Bewaar documenten en werk samen met uw teamgenoten met behulp van Sync

Op zoek naar veilige cloudopslag voor het delen van bestanden en samenwerken? Probeer synchroniseren! Deze app voor het delen van bestanden biedt geavanceerde samenwerkingstools zonder afbreuk te doen aan de beveiliging.

De datagestuurde bedrijven van vandaag delen meer dan ooit bestanden met externe en interne leden. Thuiswerken, werken op afstand en hybride werkplekken hebben het delen van gegevens noodzakelijker gemaakt.

Er zijn verschillende computer- en mobiele toepassingen ontwikkeld voor veilige samenwerking op het gebied van gegevens in de cloud. We hebben veel van deze tools onderzocht en ontdekten dat Sync betere bestandsbeveiliging, gemakkelijke samenwerking en een gebruiksvriendelijke interface biedt.

Gezamenlijke bestandsopslag: overzicht

Gezamenlijke bestandsopslag maakt het delen van documenten en bestanden moeiteloos. Teamleden hebben gemakkelijk overal toegang tot de bestanden op basis van hun functierollen en inhoudsmachtigingen.

In het verleden dienden on-premise servers meestal als gezamenlijke bestandsopslag, hoewel je vast veel mensen op kantoor hebt zien rondzwerven met USB-sticks om gegevens over te dragen, omdat die servers niet efficiënt genoeg waren.

Het begin van cloud computing stelde softwareontwikkelaars in staat om echt collaboratieve gegevensopslag te bouwen die:

 • Document- of bestandsversies beheren
 • Op rollen gebaseerde toegang geven
 • Gegevens wissen wanneer nodig
 • Back-up om risico’s te beperken

Bestandsopslag voor samenwerking

 • Werken op afstand inschakelen zodat verschillende teamleden toegang hebben tot inhoud zonder een kantoor te bezoeken.
 • Externe klanten en leveranciers toestaan ​​om veilig met uw teams samen te werken zonder bedrijfsgeheimen of intellectueel eigendom vrij te geven.
 • Samenwerken gemakkelijk, compliant en zorgeloos maken.
 • Alle zakelijke bestanden en documenten op één plek bewaren en er regelmatig een back-up van maken om ransomware-risico’s te beperken.
 • Uw projectteam productiever maken zodat u uw winstgevendheid kunt verhogen.

Synchronisatie: Inleiding

Sync is een cloudgebaseerd platform voor samenwerking, bestandsopslag en het delen van documenten. Het is niet zomaar een alternatief voor Google Drive, Microsoft OneDrive of Dropbox. Het biedt nieuwe werkwijzen voor het delen van bestanden en samenwerking, zoals workflows, geavanceerde koppelingen, koppelingen met uploadmogelijkheden en meer.

Om nog maar te zwijgen van het hackbestendige beveiligings- en privacybeleid dat ervoor zorgt dat uw bedrijfsgeheimen alleen binnen uw vertrouwde groep blijven.

Het creëert een wolk van zakelijke gegevens om u en uw teamgenoten. De app dekt al je apparaten. Dus als u tijdens het reizen een ontwerpidee op uw mobiel maakt, kan de ontwerper het ophalen uit de gedeelde map en er meteen aan beginnen.

Bovendien kunt u tonnen geheimen en persoonlijke gegevens op dezelfde apparaten bewaren zonder deze met uw team of medewerkers te delen.

Documentsamenwerking met synchronisatie

Sync helpt u door een supereenvoudige applicatie voor bestandssamenwerking Sync Pro aan te bieden. Het is beschikbaar als een web-app, mobiele app, Windows-pc-software en macOS-applicatie.

Wanneer u een Sync.com-account aanmaakt, moet u dit gebruiken om u aan te melden bij de webapp. Om nog maar te zwijgen van het feit dat u ook de desktop- en mobiele applicaties moet installeren.

  Krijg een balk met actieve en voltooide downloads in Firefox

Zodra Sync op elk apparaat actief is, kunt u een document of bestand in de Sync-map neerzetten vanaf het bronapparaat, zoals een pc, tablet of smartphone.

