Bestellingen archiveren in de Amazon-app

Er zijn miljoenen Amazon-klanten die regelmatig verschillende dingen op dit platform bestellen. En er is geen twijfel dat jij een van hen bent. Je bestelt soms iets en vergeet het nadat het bij je is afgeleverd. En als je teruggaat om details van een van je eerdere bestellingen te zien, zie je alleen de lange en gemengde lijst. Dat is het moment waarop u misschien behoefte heeft aan een optie waarmee u uw eerder afgeleverde bestellingen kunt verplaatsen om de winkelgeschiedenis overzichtelijk te houden. Gearchiveerde bestellingen van Amazon is een van de functies die Amazon de klanten heeft aangeboden voor een betere filtering van eerdere bestellingen. En dit artikel leert je hoe je bestellingen kunt archiveren in de Amazon-app. Blijf lezen om te leren hoe u Amazon-bestellingen in detail kunt archiveren.

Bestellingen archiveren in de Amazon-app

Amazon archiveert uw bestellingen niet automatisch en u kunt de eerdere bestellingen in uw account nog steeds zien, tenzij u deze zelf archiveert. U kunt een bepaalde bestelling archiveren omdat:

  • U wilt de bestelling verbergen voor de normale bestelgeschiedenispagina.
  • U hoeft zich niet meer met die bestelling bezig te houden.
  • U wilt het bevel voor iemand verbergen om de geheimhouding te bewaren.
  Bereikbaarheid inschakelen en gebruiken op iPhone X

Het archiveren van een bestelling verwijdert echter niet de bestelgegevens en ook de bestelling zelf niet van de bestelgeschiedenispagina. Laten we dus de stappen bekijken om te leren hoe u bestellingen kunt archiveren in de Amazon-app.

Opmerking: je kunt de optie Archiefbestelling alleen zien in je Amazon-account vanaf de desktoppagina.

Opmerking: de volgende stappen worden uitgevoerd in de Google Chrome-browser. Zorg ervoor dat de menu-opties in uw gewenste browser zijn voordat u de stappen in de browser van uw apparaat uitvoert.

1. Open de browser op je telefoon en ga naar de Amazon-aanmeldingspagina.

2. Log in met uw e-mailadres of telefoonnummer en wachtwoord.

3. Tik na het inloggen op het pictogram met de drie stippen in uw browser in de rechterbovenhoek.

4. Selecteer de optie Desktop-site om de Amazon-site in desktopmodus te zien.

  Netflix kijken op een niet-smart-tv (volledige gids)

5. Tik nu op Retouren en bestellingen in de rechterbovenhoek van de pagina.

6. Zoek de gewenste eerdere bestelling en tik op de optie Bestelling archiveren voor die specifieke bestelling.

7. Tik nogmaals op Archiefvolgorde voor de pop-upbevestiging.

Op deze manier wordt de gewenste bestelling gearchiveerd op uw account.

Hoe de bestellingen te bekijken en uit het archief te halen

Omdat je hebt geleerd hoe je bestellingen op Amazon kunt archiveren, kun je ook de onderstaande stappen volgen om de gearchiveerde bestelling te bekijken en ze desgewenst zelfs uit het archief te halen.

1. Terwijl je nog steeds in de desktopmodus bent, tik je op Retouren en bestellingen in de rechterbovenhoek van de pagina.

2. Tik op het vervolgkeuzemenu filter, zoals weergegeven.

3. Tik in de vervolgkeuzelijst onderaan op de optie Gearchiveerde bestellingen.

4. Nu ziet u uw gearchiveerde bestellingen. Tik op Bestelling dearchiveren om die bestelling terug te zetten naar de gewone bestellijst.

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

Q1. Kan ik bestellingen archiveren in de Amazon-app?

  Google Meet-breakoutruimten gebruiken

Antw: Nee, je kunt je bestellingen niet archiveren in de mobiele Amazon-app. U kunt de gewenste bestellingen alleen archiveren via de webpagina in een browser. Daar vindt u de opties om de bestellingen te archiveren en te dearchiveren onder het menu Uw bestellingen.

Q2. Waarom kan ik mijn bestellingen niet dearchiveren in de Amazon-app?

Ans: Zoals eerder gezegd, heeft Amazon geen optie geboden om bestellingen op Android- of iOS-applicaties te archiveren of uit het archief te halen. Je kunt het dearchiveren via de Amazon-webpagina. Maar daarvoor moet u die bestelling hebben gearchiveerd. Dan verschijnt alleen die specifieke bestelling in het gedeelte Gearchiveerde bestelling met de optie Bestelling uit het archief op de Amazon-webpagina.

***

We hopen dat je het antwoord hebt gevonden op het archiveren van bestellingen op de Amazon-app-vraag. U kunt ons eventuele vragen over dit artikel of suggesties over elk ander onderwerp laten weten waarover u wilt dat wij een artikel maken. Zet ze in de comments hieronder zodat we het weten.

gerelateerde berichten