Beheer app-meldingen rechtstreeks vanuit het meldingscentrum van uw iPhone

De manier waarop iOS met meldingen omgaat, is altijd niet ideaal geweest, maar iOS 12 verbetert de zaken enigszins. Een onderdeel daarvan is de nieuwe mogelijkheid om de manier waarop meldingen worden afgehandeld te wijzigen, rechtstreeks vanuit het Berichtencentrum.

Met de komst van iOS 12 heeft Apple het voor mensen mogelijk gemaakt om een ​​melding te ontvangen, te besluiten dat ze het nooit meer willen zien, en dat allemaal te laten gebeuren zonder zich in de vaak verwarrende wereld van de instellingen te begeven. app. Dat is een grote verbetering voor de bruikbaarheid en hopelijk betekent dit dat ontwikkelaars twee keer nadenken voordat ze hun gebruikers spammen met meldingen.

  Waarom brengen streamingdiensten extra in rekening voor HD en 4K?

Het beheren van meldingen vanuit het Berichtencentrum is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat je nooit meer het verzoek van die irritante game om je tijd ziet. Dat is de upgrade naar iOS 12 alleen al bijna waard. Als je dat eenmaal hebt gedaan en een te veel irritante meldingen hebt ontvangen, veeg je er naar links op in plaats van het te negeren.

Je ziet drie opties en de optie waarop je moet tikken is ‘Beheren’.

Vervolgens ziet u vier opties.

Rustige levering: met deze optie kunnen de meldingen aankomen, maar ze zullen geen geluiden afspelen, banners of badgepictogrammen weergeven of op het vergrendelscherm verschijnen.
Uitschakelen: deze optie doet precies wat het klinkt, het uitschakelen van alle meldingen voor de betreffende app.
Instellingen: Hiermee gaat u naar de meer gedetailleerde meldingsopties in de app Instellingen. Hier kun je wijzigen hoe meldingen worden weergegeven en welk geluid ze maken wanneer ze binnenkomen.
Annuleren: Deze knop annuleert het dialoogvenster en keert terug naar het Berichtencentrum.

  Automatische back-up instellen met Deja Dup

De relevante optie hier is de eerste omdat het mensen in staat stelt om meldingen te blijven ontvangen die misschien niet belangrijk zijn, maar die misschien ook de moeite waard zijn om te bekijken. Spelmeldingen zijn een goed voorbeeld van dergelijke meldingen, dus als je liever geen hoorbare melding hebt, maar bang bent iets te missen, is dit de optie voor jou.

Deze functie alleen al maakt de meldingen van iOS 12 veel beter beheersbaar, waardoor gebruikers meldingen uit hun leven kunnen verwijderen op het punt waar het rubber de weg raakt, in plaats van te worden afgeschrikt door de gedachte om in Instellingen te duiken.

  Liveweergave op Google Maps gebruiken