Beste 9 Cleanup Picture Tools voor perfect gepolijste foto’s

Nu sociale media en online communicatie een belangrijke rol spelen in ons leven, is het hebben van foto’s van hoge kwaliteit belangrijker dan ooit geworden.

Niet iedereen heeft echter de vaardigheden of middelen om professioneel ogende foto’s te maken. Gelukkig zijn er talloze hulpmiddelen voor het opschonen van foto’s die u kunnen helpen een gepolijste look voor uw foto’s te krijgen.

Of u nu een fotografieliefhebber of een professional bent, deze tools kunnen ongelooflijk handig zijn bij het verwijderen van ongewenste objecten, vlekken of gebreken van uw foto’s. Ze bieden een scala aan functies, van eenvoudige retouches tot meer geavanceerde bewerkingen, om u te helpen de perfecte foto te maken.

Dit artikel gaat dieper in op de beste hulpmiddelen voor het opschonen van afbeeldingen waarmee u uw foto’s kunt verbeteren en ze kunt laten opvallen. Ongeacht of u uw persoonlijke foto’s wilt verbeteren of professionele afbeeldingen wilt maken, deze tools kunnen u helpen uw doelen te bereiken.

Hoe kan Cleanup Picture Tools nuttig zijn?

#1. Maak het soepel

Dit honingraateffect is bekend bij iedereen die antieke zwart-witfoto’s heeft gescand. Dit effect is het resultaat van de zijdelaag op vintage foto’s.

Moderne beeldbewerkingssoftware maakt het echter eenvoudig om texturen van vintage foto’s te verwijderen zonder de rest van de foto te beschadigen.

#2. Werk uw verouderde fotoalbum bij met enkele nieuwere opnamen

Ruisonderdrukkingssoftware kan gescande foto’s bijwerken door korrel- en achtergrondpatronen te verwijderen. Oudere foto’s kunnen worden ingekleurd, verduisterd met een doorzichtige overlay en worden gefixeerd op vlekken, krassen en andere gebreken.

#3. Creatie van een merk

Afbeeldingen spelen een cruciale rol in het brandingproces. Een bedrijf kan foto’s met merkbewustzijn bewerken door aandacht te besteden aan details zoals kleurverzadiging, bijsnijdstijl, beeldaard, getoonde onderwerpen, focuspatronen, enz.

#4. Zorg voor betrouwbaarheid en reputatie

Een van de belangrijkste voordelen van beeldbewerking is hoe het kan helpen bij de geloofwaardigheid van een bedrijf in een concurrerende markt, vooral voor nieuwe bedrijven. Bij het vergelijken van stockfoto’s met foto’s die op een website worden gebruikt, stelt meer dan 46% van de respondenten meer vertrouwen in de laatste.

#5. Onmiddellijke rectificatie van fouten

Een foto-editor kan je helpen om alle afleidende elementen in een opname te verwijderen en ervoor te zorgen dat het er onberispelijk uitziet, of het nu gaat om fotobommen of gebreken die je op dat moment bent vergeten te herstellen. Wat ik bedoel is het gebruik van een hulpmiddel voor het bewerken van afbeeldingen om een ​​ongewenst object te verbergen, te verwijderen of op te laten gaan in de achtergrond.

  Apple Music versus Google Play Music versus Spotify: de beste streaming-muziekservice

Laten we meteen naar binnen gaan en de functies van deze foto-editors bekijken!

Opruim foto

Bekijk CleanUp Pictures als u meer wilt weten over een van de beste gratis apps om rommel uit foto’s te verwijderen. Dit is een uitstekende keuze voor personen die geen tijd of geduld hebben voor ingewikkelde maskeer- en modificatieprocedures.

Bovendien beschermt deze online tool uw informatie effectief door alle foto’s te wissen nadat u ermee klaar bent.

Functies

 • Schitterende precisie
 • Talrijke toepassingen
 • Eenvoudig te bedienen interface
 • Elimineert alle wazige sporen

Als het gaat om online fotobewerkingstools, heeft Cleanup Pictures geen gelijke. Met de functies kunt u foto’s bewerken door ongewenste elementen, waaronder personen, watermerken, gebreken en meer, te verwijderen. Het maakt duidelijk onderscheid en maakt opmerkelijke resultaten mogelijk.

ClipDrop

ClipDrop is een flexibel beeldbewerkingsplatform dat een breed scala aan kenmerken en functies biedt die door contentproducenten en ontwerpers met veel effect kunnen worden gebruikt. Het biedt verschillende hulpmiddelen voor het aanpassen, bijsnijden, vergroten/verkleinen en personaliseren van uw geüploade foto’s.

