Beeld in beeld krijgen voor Google Meet-oproepen

Google Meets is nog een andere vergader-/videochatservice van Google. Het concurreert niet bepaald met Zoom of Microsoft Teams. De functies zijn niet eens in de buurt, maar Meet is voor een snel videogesprek.

Meet is volledig gebaseerd op de webbrowser, waardoor het in principe binnen enkele seconden door iedereen kan worden gebruikt, zolang er maar een browser beschikbaar is. Dat beperkt ook de functies die het ondersteunt, maar het is de enige manier om het licht en gebruiksvriendelijk te houden.

Beeld in beeld Google Meet

Google Meet heeft standaard geen beeld-in-beeld. Het kan de achtergrond prima vervagen, maar er is geen manier om een ​​video naar een hoek van het scherm te verplaatsen. Om dat te doen, hebt u een extensie nodig met de naam MeetInOne.

  Een Ubuntu Desktop VMware-image downloaden en instellen

MeetInOne is beschikbaar voor Chrome en Safari. Het heeft ook een zelfstandige macOS-app met een Windows 10-app in de maak.

Installeer MeetInOne in je browser.
Neem deel aan een Google Meet-vergadering.
Beeld-in-beeld is standaard ingeschakeld.
Klik op het icoon links bovenaan.
De video gaat naar de beeld-in-beeld-modus.

Andere Google Meet-functies

MeetInOne kan een geweldige lijst met functies toevoegen aan Google Meet. Om ze te activeren, klikt u op het app-pictogram en ziet u een lange lijst met schakelaars die een functie inschakelen.

De functies die het kan toevoegen zijn;

Donkere modus.
Automatisch dempen bij deelname.
Automatische video uit bij deelname.
Sla het wachtscherm over.
Krijg een transparante balk onderaan (waar de bedieningselementen verschijnen).
Push-to-talk met de spatiebalk om de microfoon te dempen/unmuten.
Automatisch deelnemers weigeren en automatisch accepteren.
Open de chat automatisch.
Ondertiteling automatisch inschakelen.
Een vergadertimer en meer.

  Fout UPnP oplossen Niet succesvol op Xbox

MeetInOne heeft een desktop-app en de Chrome- of Safari-extensie heeft een optie om de app te openen. U kunt zich aanmelden om de Windows-app te testen. De desktop-app is niet nodig om Meets of de extensie te gebruiken.

Gevolgtrekking

Meet bestaat als een online tool die onafhankelijk is van de andere services van Google. Het werkt in elke moderne browser en het werkt ook zonder een Google- of Gmail-account. In dit jaar, waarin de meeste chat-apps functies hebben toegevoegd om aan de groeiende vraag te kunnen voldoen, heeft Meet alleen Gmail-integratie toegevoegd. Het concurreert niet met Microsoft Teams en wachten op het toevoegen van meer geavanceerde functies is zinloos. Ontmoeten is wat het is. U kunt in plaats daarvan Hangouts gebruiken als u een Google-product wilt gebruiken. Buiten Google-producten zijn er tal van alternatieven.

  Hoe Amazon Prime Video-gebruikersprofielen te maken