Het razendsnelle FTP-protocol van Sync uploadt de inhoud in een paar seconden naar de cloudopslag van Sync, op voorwaarde dat uw internetbandbreedte de vereiste uploadsnelheid aankan.

Eenmaal geüpload, ziet iedereen die toegang heeft tot die gedeelde map de inhoud van hun Sync-app of webclient.

Een geavanceerd versiebeheersysteem maakt een kopie wanneer iemand een gedeeld document wijzigt, samen met een wijzigingsgeschiedenis. Als er een probleem is met een nieuwe versie, kunt u altijd teruggaan naar het oorspronkelijke bestand zonder het project helemaal opnieuw te beginnen.

Sync biedt ook zakelijke workflows, integraties, geavanceerd delen van links en meer om u te helpen productief te blijven en geen tijd te verspillen aan het overzetten van bestanden van het ene apparaat naar het andere.

Functies

#1. Herstel verwijderde bestanden

Als u per ongeluk of opzettelijk een bestand verwijdert en het later wilt openen, kunt u dit doen op Sync. Het heeft een Backup Drive of Show Deleted Files optie die helpt bij het herstellen van verwijderde inhoud.

#2. Krijg vrije ruimte

U kunt Sync doorverwijzen naar uw vrienden en bekende medewerkers om 1 GB gratis ruimte te verdienen voor elke aanmelding voor verwijzingen.

Ga gewoon naar Accountinstellingen en kopieer de verwijzingslink die wordt weergegeven naast de optie Beloningen synchroniseren.

#3. Selectieve synchronisatie

Als je niet genoeg lege cloudopslag hebt op Sync, kun je selectief documenten en bestanden van je pc kiezen om te synchroniseren.

Ga vanuit de Desktop-app naar Instellingen en selecteer vervolgens Voorkeuren in het contextmenu dat verschijnt. Selecteer Geavanceerd en schakel de inhoud uit die u niet wilt synchroniseren.

U kunt verschillende aspecten van een deelbare link aanpassen. U kunt bijvoorbeeld het volgende aan een link toevoegen:

 • Toegangswachtwoord:
 • Linklabel
 • Vervaldatum link
 • Downloadlimiet voor de link
 • E-mailmeldingen voor linkactiviteiten

U kunt een map voor uw klant maken en deze converteren naar een upload-enabled link. Uw klant heeft toegang tot de link met een wachtwoord en kan inhoud uploaden met die link. De inhoud wordt weergegeven in uw Sync-map. De uploader hoeft geen eigenaar van een Sync-account te zijn.

Oplossingen van synchronisatie

Veilig delen van bestanden

Hiermee kunt u veilig bestanden van onbeperkte grootte delen (met een abonnement voor onbeperkte opslag). Sync maakt een back-up van geüploade inhoud in meerdere SOC-2-gecertificeerde datacenters.

Bovendien zijn alle gegevensoverdrachten versleuteld en weet niemand wat u deelt. Alleen u en uw medewerkers hebben toegang tot de bestanden met de juiste toegangsreferenties.

Clientbestandsbeveiliging

Met deze oplossing kunt u een merkinterface maken om met klanten samen te werken aan bestanden en documenten. Het bevat ook meldingen, goedkeuringsworkflows, feedback, opmerkingen, enz.

Bovendien kunnen uw klanten een voorbeeld van hun inhoud bekijken in een native-achtige ervaring zoals ze zouden doen op Adobe PDF Reader, Microsoft Word, Google Slides, enz.

Als je als bureau meerdere klanten beheert, kun je voor elke klant aparte Sync-mappen maken. Zo kunt u moeiteloos gevoelige inhoud van veel klanten beheren zonder ze te mengen.

Teamsamenwerking

U kunt de circulatie van documenten en bestanden binnen teams effectief beheren met behulp van de volgende functionaliteiten van Sync:

 • Gecentraliseerde gedeelde map voor teams
 • Realtime weergave van alle activiteiten voor het delen en wijzigen van documenten
 • Op rollen gebaseerde gegevenstoegang
 • Meerdere inhoudsrechten zoals alleen weergeven, bewerken, kopiëren, toezicht houden, verwijderen en meer
 • Gegevens op afstand wissen
 • Toegang op afstand intrekken en verlenen
  Wat is een botnet en hoe blijf je ertegen?

