B1 Free Archiver voor Android biedt eenvoudig mobiel archiefbeheer

Functie voor bestandsarchivering die meestal is ingebouwd in populaire Android-bestandsbeheerders zoals ES, Astro ad Dual File Manager is handig genoeg om snel populaire gecomprimeerde archiefindelingen zoals ZIP, RAR, 7Z en dergelijke in en uit te pakken. Maar de bovengenoemde oplossingen zijn redelijk ineffectief als het gaat om het extraheren of comprimeren van een handvol minder populaire archiefformaten. Dit is de reden waarom tools zoals B1 Free Archiver nog steeds aanwezig zijn op Google Play. Het is een eenvoudige applicatie waarmee u uw gewenste bestanden kunt extraheren, bekijken en comprimeren van en naar een breed scala aan formaten, waaronder 7Z, APK, TAR, LZMA, TGZ, LZH, MTZ, RPM, XAR, XZ, ZIPX, GZ, TBZ en meer. Lees verder voor meer details na de sprong.

Het beste van B1 Free Archiver is hoe eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken het is. Zelfs incidentele gebruikers zullen geen moeite hebben om grip te krijgen op de initiële leercurve. Bij het opstarten geeft de app je een lijst met bestanden en mappen op de opslag van je apparaat. Met deze eenvoudige tool kunt u gemakkelijk gearchiveerde items uit elk hoekje en gaatje vinden.

  Krijg iOS zoals Assistive Touch op uw Android-telefoon

B1 Free Archiver kan ook met een wachtwoord beveiligde archieven openen, mits je het wachtwoord natuurlijk bij je hebt. Wanneer u op een bestand tikt en vasthoudt, verschijnt er een klein menu waarin u de volgende acties kunt uitvoeren:

Bekijk archief (om items in het archief te bekijken zonder extractie)
Pak hier uit (om alle bestanden in de huidige map uit te pakken)
Uitpakken naar map ‘mapnaam’ (uitpakken naar doelmap, automatisch die map maken als deze niet bestaat)
Uitpakken naar een andere map (uitpakken naar een bestaande map naar keuze)
Openen met (archief openen in een andere app)

  Volg tv-programma's die u aan het bingewatchen bent of die in de ether zijn [Android]

De app beschikt ook over meerdere opties voor het selecteren van bestanden en mappen om items in batch te comprimeren, uitpakken of verwijderen.

Naast bestandsextractie, kunt u met B1 Free Archiver ook uw bestanden en mappen comprimeren naar ZIP- of B1-bestanden. Om dat te doen, houdt u het gewenste item ingedrukt, tikt u op ‘Comprimeren’ en geeft u vervolgens het gewenste type archiefformaat, de naam en een optioneel wachtwoord op om het te beschermen tegen ongeoorloofde toegang.

U zult niet veel configureerbare opties vinden in het instellingenscherm van de app, waarmee u alleen de sorteervolgorde kunt wijzigen, en een paar andere functies, zoals het uitsluiten van bestanden van mediascan, het tonen van alle waarschuwingen, het weergeven van verborgen bestanden en het tonen van alternatieve acties enz.

  Words MishMash brengt zoek-de-woord-puzzels naar uw vingertoppen [Android]

Kortom, als u op zoek bent naar een doodeenvoudige manier om met gecomprimeerde bestanden op uw Android-telefoon of -tablet te werken, probeer dan B1 Free Archiver.

Installeer B1 Free Archiver vanuit de Play Store