AWS Educate gebruiken als student en recruiter

Ben jij een student die op zoek is naar een carrière in de IT-industrie? Bent u eigenaar van een technologiebedrijf en op zoek naar het juiste talent? AWS Educate is het platform waar beginnende AWS-kandidaten of -studenten recruiters ontmoeten.

Amazon Web Services heeft een marktaandeel van 33% in de cloudindustrie, zoals onlangs gemeld door ChannelE2E. Daarom stelt het leren van AWS liefhebbers van cloudcomputing in staat om goede banen te bemachtigen in bedrijven die AWS gebruiken. Aan de andere kant hebben veel bedrijven AWS-experts nodig omdat ze de cloudinfrastructuur van Amazon gebruiken.

Daarom lanceerde Amazon Amazon Educate om studenten te helpen gratis een instaptraining op AWS te krijgen. Ook kunnen bedrijven rechtstreeks van deze marktplaats huren. Lees verder om meer te weten te komen over AWS Educate vanuit het perspectief van studenten en werkgevers.

Wat is AWS Educate?

Amazon Web Services Educate is een barrièrevrij platform waarmee studenten, pre-professionele studenten en pas afgestudeerden hands-on training kunnen krijgen over de AWS-cloudinfrastructuur. Het programma biedt beurzen aan in aanmerking komende deelnemende kandidaten. Deze toekenning geeft meestal tegoeden die gebruikers kunnen inwisselen op het AWS-platform.

Studenten kunnen hun eigen AWS-account aanmaken en voor de diensten betalen met de AWS-tegoeden die ze ontvangen. Daarom kunnen IT-studenten uit economisch zwakkere secties, minder uitgeruste hogescholen, enz. Ook leren over AWS, zodat ze de banenmarkt voor cloud computing kunnen betreden.

Soms is het voor leerinhouden niet eens nodig om een ​​AWS cloud computing-infrastructuur op te zetten, omdat die inhoud wordt geleverd met interactieve, praktische labs.

AWS Educate is ook een geweldige plek om te jagen op het juiste AWS-talent op instapniveau voor zakelijke organisaties.

Kortom, het is een banenmarkt waar studenten van alle disciplines zich kunnen aansluiten. Ze krijgen een basistraining over AWS. Vervolgens solliciteren ze naar beschikbare banen om de reis naar een doorgewinterde AWS-cloudengineer te beginnen.

Het doel achter AWS Educate

Cloud computing-leren is sterk branchegericht. Je kunt beginnen met leren van elke instelling of online certificeringsplatform, maar je expertise zal beperkt zijn tot theorieën.

Het zal moeilijk zijn om een ​​baan te vinden en praktische ervaring op te doen met cloud computing-projecten. Soms krijgen kandidaten geen gerelateerde banen vanwege het gebrek aan branchegerichte training.

Evenzo hebben cloudgebaseerde bedrijven ook te maken met een crisis door cloudexperts. Organisaties kunnen niet zomaar eerstejaars met basiskennis aannemen, want dat wordt een bottleneck in het verdienen van inkomsten.

Dus waarom is dit probleem in de eerste plaats ontstaan? Cloud computing is een opkomende technologie die groeit door praktische implementatie in bedrijven. Er zijn slechts een paar stukken literatuur en studieboeken over cloudtechnologie die de daadwerkelijke industriële projecten bespreken.

Bovendien wordt een verschillende cloudinfrastructuur geleverd met verschillende workflows, branchetermen, managementframework, enz. Techreuzen zoals Google, IBM, Microsoft, Oracle, Amazon, Alibaba, Lumen, enz. Zijn de grote spelers.

  Hoe u uw hoofdtelefoon en oordopjes schoonmaakt

Nu krijgen pre-professionele studenten, studenten en veteranen nauwelijks praktijkervaring met branchespecifieke projecten van cloudtechnologieproviders. Kandidaten kunnen alleen praktische laboratoriumvoorbeelden krijgen van dummy-projecten die onvoldoende zijn om in de industrie te presteren.

Om dit knelpunt op te lossen, bieden cloudserviceproviders hun eigen certificeringsprogramma’s, leerplatforms, real-life labprojecten, enz. Kandidaten kunnen dergelijke leerprogramma’s doorlopen om waardige banen op instapniveau te worden.