Om het opschalingsproces te starten met behulp van ClipDrop picture Upscaler, plaatst u gewoon een afbeelding in de interface van het programma. ClipDrop maakt gebruik van geavanceerde AI-technologie om afbeeldingen te verbeteren zonder aan helderheid of kwaliteit in te boeten. Het kan de grootte van een foto met een factor 10 verdubbelen zonder de kwaliteit aanzienlijk te verminderen.

Functies

 • De site is intuïtief en gemakkelijk te navigeren. Dit verbetert de gebruiksvriendelijkheid van het platform aanzienlijk.
 • Er wordt een handig voorbeeld getoond voordat de foto wordt verwerkt.

Al deze bronnen zijn direct beschikbaar voor uw gebruik bij het vervullen van uw behoeften op het gebied van beeldbewerking en verbetering. U kunt vertrouwen hebben in uw mogelijkheden voor het bewerken van afbeeldingen, aangezien deze tool wordt aangedreven door AI-technologie.

Pixelcut

Pixelcut is een website waarmee gebruikers hun foto’s op verschillende manieren kunnen bewerken en verbeteren. Het is een foto-editor met tal van functies, dus het is geweldig voor iedereen die iets moet doen, van posts op sociale media tot uitgebreide ontwerpen.

Gebruikers die op afstand of onderweg moeten werken, hebben het extra voordeel dat ze vanaf elke locatie met een internetverbinding toegang hebben tot het platform.

Functies

 • Het programma is eenvoudig en praktisch en komt de gebruiker in de meeste situaties goed van pas.
 • Biedt een verscheidenheid aan handige bewerkingstools voor ontwerpers en daarbuiten.

Pixelcut’s Image Upscaler maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om het vergroten/verkleinen en verbeteren van digitale foto’s te vereenvoudigen en te versnellen. Je hebt de mogelijkheid om de foto twee of vier keer de oorspronkelijke grootte in te dienen.

  Wat is beter tussen Samsung versus iPhone?

Snapedit

Snapedit is een fotobewerkingsservice die online toegankelijk is. Dit biedt een verscheidenheid aan eenvoudige bewerkingstools, zoals bijsnijden, formaat wijzigen, roteren, kleuren wijzigen en meer.

De geavanceerde AI-aangedreven achtergrond- en objectverwijderingsfunctie van Snapedit onderscheidt zich van andere beeldbewerkingsprogramma’s.

Functies

 • Objecten detecteren
 • Verwijdering van artikelen
 • Alternatieve beeldverbetering
 • De achtergrond schrobben

Snapedit is de enige tool die je nodig hebt om je foto’s te bewerken en afleidende achtergronden en mensen te elimineren. Het maakte gebruik van AI en de resultaten zijn fantastisch.

Imgcleaner

Imgcleaner is een zeer effectieve en intelligente beeldreiniger die geavanceerde AI-algoritmen combineert met beeldopaciteitstechnologie. Het helpt gebruikers bij het wissen van rommel van opgeschoonde foto’s terwijl zoveel mogelijk van het origineel behouden blijft.

Functies

 • Repareer de achtergrond waar de verwijderde items zich bevonden met behulp van een systeem voor kunstmatige intelligentie.
 • De belangrijkste waarde voor het geld zit in de gratis proefversie, die het gebruiksgemak en de hoge kwaliteit van de wiseffecten aantoont.
 • Zeer aanpasbaar en nauwkeurig, met penseel- en intensiteitsondersteuning voor nauwkeurig wissen.
 • Eenvoudig en snel, u hoeft zich niet aan te melden of iets te downloaden om aan de slag te gaan.

Met deze eenvoudige tool die gebruikmaakt van de kracht van kunstmatige intelligentie, kunt u met weinig moeite en tijd de gewenste resultaten en verwachtingen van uw afbeeldingen verkrijgen.

PicWish

PicWish is een afbeeldingseditor waarmee u de sjablonen en aangepaste achtergronden kunt gebruiken om uw afbeeldingen te bouwen, wat een enorme hulp is voor grafische artiesten.

Sleep uw afbeeldingen gewoon naar het aangewezen gebied, kies de juiste tools en zie hoe de transformatie plaatsvindt. We weten allemaal hoe moeilijk het is om de tekst uit de afbeelding te typen, maar maak je geen zorgen! PicWish automatiseert dit proces zeer efficiënt.