Veilige cloudopslag

De cloudopslagoplossing van Sync is gebaseerd op een private cloudinfrastructuur. Het biedt:

 • End-to-end encryptie
 • Versleuteling aan de clientzijde
 • Naleving volgens EU AVG, Canadese, VS en VK regelgeving voor gegevensprivacy

Bovendien verzamelt Sync uw app-gebruiksgegevens niet en verkoopt deze aan derden. Het hekelt het eigendom van gegevens. U bent de enige eigenaar van uw inhoud.

Werk op afstand

U kunt offline werken aan samenwerkingsdocumenten; de desktop- of webapp werkt het bovenliggende bestand bij wanneer het apparaat online gaat.

Bovendien kunt u op het ene apparaat beginnen te werken en het werk op andere apparaten oppakken, aangezien Sync altijd het document of bestand waaraan u werkt, bijwerkt.

Onbeperkte opslag

Uw bedrijf kan onbeperkte cloudopslag krijgen op Sync met het juiste abonnement. Bovendien kunnen uw teams onbeperkt bestanden delen zonder enige groottebeperking. Deze oplossing is vooral kosteneffectief voor startups, middelgrote bedrijven en ondernemingen.

Gebruiksgevallen

Door het uiterlijk van de tool-interface en functionaliteiten is Sync handig voor elk bedrijf dat uitgebreid moet samenwerken aan documenten, bestanden en multimedia.

De officiële website heeft echter benadrukt dat de volgende industrieën veel kunnen profiteren door Sync te gebruiken:

Opleiding

Virtuele, hybride en fysieke onderwijsinstellingen kunnen Sync gebruiken om een ​​veilige, speciaal gebouwde en privacy-compatibele cloudopslag te creëren voor het delen van documenten en bestanden.

Het kan veilig gevoelige bestanden hosten, zoals studiemateriaal, examens, colleges, studentendossiers, enz., en op rollen gebaseerde toegang geven aan instellingspersoneel.

Docenten kunnen Sync-mappen maken voor klassen, secties, studiegroepen en meer.

Studenten kunnen gemakkelijk klasopdrachten, examenpapers, projectgegevens, enz. uploaden naar voor upload geschikte links zonder zich te abonneren op Sync.

Financiële diensten

Financiële instellingen en bancaire entiteiten kunnen Sync gebruiken om klantgegevens te verzamelen en te delen met interne en externe partijen zonder privacyregelgeving of financiële dienstverlening te schenden.

De industrie kan upload-enabled links gebruiken om KYC-documenten van elke klant te verzamelen. Vervolgens kan het geredigeerde delen van de documenten veilig delen met een derde partij voor verificatiedoeleinden.

Verkoop-, marketing- en bedrijfsontwikkelingsagenten kunnen Sync in de frontlinie gebruiken om financiële productbrochures en offertes te delen met potentiële klanten.

Gezondheidszorg

De zorgsector moet omgaan met de beschermde gezondheidsinformatie (PHI) van zijn patiënten. Ziekenhuizen en klinieken hebben ook cloudopslag nodig die voldoet aan de Health Insurance Portability and Accountability Act (HIPAA) om claims van patiëntenverzekeringen veilig te verwerken. Sync voldoet moeiteloos aan deze eisen.

Advocatenkantoren kunnen Sync ook gebruiken om samen te werken aan juridische documenten, kennisgevingen, op inhoud gebaseerde juridische workflows en meer.

Uw juridische team kan gemakkelijk gevoelige gesprekken tussen advocaat en cliënt, video’s van getuigen, bewijsstukken, enz. intern delen zonder enige inbreuk op de beveiliging.

Regering

Alle overheidsniveaus moeten met het publiek omgaan. Het delen van documenten en bestanden is onvermijdelijk in dergelijke openbare interacties.

U moet goed doen voor uw kiezers in de federale, provinciale of gemeentelijke overheid.

U kunt bijvoorbeeld een digitale governance-portal maken met Sync als cloudopslagprovider. Hier kunt u online aanvragen, documenten, getuigenissen, enz. van het publiek verzamelen en certificaten of licenties digitaal rechtstreeks aan de aanvrager bezorgen. Niemand hoeft het gedoe van reizen te lijden.

