App repareren Plex TV kan geen veilige verbinding maken

Als een van de meest populaire Amerikaanse streaming-mediadiensten en een client-server mediaspelerplatform, heeft Plex TV een opmerkelijk publiek gekregen. De Plex TV-app is verbonden met de Plex TV Media Server en de inhoud die op de app wordt gestreamd, is afgeleid van de server. Mogelijk hebt u echter de foutmelding gezien dat app Plex TV geen veilige verbinding kan maken. Het probleem wordt voornamelijk veroorzaakt door een fout in de internetverbinding die u gebruikt en kan ook worden verklaard door de interferentie van de services op uw pc. Het probleem met Plex kan geen veilige verbinding maken, zou het streamingproces onmiddellijk stoppen en het is mogelijk dat u de Plex TV-app niet mag gebruiken. Lees het artikel tot het einde om erachter te komen wat de beste methoden zijn om het probleem met het niet kunnen verbinden met de Plex-server op te lossen.

App repareren Plex TV kan geen veilige verbinding maken

Hier hebben we een volledige gids voor probleemoplossing gegeven om Flex TV op te lossen die geen veilige verbinding met het serverprobleem kan maken.

Hoe een beveiligde verbinding op Plex Media Server in te stellen

Plex Media Server is het platform waarmee u de media-inhoud van de Plex TV-app kunt maken en opnieuw kunt ontwerpen. De methode om een ​​beveiligde verbinding tot stand te brengen op de Plex Media Server wordt in deze sectie uitgelegd. Als u de stappen in deze methode hebt gevolgd, kunt u het probleem voorkomen.

Stap I: Plex Media Server installeren

De eerste stap is om de nieuwste versie van de Plex Media Server op uw Windows-pc te installeren.

1. Druk op de Windows-toets, typ Google Chrome en klik vervolgens op Openen.

2. Open de officiële website van Plex Media Server downloadenselecteer de Windows-optie in het vervolgkeuzemenu en klik op de Windows 32-bit-knop in het gedeelte Plex Media Server voor Windows.

3. Voer het gedownloade installatiebestand uit.

4. Klik op Installeren.

5. Wacht tot het installatieproces is voltooid.

6. Klik ten slotte op de knop Sluiten na het installeren van de app.

Stap II: Beveiligde verbinding instellen

De volgende stap is het opzetten van een beveiligde verbinding met de Plex Media Server. Zorg ervoor dat u de optie Voorkeur kiest in de instelling om te voorkomen dat de app Plex TV geen verbinding kan maken met het probleem.

1. Open de Plex Media Server-app.

2. Klik op het tandwielpictogram om de instellingen te openen.

3. Ga naar het tabblad Netwerk en selecteer de optie Voorkeur in de ingestelde instelling Beveiligde verbindingen.

Wat zijn de oorzaken van het probleem dat Plex TV geen verbinding kan maken met de Plex-server?

De mogelijke oorzaken waardoor Plex geen veilige verbinding kan maken, worden hieronder in dit gedeelte vermeld.

  • Problemen met netwerkverbinding – Het wifi-netwerk waarmee de Windows-pc is verbonden, ondersteunt mogelijk geen continue en effectieve streaming.

  • Verouderd besturingssysteem en app- Het Windows-besturingssysteem en de Plex-app zijn mogelijk verouderd en ondersteunen mogelijk niet de server die met de app is verbonden.

  • Interferentie van VPN-service- De VPN-service kan interfereren met de netwerksnelheid van de internetverbinding.

  • Interferentie van proxy- De proxy op uw pc kan de effectieve werking van de Plex TV-webapp verstoren.

Methode 1: Basismethoden voor probleemoplossing

Om het probleem met de beveiligde verbinding op te lossen, moet u eerst de onderstaande basismethoden voor probleemoplossing proberen.

1A. Controleer de status van de Plex TV-server

Soms is de server niet beschikbaar en kunt u mogelijk niet streamen in de app. U kunt proberen de status van de Plex TV-server via de link die hier wordt gegeven in uw standaardwebbrowser. Als het resultaat aangeeft dat de server operationeel is, moet het probleem met de app Plex TV niet veilig worden opgelost.