Functies:

 • Foto inkleuring
 • Beeldcompressie behoudt de kwaliteit van het beeld

PicWish zit boordevol waardevolle opties en is in staat om snel professionele resultaten te leveren. Van het retoucheren van foto’s tot gezichtsverbeteringen en het verwijderen van achtergronden tot het inkleuren van foto’s, PicWish is je favoriete bewerkingstool.

Pixomatisch

Met de vele opties en tools van Pixomatic kunt u snel uw foto’s bewerken en de achtergrond verwijderen. Het kiezen van ongewenste elementen in een afbeelding is net zo eenvoudig als het kiezen ervan in dit programma.

De effecten kunnen ook op uw afbeeldingen worden toegepast. Er is een overvloed aan opties om uw foto’s te verbeteren. Filters en effecten voor digitale fotografie zijn ook in de apps opgenomen.

  Een afbeelding verscherpen in Photoshop

Functies

 • De achtergronden van uw foto’s kunnen probleemloos worden weggesneden.
 • Er zijn tal van vooraf gemaakte formaten beschikbaar.

Pixomatic maakt het eenvoudig om artistieke accenten aan uw foto’s toe te voegen met behulp van verschillende penselen en potloden. U kunt de kleurkiezer gebruiken om het uiterlijk van uw blauwe plekken aan te passen. Met de tool kunt u ook de achtergrond van uw foto’s vervagen, waarbij de ondoorzichtigheid van de wazige achtergrond eenvoudig kan worden aangepast.

DoMyShoot

Met DoMyShoot’s geavanceerde AI-ondersteunde fotobewerking heb je merk- en platformspecifieke productfoto’s klaar om te uploaden in slechts 24 uur.

DoMyShoot verwijdert automatisch ongewenste objecten van de achtergrond, trimt uw foto’s tot in de perfectie en corrigeert eventuele kleurzwemen in uw foto’s.

Het bevat ook tienduizenden bewerkbare thema’s en achtergronden, waardoor lifestyle-foto’s voor uw bedrijf eenvoudig worden.

De creatie van uw merkcontent zal ten goede komen aan markten en sociale mediasites zoals Amazon, Facebook, Instagram en Pinterest. U kunt de bestaande productfotografie in uw galerij voor verschillende doeleinden gebruiken, waardoor u de kosten en tijd van een nieuwe shoot bespaart.

Functies:

 • Het wijzigen of verplaatsen van vectoren is eenvoudig
 • 1000+ gespecialiseerde penselen
 • Leest Photoshop.PSD-bestanden
 • Door de computer gegenereerde kleurmaker

DoMyShoot heeft u gedekt voor promotiemateriaal en productpresentaties. Met deze handige alles-in-één service kunnen klanten er zeker van zijn dat hun items er altijd op hun best uitzien in een aantal verbluffende visuele weergaven.

Canva

Bij het maken van visuele inhoud om online te delen, is Canva de beste gratis optie voor het wijzigen van foto’s. Het heeft aanpasbare lay-outs voor alle meest voorkomende platforms.

Fotoprojecten zoals kalenders, uitnodigingen, brochures en memes kunnen ook worden gemaakt. Deze foto-editor is ideaal als u geen grafische ontwerpvaardigheden heeft, maar promotiemateriaal of posts op sociale media voor uw bedrijf moet maken.

Functies

 • Laat uw ontwerpen verschijnen zoals professionals ze hebben gemaakt door te beginnen met een sjabloon die speciaal voor dat doel is gemaakt.
 • Profiteer van de duidelijke interface, die zelfs mensen die niet bekend zijn met design kunnen gebruiken.

Canva heeft miljoenen ontwerpelementen die gratis toegankelijk zijn, maar de beste functies zijn gereserveerd voor betalende gebruikers. Miljoenen creatieve middelen staan ​​tot uw beschikking, zoals kant-en-klare afbeeldingen voor gebruik op sociale media of een breed scala aan professionele fotobewerkingstools.

laatste woorden

Het maakt niet uit hoe ervaren je bent in fotografie, het is noodzakelijk om je afbeeldingen te retoucheren voordat je ze online plaatst. De bovenstaande fotobewerkingstools kunnen u helpen de dingen die er het meest toe doen onder de aandacht te brengen en uw foto’s van goed naar geweldig te maken.

Stop nu met het zoeken naar hulpmiddelen om gebreken, schaduwen of een ongenode gast uit een oude foto te verwijderen. En verken de hierboven genoemde hulpmiddelen voor het opschonen van afbeeldingen en grijp uw herinneringen.

Bekijk vervolgens de beste op AI gebaseerde beeldopschaling om de fotokwaliteit te verbeteren.