Beste Apple TV-games en reden achter hun populariteit

Apple Arcade is een premium gaming-abonnementsservice die wordt aangeboden door Apple Inc. De games die beschikbaar zijn op Apple Arcade zijn beschikbaar voor verschillende leeftijdsgroepen.

Vroeger draaide gamen helemaal om arcades en consoles. Kinderen en volwassenen zouden nabijgelegen speelhallen bezoeken om hun honger naar games te stillen. Evoluerende technologieën en de introductie van het razendsnelle internet hebben van online gaming een bloeiende industrie gemaakt.

Mensen over de hele wereld kunnen eenvoudig verbinding maken met internet om grensoverschrijdend te spelen en te socializen. Veel van de beste games zijn beschikbaar op Apple Arcade.

Volgens PwC’s Global Entertainment and Media Outlook 2022–26 zal de gaming-industrie een exponentiële wereldwijde groei doormaken. De verwachte waarde van de industrie zal in 2026 rond de 321 miljard dollar liggen.

Een van de belangrijkste redenen voor deze uitbreiding is de sociale connectie die mensen creëren tijdens het online spelen. Daarnaast helpt online gamen ook om mensen te vermaken en op te leiden.

Apple TV-spellen

Apple TV-games zijn beschikbaar via Apple Arcade. Apple Arcade-services onderscheiden zich van hun concurrenten vanwege moderne technologie die de gebruikerservaring verbetert door middel van AI-gestuurde spraakopdrachten via “Siri”.

Apple Arcade-abonnementskosten

De kosten van Apple Arcade beginnen bij een maandelijks bedrag van $ 4,99 en een gratis proefperiode. Apple biedt regelmatig verlengde proefversies aan klanten die nieuwe smartphones kopen via allianties zoals Verizon. Het biedt ook gezinsabonnementen.

Voor de Apple Arcade-services werkt Apple samen met onafhankelijke gamemakers en bekende gamestudio’s om “nieuwe en exclusieve” titels aan te bieden.

Enkele van de toonaangevende en beste games die beschikbaar zijn voor Apple TV staan ​​hieronder vermeld.

Asfalt 8

Asphalt 8 werd in 2021 gelanceerd door Gameloft op Apple Arcade. Met buitengewone gameplay en verbluffende graphics werd Asphalt 8 een van de meest sympathieke racegames en verdiende enorm veel respect in de gaminggemeenschap. Asfalt 8 heeft een realistische route en volgt veel natuurkundige wetten.

Er zijn 4 fasen van distikstofoxide die in het spel werken: blauw, geel, paars en perfecte stikstof, waardoor gamers spanning krijgen tijdens het autorijden. Bovendien heeft het 300 gelicenseerde voertuigen en 75 circuits waar je zwaartekracht tartende stunts kunt uitvoeren met volledig aanpasbare auto’s.

  7 beste Ethereum-portefeuilles om uw ETH veilig te bewaren

Selecteer de gewenste kleur, stukjes vinyl en lichtmetalen velgen voor je racewagen. Verzamel alle mooie auto’s van Porsche, McLaren en Ferrari tot Bugatti. De game draait op tvOS 13.4 en latere versies.

Spoedrally 3

Rush Rally 3 van Brownmonster heeft het allemaal: levendige graphics, dynamische simulaties, soepele gameplay en veelgeprezen fysica die een gevoel geven van real-time voertuigschade en vervormingen. De game wordt geleverd met een prachtige gameplay van 60 fps en loopt soepel.

Rush Rally 3 is meer gericht op realisme en kan je een race-ervaring bieden die zowel uitdagend als rijk aan functies is. Je kunt genieten van live-evenementen waarmee je kunt concurreren met andere spelers over de hele wereld op unieke circuits met fascinerende auto’s.

De game heeft functies zoals platformonafhankelijke multiplayer, aanpassing van de HUD-positie en verbeterde graphics. De game is compatibel met tvOS 14.3 of hoger.

Alto’s Odyssee

Alto’s Odyssey werd in 2021 gelanceerd op Apple Arcade. De speciale editie van Alto’s Odyssey zal je blij maken met elke ontdekking, of je nu nieuw bent in de Alto-community of de games al heel lang speelt.

Het doel van de Alto-serie is altijd geweest om het gevoel op te roepen van het wagen in de natuur, het ontdekken van een vreemde omgeving en het volgen van iemands verlangen naar verkenning.

Spelers worden geconfronteerd met geheel nieuwe uitdagingen die hun vaardigheden op de proef stellen en een voorheen ongeziene setting, waardoor de fundamentele ervaring van het spel als nooit tevoren wordt verbeterd.

De nieuwste versie wordt geleverd met een bijgewerkte gameplay-ervaring. Het draait op tvOS 11.0 en latere versies.

Kerkerjager 5

Dungeon Hunter 5 is een beroemde gratis te spelen hack-and-slash-game die beschikbaar is op Apple Arcade. Terwijl Dungeon Hunter 5 de hack-and-slash-avonturenformule behoudt die de serie populair heeft gemaakt, zijn er nog veel meer aanpassingen om de game-ervaringen te verbeteren.