Amazon is niet anders. Daarom biedt het meerdere leermogelijkheden op AWS via verschillende programma’s, waaronder AWS Educate. Het dient het doel door het volgende aan te bieden:

 • Gratis AWS-tegoeden om AWS-cloud te gebruiken voor academisch onderzoek en klasprojecten
 • Zelfstudiemateriaal
 • Educatieve bronnen op de AWS Academy-portal
 • AWS Job Board voor het plaatsen van vacatures door recruiters van bedrijven

Voordelen van AWS Educate

Aangezien verschillende bedrijven, zoals kleine, middelgrote en ondernemingen AWS actief gebruiken om zakelijke apps te implementeren of bedrijfsprocessen uit te voeren, is het leren van AWS een lucratieve investering. Daarom is Amazon Web Services Educate op de volgende manieren zeer nuttig:

Voordelen voor studenten

AWS-lessen voor iedereen

Studenten van elke discipline ouder dan 13 jaar kunnen deelnemen aan dit leerplatform voor cloudcomputing.

Industriegerichte lessen

Cloudstudenten krijgen praktische ervaring met branchegerichte projecten en workflows om klaar te zijn voor een baan.

On-demand leren

De portal van AWS Educate Learner helpt leerlingen in hun eigen tempo een leertraject te kiezen dat hen helpt hun droombaan te vinden in een cloud-first bedrijf.

Bespaar op collegegeld

IT-studenten kunnen de collegegeldkosten verlagen door een beurs van AWS te krijgen voor gratis toegang tot Amazon Web Services-cloudtools.

Virtualisatie Technologie

AWS Educate functioneert ook als een virtuele omgeving om cloudinfrastructuur en taakorkestratie te leren, mobiele apps te ontwikkelen, webapps te bouwen, workflows uit te voeren, enzovoort. Tijdens oefensessies kunnen studenten zoveel fouten maken als ze willen. Omdat ze geen schade kunnen toebrengen aan het oorspronkelijke project.

Insignes

Het programma biedt digitale badges voor het succesvol afronden van cursussen, leerpaden, enz. Kandidaten kunnen deze badges afdrukken als cv-supplementen of ze online presenteren op hun portfoliowebsites, sociale-mediaplatforms, enz.

Alle tools en services voor training

Amazon Web Services Educate-platform is een full-service trainingsportaal. Het biedt alle tools en services die een student nodig heeft om te leren applicatieontwikkeling, onderhoud van workflows/apps/assets, resource-orkestratie en beheer van cloud computing-infrastructuur. Via AWS-tegoed krijg je gratis en onbeperkt toegang tot de benodigde functionaliteiten.

Hulp bij het werk

Het platform biedt ook job alerts, interview accelerators, job boards, recruiter engagement, enz.

Online leren

Leermaterialen staan ​​100% online. Studenten kunnen op dit platform een ​​training in hun eigen tempo volgen als hun primaire cursussen verschillen van AWS.

Professioneel netwerken

Het stelt u ook in staat om uw eigen netwerk van cloudprofessionals op te bouwen die op dit platform wonen.

Portefeuille

Ontvang een studentenportfolio om alle projecten te laten zien die je hebt voltooid in het kader van het Amazon Web Services Educate-programma.

Voordelen voor docenten en instellingen

Kostenminimalisatie

Instellingen kunnen kosten besparen door het eigendom van cloudinfrastructuur voor trainings- en oefendoeleinden te verminderen. Moedig studenten aan om de AWS Educate-beurs van Amazon aan te vragen voor gratis toegang tot cloud computing-tools.

Instructie op afstand

Docenten kunnen vanaf elke locatie lesgeven en trainen, aangezien de AWS-cloud een volledig virtueel platform is.

Projectherstel met één klik

Trainers hoeven zich geen zorgen te maken over schade aan hun cloudprojecten, omdat AWS een herstelproces met één klik heeft om het oorspronkelijke activum terug te brengen.

  Bestanden kopiëren en back-uppen naar externe opslag op iPhone en iPad

Educatieve apps ontwikkelen

Docenten kunnen educatieve cloud-apps ontwikkelen op AWS en hun leerlingen op afstand toegang geven tot dergelijke middelen. Het zal innovaties brengen in de niche van onderwijsapps.