1B. Herstart pc

Soms is het probleem met de serververbinding mogelijk niet te wijten aan de app, maar aan softwareproblemen of kleine problemen op uw pc. U kunt proberen uw pc opnieuw op te starten om het probleem op te lossen.

1. Open het START-menu door op de Windows-toets te drukken.

2. Selecteer de optie Opnieuw opstarten in het menu nadat u op het aan/uit-pictogram hebt geklikt.

1C. Meld u aan bij de Plex TV-webapp

Meestal treedt dit probleem op als u zich niet hebt aangemeld bij de Plex TV-webapp op de pagina die u in de webbrowser gebruikt. Volg de methoden om u aan te melden bij de app op de pagina die u streamt en controleer of de app Plex TV geen verbinding kan maken met veilig probleem is opgelost.

1. Start de Google Chrome-app.

2. Open de officiële website van Plex TV en klik op de knop Doorgaan met e-mail op de aanmeldingspagina van Plex Web.

3. Voer de gebruikersaccountgegevens in en klik op de knop Aanmelden om u aan te melden bij uw account.

Soms kan er geen verbinding worden gemaakt met de Plex-serverprobleem als de inloggegevens die u hebt ingevoerd mogelijk verkeerd zijn. Controleer opnieuw of u de exacte gebruikersnaam van uw Plex TV-account gebruikt om u aan te melden bij de Plex TV Web App.

1D. Verbind Plex Media Server en Plex TV met hetzelfde netwerk

Als u de Plex TV-webapp en de Plex Media Server hebt verbonden met verschillende wifi-netwerken, kunt u met dit probleem te maken krijgen. U kunt proberen de apps te verbinden met het gemeenschappelijke netwerk om het probleem op te lossen.

1E. Neem ontslag bij Plex TV

Als u streamt op de Plex TV-app met behulp van de bladwijzers of opgeslagen links, kunt u met dit probleem te maken krijgen. Om het probleem met Plex die geen veilige verbinding kan maken op te lossen, kunt u proberen uit te loggen en af ​​te melden bij de app met uw inloggegevens.

1. Start de Plex TV-app.

2. Klik op het profielpictogram in de rechterbovenhoek.

3. Klik op de optie Afmelden om u af te melden bij uw Plex-account.

4. Volg de stappen die eerder zijn uitgelegd om u aan te melden bij uw Plex-account.

1F. Schakel antivirussoftware uit (indien van toepassing)

Als u antivirussoftware van derden op uw pc gebruikt, kunt u dit probleem tegenkomen tijdens het streamen op internet. Om te wissen dat de app Plex TV geen verbinding kan maken met een veilig probleem, kunt u proberen de antivirussoftware tijdelijk op uw pc uit te schakelen door de stappen in de link die hier wordt gegeven te volgen.

1G. VPN en proxyserver uitschakelen

Zoals vermeld in de sectie over de oorzaken van het probleem, conflicteren VPN-services en proxy’s met de app en de server en verbieden ze u de app te gebruiken. U kunt dit probleem oplossen door de stappen in dit artikel uit te voeren om de VPN-service en proxy op uw pc uit te schakelen.

1H. Instellingen voor DNS-herbinding wijzigen

Als de DNS-rebinding-functie niet is toegestaan ​​in je wifi-router, kan het zijn dat je geen verbinding kunt maken met de Plex-server. U kunt proberen de DNS-serverinstellingen van het wifi-netwerk te wijzigen om het probleem op te lossen.

1Ik. Windows bijwerken

Een andere mogelijke reden voor dit probleem is het verouderde Windows-besturingssysteem. U kunt onze handleiding volgen over het downloaden en installeren van de nieuwste updates van Windows 10. Het probleem moet worden opgelost nadat het Windows-besturingssysteem is bijgewerkt.

