App-abonnementen op iPhone of iPad annuleren

De App Store van Apple staat vol met apps met in-app-abonnementen. Dat is geweldig nieuws voor ontwikkelaars, en het is geweldig voor gebruikers die niet willen dat apps verdwijnen. Maar als u geen app gebruikt, waarom zou u uw abonnement dan niet opzeggen?

Het opzeggen van een abonnement op een iPhone- of iPad-app was niet altijd even gemakkelijk, omdat Apple het proces niet altijd duidelijk heeft gemaakt. Ook als je het wel wist. de kans is groot dat je het zo weinig doet dat je het bent vergeten, en er is altijd een kans dat Apple iets heeft veranderd in een recente iOS-update.

  Online eten bestellen bij restaurants

Apple heeft onlangs de manier veranderd waarop iPhone- en iPad-bezitters abonnementen opzeggen via de App Store, en gelukkig is het nu gemakkelijker dan ooit. Zoals met alle dingen in het leven, zijn deze dingen echter alleen gemakkelijk als je weet hoe – en we zullen ervoor zorgen dat je dat ook doet.

App-abonnementen annuleren

Om aan de slag te gaan, opent u de App Store en tikt u op het pictogram dat uw Apple ID vertegenwoordigt bovenaan het scherm.

Tik vervolgens op ‘Abonnementen beheren’.

Hier ziet u een lijst met alle in-app-abonnementen waarvoor u momenteel betaalt. U vindt ook verlopen die verlopen zijn onderaan de lijst, mocht u zich opnieuw willen abonneren.

  Hoe te repareren Japanse toetsenbord IME werkt niet (volledige gids)

Om een ​​abonnement op te zeggen, tik je op de naam van de app die je wilt beheren.

In het volgende scherm worden alle beschikbare abonnementen weergegeven, met een vinkje naast het abonnement waarop u momenteel bent geabonneerd. Om te annuleren, tikt u op de knop “Abonnement opzeggen” onder aan het scherm. U wordt gevraagd uw beslissing te bevestigen voordat er actie wordt ondernomen.

Onthoud dat u, zelfs na het annuleren van een abonnement, toegang heeft tot de relevante functies totdat uw bestaande factureringsperiode afloopt.

Het annuleren van ongebruikte app-abonnementen kan een geweldige manier zijn om hier en daar een paar dollar te besparen, maar dat betekent niet dat abonnementen slecht zijn. Duurzame modellen voor app-ontwikkelaars zijn essentieel, vooral als we willen blijven genieten van het allerbeste dat de App Store te bieden heeft.

  Schermafbeeldingen van het Chrome OS-inlogscherm opslaan