Institutioneel trainingsplatform

Instellingen kunnen een volledig trainings- en leerplatform op afstand op AWS ontwikkelen om tegemoet te komen aan studenten die online onderwijs willen geven.

Virtuele werkstations

Het Amazon Web Services Educate-programma wordt ook geleverd met desktop-as-a-service voor een beperkt aantal virtuele werkstations. Instellingen kunnen hierop inspelen en in-house bare-metal computers verminderen voor labprojecten. Dit bespaart kosten op IT-hardware.

Gebruik inhoud zoals u dat wilt

Hogescholen en scholen kunnen de AWS-leerinhoud opnemen zoals het is of met wijzigingen. Omdat de cursus wordt geleverd met een gratis licentie.

Vacaturebanken

Hogescholen hoeven geen aparte vacaturebank op te zetten voor cloud computing-faculteiten. Studenten krijgen het gratis van Amazon.

Voordelen voor bedrijven

Bespaar tijd en middelen

Bedrijven kunnen tijd besparen die ze investeren in het zoeken naar het juiste talent voor hun cloudcomputingteam.

Gratis vacatures plaatsen en aannemen

Bedrijven kunnen recruiteraccounts aanmaken op AWS Educate om gratis vacatures te plaatsen, kandidaten uit een hoogwaardige pool te interviewen en het juiste talent te selecteren. U hoeft geen commissie te betalen aan externe wervingsbureaus.

Geautomatiseerde screening

U hoeft als bedrijf geen personeel te werven voor de screening van kandidaten. Alle kandidaten op deze portal verschijnen in de volgorde van hun cursusvoltooiingsniveau en cloud computing-vaardigheden.

Leeronderwerpen behandeld door AWS Educate

Het platform host leerinhoud waarmee studenten klaar zijn voor de cloud. De volgende zijn de belangrijkste domeinen die het platform bestrijkt:

 • Analyse (4 cursussen)
 • Cloudcomputing (15 cursussen)
 • Ontwikkeling (14 cursussen)
 • Machine Learning & AI (10 cursussen)
 • Netwerk & Infrastructuur (10 gangen)
 • Professionele vaardigheden (2 cursussen)
 • Beveiliging (6 cursussen)

De cursussen in de bovenstaande niches zijn er ook in verschillende complexiteitsniveaus. U kunt bijvoorbeeld de volgende drie verschillende inhoudsniveaus vinden:

 • Fundamenteel
 • Tussenliggend
 • Geavanceerd

Dat is niet alles! Pre-professionals in hun eigen tempo en studenten kunnen ook inhoud leren die voor een specifieke tijdsduur geldt. Het is een groot voordeel voor leerlingen met beperkte tijdvakken voor cloudcomputing. U kunt kiezen uit de volgende opties:

 • Minder dan 1 uur
 • 1-2 uur
 • 2-3 uur
 • 3-5 uur
 • Meer dan 5 uur

Nu je weet hoe je cursuswerk moet kiezen, vind je hieronder enkele zeer populaire onderwerpen:

Introductie AWS Management Console

Deze voorbereidende cursus leert u hoe u door de AWS Management Console navigeert in op de industrie gebaseerde scenario’s. Het bevat ook een hands-on lab voor praktische kennis. Bovendien behandelt de cursus best practices voor het factureren van credits en het beheren van cloudinfrastructuur.

Inleiding tot Cloud 101

Het is een inleidende cursus over AWS-cloud die de volgende belangrijke AWS-services behandelt:

 • Eenvoudige opslagservice van Amazon (Amazon S3)
 • Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2)
 • Relationele databaseservice van Amazon (Amazon RDS)
 • Amazon DynamoDB
 • AWS Identiteits- en toegangsbeheer (IAM)
 • Amazon Virtual Private Cloud (Amazon VPC)

Alle bovenstaande onderwerpen hebben aparte praktijklabs. Je krijgt een badge om te pronken met je cloudbeheersing na succesvolle afronding van de cursus.

Machine Learning Foundation

Het is weer een inleidende cursus die je de grondbeginselen van het Amazon Machine Learning-proces leert. U krijgt een moeiteloze training over het gebruik van een machine learning-pijplijn om een ​​branchegerelateerd probleem op te lossen. Verder oefen je tijdens labosessies met het Jupyter Notebook.

