intelligence: Helpt bij het verkrijgen van uitgebreide inzichten in kritieke accounts en relaties.
  • Koopsignalen: stuurt u relevante waarschuwingen om u op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen.
  • CRM-verrijking: dit helpt uw ​​CRM te automatiseren om uw workflow te optimaliseren en de productiviteit te verbeteren door tijdrovende procedures te elimineren.

Microsoft lanceert Fabric, een nieuw end-to-end data- en analyseplatform

Microsoft lanceerde een nieuw end-to-end data- en analyseplatform genaamd Microsoft Fabric en Copilot in Microsoft Power BI. Microsoft Fabric integreert alle gegevens en analyses op één platform.

  Safari-navigatiegegevens wissen met een sneltoets

Fabric bevat Microsoft Power BI, Azure Synapse en Azure Data Factory en biedt een mensgericht analyseplatform voor samenwerking tussen dataprofessionals, analisten, wetenschappers en zakelijke gebruikers.

Bedrijven verzamelen enorme hoeveelheden gegevens uit verschillende bronnen, maar het ontsluiten van de waarde ervan is moeilijk vanwege verzuilde en inconsistente gegevens, slechte gegevenskwaliteit en verouderde rapporten. Deze problemen belemmeren innovatie en AI-ervaringen.

Microsoft Fabric is een analyseoplossing die end-to-end analyseondersteuning biedt voor bedrijven. De diensten omvatten dataverplaatsing, datalakes, data-engineering, data-integratie, datawetenschap, real-time analyse en business intelligence.

Power BI’s Copilot, in private preview, maakt gebruik van generatieve AI om gegevens te analyseren en snel visuele rapporten te produceren op basis van de inzichten of vragen die de gebruiker beschrijft. Copilot zet gegevens onmiddellijk om in bruikbare inzichten door de relevante informatie te analyseren en te presenteren in een verbluffend rapport.

Ga voor meer updates naar de categorie Nieuwste technologie.