Een uitkering

Wanneer u Sync gaat gebruiken, krijgt u de volgende voordelen op toepassingsniveau:

  Hoe u uw smartphone kunt desinfecteren

#1. Desktop applicatie

Met de desktop-app op Windows- en macOS-apparaten kunt u documenten, mappen en bestanden toevoegen aan de gedeelde Sync-map door de inhoud simpelweg te kopiëren en plakken.

De desktopsoftware voegt een speciale map toe aan uw computer. U kunt bestanden slepen en neerzetten in de daarvoor bestemde map om bestanden online beschikbaar te maken.

#2. Webpaneel

Met behulp van het webpaneel kunt u gemakkelijk uw Sync-account, gebruikers, regels voor delen en inhoud beheren.

Hiermee kunt u ook gedeelde video’s online streamen. Als u werkt aan het maken van videocontent of videomarketingprojecten, is Sync de juiste partner voor cloudopslag.

#3. Applicatie voor de mobiele telefoon

Er is een mobiele app voor Sync beschikbaar voor Android- en iOS-apparaten. De mobiele app is geschikt voor eerstelijnsagenten die veldgegevens verzamelen.

U kunt de mobiele app ook gebruiken om afbeeldingen, video’s en documenten met uw pc te synchroniseren.

#4. Telefonische ondersteuning

De Sync-app is belachelijk eenvoudig. De meeste componenten van de gebruikersinterface (UI) spreken voor zich. Als u echter verbindingsproblemen, versiebeheerfouten, enz. ondervindt, is er een robuust telefonisch ondersteuningsteam waar u contact mee kunt opnemen.

Prijsplan

Sync heeft drie eenvoudige abonnementen, en deze zijn zoals hieronder vermeld:

#1. Vrij

Het gratis abonnement is bedoeld voor proefdoeleinden en voor personen die basisbestandsdeling nodig hebben. Het wordt geleverd met 5 GB cloudopslag.

#2. Sync Pro

Sync Pro is beschikbaar tegen aantrekkelijke en voordelige prijzen. Je kunt kiezen uit Solo Basic ($ 8/mnd/jaar), Solo Professional ($ 24/mnd), Teams Standard ($ 6/gebruiker/mnd/jaar) en Teams Unlimited ($ 18/gebruiker/mnd).

U krijgt alle functies van Sync Pro en de opslag in de cloud varieert van 1 TB tot onbeperkt, afhankelijk van uw abonnement.

#3. Enterprise synchroniseren

Als u Sync nodig heeft voor het hele bedrijf, waar meer dan 100 gebruikers de tool zullen gebruiken, kunt u contact opnemen met Sync voor een prijsopgave.

alternatieven

pCloud

pCloud biedt gegevensversleuteling van militaire kwaliteit voor gegevensopslag in de cloud. Het biedt verschillende tariefplannen voor particulieren, gezinnen en bedrijven. De standaard gereedschapsfuncties zijn:

 • Samenwerken aan bestanden en documenten via koppelingen en mappen
 • pCloud Crypto-codering aan uw kant, afgezien van standaardcodering
 • Versiebeheer van bestanden
 • Verwijderde bestanden of accounts terugzetten
 • Vijf back-ups in verschillende cloudopslagen voor één bestand

Internxt

Internxt cloud storage service richt zich op een cloud drive, foto-opslag en het delen van bestanden. Om deze doelen te dienen, heeft het drie afzonderlijke modules gemaakt: Drive, Photos en Send.

Drive en Photos zijn er om persoonlijke en professionele documenten, bestanden en afbeeldingen op te slaan. Met de module Verzenden kunt u deelbare links genereren voor samenwerking of eenvoudig delen.

Afsluiten

Sync is een totaaloplossing voor veilige samenwerking en het delen van bestanden met behulp van cloudopslagtechnologie. U kunt de essentiële functies uitproberen door u aan te melden voor een gratis account.

Als de tool je bevalt, kun je abonnementen betalen, afhankelijk van je zakelijke behoeften en teamgrootte.

Vervolgens kunt u manieren bekijken om contacten van de ene Android-telefoon naar de andere over te zetten.

gerelateerde berichten