AWS DeepRacer Prime

Deze cursus helpt je om aan de slag te gaan met machine learning in een gamified omgeving. Het is het DeepRacer-project van AWS en wordt mogelijk gemaakt door het geavanceerde ML-procesversterkingsleren (RL). U krijgt gratis toegang tot dit project om zelf de mogelijkheden van uw ML-project te bouwen, te trainen en te beoordelen.

  De beginnershandleiding voor de i3 Window Manager

Waardevolle DeepRacer-projecten komen in aanmerking voor AWS re: Invent, AWS DeepRacer League, enz., die prijzen en prestige bieden.

Hoe komen werkgevers aan gekwalificeerde kandidaten?

In de eerste plaats is AWS Educate Job Board de marktplaats waar gekwalificeerde kandidaten rechtstreeks en gratis contact opnemen met recruiters. Recruiters hoeven niets aan AWS te betalen om vacatures te plaatsen, kandidaten te interviewen of toptalent in dienst te nemen.

Kandidaten die zijn geregistreerd bij het Amazon Web Services Educate-platform, leren branchegerelateerde computeronderwerpen op het genoemde platform. Studenten die een leertraject of individuele cursussen voltooien, verdienen badges als bewijs van voltooiing. Tegelijkertijd werkt de AWS Educate Job Board de vaardigheids- en vaardigheidsniveaus van de kandidaten bij.

Als u een bedrijfseigenaar, manager of recruiter bent, kunt u gewoon een account aanmaken op dit platform. Zodra uw account actief is, kunt u direct kandidaten aannemen of vacatures plaatsen zodat studenten kunnen solliciteren.

Tot nu toe hebben hoogwaardige bedrijven medewerkers op instapniveau ingehuurd via dit platform. De werkgevers hebben gemeld dat kandidaten van AWS Educate cloud computing-vaardigheden kunnen toepassen in realistische scenario’s en snel kunnen bijdragen.

Aanmelden voor AWS Educate

Voor studenten

 • Houd de inloggegevens van uw institutionele e-mailaccount bij de hand.
 • Log in op het Amazon Web Services Educate-registratieportaal.
 • Selecteer Cloudvaardigheden leren.
 • Vul het formulier Maak uw account aan en verzend het.
 • AWS stuurt een e-mail wanneer het account actief is.

Voor recruiters

 • Ga naar de AWS Educate recruiter-accountportal.
 • Kies Huren voor mijn bedrijf.
 • Dien nu het formulier Maak uw account in en wacht op verdere berichten van AWS.

AWS Educate: veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen AWS Educate en AWS Academy?

AWS Educate is voor studenten, pre-professionele studenten en recruiters. Integendeel, AWS Academy is bedoeld voor docenten die studenten willen onderwijzen of trainen met het Amazon Web Services Educate-programma.

Krijgen we een certificaat in AWS Educate?

U krijgt geen certificaten in AWS Educate. In plaats daarvan krijg je badges om je beheersing van de cursussen die je hebt voltooid te laten zien. Deze badges zijn gelijk aan certificaten.

Kan ik AWS leren zonder IT-achtergrond?

U kunt een AWS-expert op het gebied van cloudcomputing worden, ongeacht uw opleidingsachtergrond. Je hoeft alleen maar ouder te zijn dan 13 jaar en een school- of hbo-opleiding te volgen. Vervolgens kunt u de e-mails van uw academische instelling gebruiken om u aan te melden voor AWS Educate en honderden uren gratis cloudcomputingcursussen te krijgen.

Laatste woorden

AWS Educate is een geweldig platform om gratis branchegericht cloudcomputing te leren. Cloudtechnologiebedrijven zoals Google, Microsoft, enz., bieden op maat gemaakte leerprogramma’s aan technisch onderlegde studenten die interesse tonen in cloud computing. AWS Educate is vergelijkbaar met deze.

Verken het platform als student om erachter te komen of AWS-leren iets voor jou is. U kunt beginnen met basiscursussen om uw interesse te laten groeien.

En voor recruiters: meld je nu aan met je werkmail om slimme talenten overal ter wereld te ontdekken.

U kunt ook enkele cursussen en bronnen verkennen om u te helpen een AWS Cloud Practitioner te worden.

gerelateerde berichten