Methode 2: Controleer de activiteit van Plex TV

Soms is de server niet beschikbaar of krijgt uw account geen toegang om de media-inhoud te streamen. Voordat u probeert de app te repareren Plex TV kan geen verbinding maken met een veilig probleem, u kunt proberen te controleren of de Plex TV-webapp actief is in uw webbrowser.

1. Open de Plex TV-app.

2. Klik hier op de knop Activiteit in de rechterbovenhoek. Als het actieve symbool wordt weergegeven, is de Plex TV-webapp operationeel.

Methode 3: Apparaten autoriseren

Een andere methode om het probleem met Plex op te lossen dat geen veilige verbinding kan maken, is door te controleren of de webbrowser die u gebruikt, wordt vermeld op de pagina Apparaten van de Plex TV-webapp. Volg de stappen om te controleren of uw standaardwebbrowser beschikbaar is op de resultatenpagina.

1. Open de Plex TV-app en klik op het pictogram Instellingen in de rechterbovenhoek.

2. Klik op het tabblad Geautoriseerde apparaten, selecteer de optie ALLE in het vervolgkeuzemenu en controleer of de Windows-pc aan de lijst is toegevoegd.

Methode 4: Plex TV-app bijwerken

De volgende mogelijke reden voor het probleem is de verouderde Plex TV-app. U kunt eenvoudig repareren dat de app Plex TV geen verbinding kan maken met een veilig probleem door de app op het streamingplatform bij te werken.

Optie I: Plex Web App

Als u de Plex TV-webapp in uw standaardwebbrowser gebruikt, kunt u deze methode volgen om de app bij te werken.

Om de Plex TV-webapp bij te werken, laadt u eenvoudig de pagina waarop u streamt opnieuw. U kunt de pagina opnieuw laden door:

  • Klikken op het pictogram Opnieuw laden in de linkerbovenhoek naast de URL-adresbalk, of
  • Druk tegelijk op de toetsen Ctrl + R om de pagina opnieuw te laden.

Optie II: Plex TV-app

Om het probleem met de verbinding met de Plex-server op te lossen, kunt u de stappen in deze methode volgen om de Plex TV-app vanuit de Microsoft Store bij te werken.

1. Druk op de Windows-toets, typ Microsoft Store en klik vervolgens op Openen.

2. Klik op Bibliotheek.

3. Klik op Updates ophalen in de rechterbovenhoek om de Plex-app bij te werken.

Opmerking: om de Plex Media Server bij te werken, gaat u naar de taakbalk en klikt u met de rechtermuisknop op het Plex Media Server-pictogram en selecteert u de optie Controleren op updates.

Methode 5: Externe toegang tot server inschakelen

De belangrijkste reden voor het probleem is de internetverbinding en door externe toegang tot de server toe te staan, kunt u repareren dat de app Plex TV geen verbinding kan maken om gemakkelijk veilig te kunnen worden uitgegeven. Zorg ervoor dat u de stappen volgt die in de methode worden gegeven om externe toegang tot de server in te schakelen.

1. Druk tegelijkertijd op de Windows+ E-toetsen om Verkenner te openen,

2. Klik met de rechtermuisknop op Deze pc in het linkerdeelvenster en selecteer de optie Eigenschappen.

3. Klik op de optie Externe instellingen in het linkerdeel van het scherm.

4. Op het tabblad Extern vinkt u de optie Verbindingen voor Hulp op afstand met deze computer toestaan ​​aan.

5. Selecteer de optie Externe verbindingen met deze computer toestaan ​​in het gedeelte Extern bureaublad en klik op de knoppen Toepassen en OK.

Methode 6: Beveiligingsverbindingen op server uitschakelen

Een andere mogelijke reden voor dit probleem zijn de beveiligingsverbindingen die op de server worden geïmpliceerd. U kunt deze instellingen aanpassen om het probleem met Plex op te lossen die geen veilige verbinding kan maken.

Optie I: op Plex Media Server-app

Om het probleem met de beveiligde verbindingen op te lossen, kunt u de instructies volgen om de beveiligde verbinding in Plex Media Server in te stellen, zoals eerder werd uitgelegd. Door de optie Voorkeur te kiezen, kunt u dit probleem oplossen.

