Bill Gates View AI ChatGPT en Snap Inc zijn bezig met overnames

Hoi! 🙋We hebben vandaag de volgende updates voor je! 📣

Standpunten van Bill Gates met betrekking tot het potentieel van ChatGPT of AI in het algemeen

Volgens het laatste bericht op de blog van de beroemde technologiemagnaat Mr. Bill Gates, zal kunstmatige intelligentie (AI) de wereld meer en sneller veranderen dan zijn persoonlijke computerrevolutie.

Hij verklaarde ook dat; Er zal een explosie zijn van bedrijven die werken aan nieuwe toepassingen van AI en aan manieren om de technologie zelf te verbeteren.

De heer Gates benadrukte zijn optimisme over het enorme potentieel van AI om industrieën opnieuw te definiëren, de manier waarop mensen werken en communiceren te veranderen en enkele van de belangrijkste onevenwichtigheden ter wereld te verminderen.

Volgens Bill Gates is ChatGPT de belangrijkste AI-assistent die sinds 1980 in de technologie is ontstaan. De manier waarop we omgaan met machines en informatie verkrijgen, is veranderd vanwege het AI-gestuurde taalmodel van OpenAI.

Met zijn geavanceerde natuurlijke taalverwerkingsmogelijkheden kunnen mensen zonder problemen communiceren met de AI-assistent, waarbij verschillende gebieden worden gewijzigd, zoals klantenservice, onderzoek en het maken van inhoud.

  Hoe u uw site continu kunt beveiligen met AppTrana

Tools zoals ChatGPT zijn gepositioneerd om steeds belangrijker te worden in ons dagelijks leven naarmate de AI-technologie zich ontwikkelt, waardoor de kloof tussen menselijk en machinecontact verder wordt overbrugd.

OpenAI creëerde ChatGPT, een conversatie-AI die kunstmatige intelligentie gebruikt om communicatie in natuurlijke taal tussen gebruikers mogelijk te maken. Om een ​​breed scala aan vragen te begrijpen en te beantwoorden, gebruikt het geavanceerde machine learning-technieken en enorme datasets.

Gates presenteerde medio 2022 een opdracht aan het OpenAI-team: ChatGPT leren slagen voor een Advanced Placement-biologietest en reageren op vragen waarvoor het niet specifiek was opgeleid. Gates was geschokt toen hij hoorde dat ChatGPT de test heeft afgelegd en met goed gevolg heeft afgelegd, met een 5, de hoogst mogelijke score.

Hoewel mensen nog steeds beter presteren dan GPT in veel taalgerelateerde taken, zijn er volgens Bill Gates enkele banen waar GPT menselijke banen kan aanvullen.

AI zal uw werk verbeteren – Microsoft typeert ChatGPT bijvoorbeeld als een co-piloot, die al is opgenomen in toepassingen zoals het schrijven van e-mails en het beheren van uw inbox.

In zijn blog benadrukte hij enkele van de gevolgen die AI zou hebben:

  • Verbetering van de productiviteit.
  • AI-ontwikkelingen zullen het mogelijk maken om persoonlijke agenten te creëren.
  • AI’s zullen de geneeskunde en de gezondheidszorg vooruit helpen.
  • AI-gestuurde software zal eindelijk zijn belofte waarmaken om lesgeven en leren op het gebied van onderwijs te transformeren.
  Hoe de iPhone-opstartlus van de Telugu-tekenbug te repareren

Hij besprak ook risico’s en problemen met AI, maar vermeldde ook hoe deze in de toekomst zullen worden overwonnen.

Ten slotte zei hij dat we in gedachten moeten houden dat we nog maar aan het begin staan ​​van wat AI kan bereiken. Welke beperkingen het vandaag ook heeft, het zal verdwenen zijn voordat we het weten.

Snap Inc is op zoek naar overnames voor AR-producten

Op basis van een rapport investeert Snap Inc consequent in Augmented Reality (AR)-producten en bouwt het AR Enterprise-services om de innovatie te gebruiken om deel uit te maken van een enorme marktomvang.

Om zijn AR-aangedreven zakelijke doelstellingen te helpen, heeft het het in Amsterdam gevestigde Th3rd, een startup voor 3D-scanstudio’s, overgenomen. Het bedrijf Th3rd draait om het leveren van eersteklas geavanceerde tweelingen van individuen en dingen.

Vorig jaar kondigde Snap Inc tools aan die foto’s van retailers omzetten in 3D-bronnen en stuurde een in-applicatie voor AR-ontwerp.

Enkele van zijn recente acquisities om zijn AR-aangedreven zakelijke doelstellingen te versterken:

  • In mei 2021 verwierf het WaveOptics om Spectacles AR-brillen een boost te geven.
  • Het kocht Fit Analytics in maart 2021 om een ​​door AR aangedreven beweging naar e-commerce mogelijk te maken.
  • In juli 2021 meldde Snap dat het de uitgebreide reality-firma Forma en de 3D- en uitgebreide reality-onderneming Vertebrae had overgenomen.
  Capability Maturity Model (CMM) uitgelegd in 5 minuten of minder

De laatste acquisities van de organisatie laten zien dat AR-aangedreven zaken een veelbelovende toekomst hebben. Een gezamenlijk rapport van Publicis Media en Snap projects stelt dat de AR Retail-markt tegen 2030 gewaardeerd zal worden op $1,2 biljoen.

Volgens Snap hebben 250 miljoen Snapchat-klanten sinds januari 2021 meer dan 5 miljard keer AR-winkellenzen gebruikt. Ter referentie: er zijn 375 miljoen dagelijkse dynamische Snapchat-klanten.

Het is niet alleen Snap Inc dat zich bezighoudt met AR-activiteiten. Pinterest en Google hebben ook AR gebruikt om klanten te versterken. Ook leverde Amazon in juni 2022 een virtuele passervice voor schoenen aan klanten in de VS en Canada via de Amazon iOS-applicatie.

Bovendien ontdekte Snap een samenwerking met Amazon voor zijn Virtual Try-On-koopervaring. Ook andere bedrijven, waaronder MAC Cosmetics, Ulta Beauty, American Eagle, Puma, Chanel, Walmart en LVMH, hebben de AR-winkellenzen van Snapchat gebruikt.

Bekijk voor meer updates onze categorie Nieuwste technologie.