Bekijk en beheer iOS 7-meldingen direct naast app-pictogrammen met Badger 7

De lange weg die iOS de afgelopen (bijna) zeven jaar heeft afgelegd, en het feit dat jailbreaken vrijwel rond dezelfde tijd is begonnen, heeft ervoor gezorgd dat bepaalde tweaks en gejailbreakte apps zo algemeen bekend zijn dat ze nauwelijks een introductie nodig hebben. Elke liefhebber van jailbreak zal goed thuis zijn in de wil van Mobile (nu Cydia) Substrate, SBSettings, Activator, Winterboard en dergelijke. Dan zijn er bepaalde tweaks die misschien niet zo beroemd zijn als de bovengenoemde, maar nog steeds zeer geliefd en met spanning gewacht door de jailbreak-gemeenschap. Badger is zo’n voorbeeld, dat tot voor kort alleen beschikbaar was voor apparaten met versies van iOS 6. Dat veranderde met de release van Badger 7, waardoor de nette meldingshandler niet alleen compatibel was met iOS 7, maar de tweak ook een broodnodige esthetische revisie, waardoor de integratie in het besturingssysteem evenwichtiger en soepeler wordt. Details net voorbij de sprong.

  Mappen in mappen nesten in iOS 9

Voor degenen die het nog niet weten, Badger is een tweak waarmee je in feite een Activator-gebaar kunt koppelen aan meldingen, zodat je pushmeldingen van elke app kunt bekijken met een Activator-gebaar en zonder de app daadwerkelijk te starten. De tweak maakt gebruik van het native meldingscentrum van iOS om deze meldingen op te halen, en afhankelijk van het ondersteuningsniveau voor de app, kun je zelfs bepaalde acties uitvoeren met die meldingen (zoals het beantwoorden van berichten met behulp van een Quick Reply-dialoogvenster in het geval van de stock Berichten-app). Anders kunt u meldingen eenvoudig en bijna universeel negeren.

De manier waarop Badger 7 meldingen weergeeft, is ook best cool, de achtergrond wordt gedimd en meldingen over de Springboard worden overzichtelijk weergegeven. Als u het Activator-gebaar uitvoert (standaard is omhoog vegen) op het pictogram van de app, wordt het meldingenpaneel geopend. terwijl individuele meldingsitems naar links worden geveegd, verschijnt het menu voor snelle acties (zoals weergegeven in de bovenstaande schermafbeelding). De beschikbare opties verschillen natuurlijk van app tot app.

  Siri-snelkoppelingen maken op iOS 12

Omdat Badger zelf geen Springboard-pictogram heeft, voegt de tweak een rij toe aan de iOS-app Instellingen, waar een verscheidenheid aan keuzes beschikbaar is om het Activator-gebaar te wijzigen en het uiterlijk van de tweak aan te passen, waaronder controle over de mate van onscherpte, controle over de duisternis, waardoor pull kan worden vernieuwd, inclusief de badge voor het tellen van meldingen wanneer Badger wordt aangeroepen, naast een paar andere.

Badger 7 is een van de handigste Cydia-tweaks voor gejailbreakte iPhones die ik ooit ben tegengekomen. Ook al kost de aanpassing je $ 1,49, het maakt het het dubbeltje waard vanwege mijn gebruikspatroon, dat echt een zware melding is. Maar nogmaals, het blijft een kwestie van persoonlijke voorkeur en keuze. Het ligt voor het grijpen in de BigBoss-repo in Cydia.

  Hoe waarschuwingen voor herinneringen in foto's op iOS uit te schakelen