Optie II: op webbrowser

Als je SSL-certificaten hebt geïmporteerd in de webbrowser die je gebruikt, kun je proberen de SSL-software uit te schakelen om de app te repareren. Plex TV kan geen verbinding maken met veilig probleem.

1. Open File Explorer met de Windows + E-toetsen tegelijkertijd en ga naar de map Programma’s door het locatiepad te volgen.

C:ProgramDataMicrosoftWindowsStart MenuPrograms

2. Klik met de rechtermuisknop op de Google Chrome-snelkoppeling en klik op de optie Eigenschappen.

3. Klik op het tabblad Snelkoppeling op het veld Doel en druk op de toets Einde.

4. Voer de volgende tekst in het veld in om de SSL-certificaten op de Google Chrome-app uit te schakelen.

--ssl-version-min=tls1

5. Klik op de knop Toepassen in de rechterbenedenhoek.

6. Klik op de knop Doorgaan om beheerdersrechten te verlenen.

7. Klik op de knop OK in het eigenschappenvenster van Google Chrome om het proces te voltooien.

Methode 7: Plex Media Server-app opnieuw installeren

Als laatste redmiddel om het probleem met de Plex-server op te lossen, kunt u proberen de Plex Media Server-app opnieuw op uw pc te installeren. Dit zou alle problemen met de software en pc oplossen en helpen bij het opnieuw installeren.

Stap I: Plex Media Server-app verwijderen

De eerste stap om de app te repareren Plex TV kan geen verbinding maken met een veilig probleem met behulp van deze methode, is door de bestaande versie van de Plex Media Server-app op uw pc te verwijderen met behulp van de app Configuratiescherm.

1. Sluit eerst de Plex Media Server die op de achtergrond draait. Lees onze gids om de taak op Windows 10 te beëindigen.

2. Druk op de Windows-toets, typ Configuratiescherm en klik op Openen.

3. Kies de optie Categorie in het vervolgkeuzemenu Weergeven op in de rechterbovenhoek. Klik onder de categorie Programma’s op de optie Een programma verwijderen.

4. Selecteer de Plex Media Server-app, klik op de knop Verwijderen.

5. Klik vervolgens op de knop Verwijderen in Plex Media Server Setup.

6. Klik ten slotte op de knop Sluiten.

Stap II: Plex Media Server-vermeldingen verwijderen

De tweede stap om het probleem met Plex op te lossen dat geen veilige verbinding kan maken, is het verwijderen van de vermeldingen van de Plex Media Server-app in de Register-editor en AppData-map om ervoor te zorgen dat alle eerdere vermeldingen worden gewist.

1. Druk op de Windows-toets, typ Register-editor en klik vervolgens op Openen.

2. Navigeer naar de map Plex, Inc. door het hieronder beschreven pad te volgen.

ComputerHKEY_CURRENT_USERSOFTWAREPlex, Inc.

3. Klik met de rechtermuisknop op de map Plex, Inc. en klik op de optie Verwijderen.

4. Klik op de knop Ja in het venster Verwijderen sleutel bevestigen.

5. Druk tegelijkertijd op de Windows + R-toetsen om het dialoogvenster Uitvoeren te openen, typ %LOCALAPPDATA% en klik op de knop OK.

6. Klik met de rechtermuisknop op de map Plex Media Server en klik op de optie Verwijderen.

Stap III: installeer de Plex Media Server-app opnieuw

De laatste stap om de app te repareren Plex TV kan geen veilig verbinding maken met het probleem door de nieuwste versie van de Plex Media Server-app op uw pc te installeren met behulp van de officiële website. Volg de instructies in de sectie beveiligde verbinding instellen op Plex Media Server die eerder is uitgelegd om de app opnieuw te installeren.

***

De methoden om de app op te lossen Plex TV kan geen verbinding maken met een veilig probleem, worden in dit artikel besproken. Laat ons uw suggesties en vragen weten in het opmerkingengedeelte.

  Hoe u een volumemixer voor Chrome-tabbladen kunt krijgen

gerelateerde berichten