Missies voor één speler zijn kort en komen in zeer beheersbare porties. Naast missies voor één speler, kun je het opnemen tegen andere spelers in de sociale “Stronghold”-modus van Dungeon Hunter 5. Je kunt minionkaarten die je hebt verkregen tijdens missies voor één speler in je fort stoppen.

Met indrukwekkende beelden en graphics heeft de game blijk gegeven van volwassenheid in het implementeren van aantrekkingskracht en een verbeterde game-ervaring. De game is compatibel met tvOS 9.0 en latere versies.

  3 manieren om het optiemenu te omzeilen en sneller toegang te krijgen tot Chrome-pagina's

Transistor

Transistor is een rollenspel met scifi-thema en heel veel actie. De extra indrukwekkende futuristische graphics nemen gamers mee in een nieuwe wereld. Transistor is beroemd onder gamers vanwege hun methodische benadering van verschillende stadia.

Er zijn ook tal van vaardigheden die kunnen worden ontgrendeld en aangepast als je eenmaal aan de slag bent. De gamesfeer biedt een ontsnapping naar een betoverende wereld vol actie, strategie, gevechten en meer.

Transistor-game vereist minimaal een iPhone 5, iPad Mini 2 en iPad 4. Supergiant Games is de spelaanbieder. De game is compatibel met iOS 8.0 en latere versies op iPhone en iPad. Voor Mac-apparaten is minimaal macOS 11.0 vereist.

Rayman mini

Rayman Mini werd in 2019 exclusief gelanceerd op Apple Arcade door Ubisoft Montpellier en Pastagames. Het unieke van Rayman Mini is de snelle ervaring. Bovendien zorgt een eenvoudig besturingsschema voor een vlekkeloze game-ervaring met verbluffende graphics.

De game wordt geleverd met 40 niveaus die je zullen vermaken. Bovendien kunnen een aantal personages en leuke unlockables worden verkregen als je een aantal missies voltooit.

Het is een van de best lopende games in het genre die beschikbaar is op Apple Arcade, en het draait op tvOS 13.0 of hoger.

Vecht tegen suprematie – Evolutie

Een van de grootste namen in mobiel gamen, Atypical Games, kondigde in 2015 Battle Supremacy – Evolution aan op de Apple Arcade. Battle Supremacy Evolution is een sci-fi morphing voertuig-vechtspel met opwindende actie en opvallende graphics.

Vecht ertegen in dit boeiende spel vol adembenemende landschappen en vernietigbare omgevingen. Rijd of vlieg over toekomstige steden met enorme bruggen en hangende snelwegen.

Daarnaast zijn er meer dan 100 missies voor één speler en multiplayer-modi zoals Team Death Match en Capture the Base.

Je kunt je voertuigen upgraden, in de rangen klimmen en deelnemen aan de meest intense online gevechten die je ooit hebt gezien. De gameplay geeft je het gevoel dat je een echt gevecht hebt gewonnen. De game kan worden uitgevoerd op Apple TV met tvOS 9.0 en hoger.

Shadowgun-legendes

Het installeren van Shadowgun Legends is een geweldige optie als je een gamepad hebt en wat 3D-opnamen op je Apple TV wilt spelen. Schiet rond monsters, krijgsheren en buitenaardse wezens terwijl het bloed om je heen spettert.

  Hoe een zwarte vlek op het iPhone-scherm te repareren

Red de mensheid met meer dan 200 missies van een buitenaardse invasie en wees een held. MADFINGERS-games hebben moeite gedaan om wrijvingsloze gameplay met futuristische graphics te bieden aan gamers op Apple TV. De game draait soepel op tvOS 10.0 en hoger.

Moderne strijd 5

Modern Combat 5 blinkt uit in gamen op basis van gevechten. Het doet geen enkele moeite om iets anders te zijn dan een nauwkeurig uitgestippelde reis door verre locaties.

Gameplay met auto-sprint, auto-hurken en richthulp in het optiemenu geeft je een van de beste schietervaringen in gaming. Gameloft maakt altijd indruk op ons met zijn realistische graphics en geluidsontwerp. Modern Combat 5 is beschikbaar voor iOS 9.0 en hoger.

Sonic: The Hedgehog-klassieker

Sonic is een naam die elk kind uit de jaren 90 kent. Verschillende Sonic-generaties brachten de beste mix van vintage en moderne Sonic-gameplay-stijlen en is nog steeds de grootste viering van de geschiedenis van Sonic.

Hoewel Sonic Generations bedoeld was om nostalgie op te wekken, maakte het nooit de fout om uitsluitend te vertrouwen op warme, vage herinneringen uit het verleden.

Met de game kun je het verleden herbeleven op je moderne Apple TV. Het werkt soepel op Apple TV met tvOS 9.0 en hoger.

laatste woorden

De gaminggemeenschap groeit en gamers over de hele wereld houden van de veelzijdigheid die Apple games te bieden heeft. Games zijn een geweldige manier om een ​​pauze te nemen van werk, shows en films. Er zijn gratis en betaalde games voor iedereen op Apple TV.

Bovendien brengt het spelen van games op het grote scherm je naar een ander niveau van entertainment. Bekijk dus de hierboven genoemde spellen en geniet van de geweldige spelervaring.

Vervolgens kun je coole games bekijken om te spelen op Apple Arcade.