Bel contacten vanaf het wachtwoordscherm van uw iPhone met PassDial

epcdream.nl

Er moet een goede balans worden gevonden tussen functionaliteit en eenvoud voor moderne vergrendelschermen voor smartphones. Voeg te veel functies toe aan het vergrendelscherm en het begint op het eigenlijke startscherm te lijken. Als je er te veel weghaalt, wordt het te eenvoudig; een onnodige stap voordat u naar het startscherm gaat. In tegenstelling tot Android kunnen iOS-gebruikers dit evenwicht niet aanpassen, omdat ze naar verwachting tevreden zullen zijn met Apple’s oplossing van het smartphonevergrendelingsscherm. Dat wil zeggen, tenzij ze hun apparaat jailbreaken en het openen voor een wereld van krachtige apps en tweaks.

Een van die nieuwe jailbreak-tweaks voor het verbeteren van de functionaliteit van het vergrendelscherm is PassDial. Hiermee kunt u bepaalde codes instellen – behalve de ’toegangscode’ waarmee uw apparaat wordt ontgrendeld – waarmee u rechtstreeks vanuit het vergrendelscherm een ​​bepaald, vooraf gedefinieerd nummer kunt bellen. De tweak is briljant als je erover nadenkt! Het heeft een bepaald Samsung TouchWiz-achtig gevoel, wat helemaal niet slecht is.

  Hoe u bijna elk stom apparaat slim kunt maken

Ik weet dat ik vijf contacten heb die ik regelmatig bel: mijn ouders, mijn broertje en twee van mijn goede maatjes. Met PassDial kan ik regelmatig minstens 3-4 stappen opslaan. Het is niet nodig om mijn toegangscode in te voeren, Phone.app te starten, naar Favorieten te gaan en op een contact te tikken.

Ga na installatie naar Instellingen> PassDial. Vanaf hier kunt u maximaal vijf ’telefoonnummer- en code’-paren maken (u moet $ 1,99 betalen voor de Pro-versie om deze beperking op te heffen). Onthoud dat als u de eenvoudige 4-cijferige toegangscode gebruikt, de code in uw contactcodepaar ook vier cijfers lang moet zijn.

  Nieuwe knoppen toevoegen aan het Microsoft Office-lint

PassDial is getest op een iPhone 4S gejailbreakt op iOS 7.0.4. Het werkte zoals geadverteerd. Ik kon zonder problemen snel een testcontact rechtstreeks vanaf het vergrendelscherm bellen. Persoonlijk zal ik de tweak echter niet gebruiken, omdat ik CleverPin gebruik om het lockscreen helemaal te omzeilen wanneer ik verbonden ben met mijn thuis- / universiteits-WiFi, wat betekent dat ik niet wordt gevraagd om de toegangscode in te voeren.

PassDial is gratis beschikbaar op Cydia onder de BigBoss-repo.

Laat ons weten wat je van de tweak vindt door een opmerking achter te laten in het gedeelte Opmerkingen hieronder.

  Hoe u uw startpagina in Microsoft Edge kunt wijzigen