Blijf veilig met deze 7 beste Chromebook VPN’s

Een Chromebook VPN is de beste optie om uw internetbeveiliging en privacy te verbeteren.

Google Chrome is een van de snelste en veiligste besturingssystemen die zelden problemen ondervinden door malware of virussen.

Hoewel er wereldwijd veel VPN’s zijn, werken sommige op Chromebooks.

Het kiezen van de beste Chromebook VPN geeft je meer anonimiteit, de mogelijkheid om toegang te krijgen tot websites van andere landen die niet beschikbaar zijn in jouw regio, en geavanceerde beveiliging tijdens het surfen op het internet.

Zoals gezegd, zal Chromebook VPN je online identiteit helpen beschermen en een veilige manier bieden om toegang te krijgen tot alle inhoud die je wilt, zonder geografische beperkingen.

De reden waarom een ​​Chromebook VPN voordelig is, is dat de Chrome-extensie voor Chromebook misschien niet genoeg is. U moet een Android-applicatie van de VPN op uw Chromebook vinden, die u moet downloaden in uw Chrome OS om door te gaan met privacy en beveiliging.

Laten we dus eens kijken naar enkele Chromebook VPN’s die de beste services en bescherming bieden tegen online risico’s.

Wat is VPN?

Een Virtual Private Network (VPN) is een dienst die een versleutelde en veilige online verbinding biedt. Gebruikers gebruiken VPN om online anonimiteit en privacy te ervaren. Bovendien omzeilen ze geo-beperking en censuur.

VPN breidt een privénetwerk uit over het openbare netwerk, zodat u veilig gegevens via internet kunt verzenden of ontvangen. Met andere woorden, VPN’s verbergen de browsegeschiedenis, het IP-adres, de webactiviteit en de geografische locatie.

VPN’s gebruiken tunnelingprotocollen om gegevens te beveiligen tijdens het verzenden en ontvangen. De ontvangende en oorspronkelijke netwerkadressen zijn gecodeerd om verbluffende beveiliging te bieden voor uw online activiteiten.

Er zijn twee hoofdtypen VPN’s:

 • VPN voor externe toegang: het is een tijdelijke beveiligde verbinding tussen het apparaat van de gebruiker en het datacenter van het bedrijf. Het wordt alleen actief wanneer de gebruiker het wil inschakelen. Het heeft geen permanente link.
 • Site-to-site VPN: Het is de permanente verbinding tussen verschillende kantoren om een ​​uniek netwerk te creëren dat altijd actief is. Het werkt het beste als je verschillende sites hebt. Bovendien is het de goedkoopste methode om meerdere netwerken samen te voegen.

Laten we eens kijken hoe VPN’s werken.

Hoe werken VPN’s?

Een VPN leidt uw netwerk om via een geconfigureerde externe server die wordt beheerd door de VPN-host om uw IP-adres te verbergen. Dit werkt dankzij de VPN-tunnelingprotocollen. VPN’s hebben meerdere toepassingen van tunnelingprotocollen, zoals Secure Socket Tunneling Protocol (SSTP) of OpenVPN.

De VPN-tunnel kan de apparaten verbinden met een ander netwerk, de gegevens versleutelen en de IP-adressen verbergen.

De essentiële beveiligingsfunctie, de kill-schakelaar, is de veiligste manier om uw apparaat veilig te houden. Tijdens de onderbreking verbreekt de kill-schakelaar uw apparaat van de verbinding om de reden voor IP-blootstelling te elimineren.

Waarom een ​​Chromebook VPN gebruiken?

VPN’s zijn handige hulpmiddelen om uw verbinding privé en veilig te houden op een openbaar netwerk. Ze zijn geweldig voor toegang tot geografisch beperkte inhoud.

Met een Chromebook kunt u uzelf beschermen tegen malware, virussen en cyberdreigingen. Maar het is niet genoeg; privacy is ook een essentiële factor.

Hiervoor is een Chromebook VPN:

 • Biedt een veilige openbare wifi-verbinding
 • Streamt geblokkeerde inhoud en websites
 • Voorkomt ISP-tracking
 • Vermijdt censuur
 • Het voorkomt bankieren en transacties
 • Beveiligt online winkelen met een creditcard of bankpas.
 • Deblokkeert sociale media
 • Het geeft u anoniem toegang tot elke website
 • Ontsnapt aan gegevensbeperking
 • Voorkomt bandbreedtebeperking
 • Biedt goedkoopste alternatieven
 • Biedt netwerkschaalbaarheid
  Een Cisco VPN instellen

Het primaire doel van Chromebook VPN is echter om uw online activiteiten te verbergen. Het beschermt tegen snuffelaars en hackers terwijl u openbare wifi gebruikt. Op deze manier kunt u uw persoonlijke gegevens beschermen tegen hackers. Over het algemeen voegt VPN extra beveiliging toe aan uw Chromebook-apparaat.

Hoe een VPN instellen in Chromebook?

U kunt VPN op uw Chromebook op drie verschillende manieren gebruiken:

 • Installeer een Android-app uit de Google Playstore.
 • Voeg een VPN-extensie toe vanuit de Chrome Web Store.
 • Installeer VPN in uw routers waarmee uw Chromebook-apparaat is verbonden.

De vraag naar Chromebooks is groot vanwege hun beveiligingsfuncties. Maar je hebt extra zorg voor je Chromebook nodig om webverkeer te beschermen, en je hebt een VPN voor je apparaat nodig.

Een Chrome-browserextensie is een snelle en gemakkelijke manier om uw verbinding te beveiligen, maar versleutelt alleen het webbrowserverkeer, niet het verkeer van andere applicaties.

De Android-app is de beste optie voor Chromebook-gebruikers. Je moet de VPN-tools vinden in de Google Playstore, ze installeren, verbinding maken met je internet en klaar zijn om op internet te surfen.

Dus als u graag de beste Chromebook VPN’s wilt gebruiken, zijn hier enkele opties die u kunt overwegen.

ExpressVPN

Ervaar de beste Chromebook VPN met ExpressVPN en deblokkeer een hele reeks video-inhoud en applicaties. Het is gebouwd voor ultrasnelle streaming en browsen. Het werkt met verschillende computermerken en -modellen, waaronder Asus, Samsung, Google, HP, Acer en meer.

Het instellen van ExpressVPN is eenvoudig. Meld u aan voor een account, download de ExpressVPN-applicatie en installeer deze op uw Android-apparaat. Maak vervolgens verbinding met alle ultraveilige serverlocaties en begin internet te gebruiken zoals u wilt.

Wanneer u VPN op uw Chromebook gebruikt, kunt u:

 • Omzeil ISP-beperking voor films en shows op streamingdiensten zoals Hulu, Amazon Prime Video, BBC iPlayer of Netflix. De VPN verbergt uw verkeer.
 • Beveilig uw verbinding op de tablet. ExpressVPN beschermt uw gegevens zodat geen derde partij op u kan snuffelen.

U kunt uw Chromebook verbinden met een uitgebreid netwerk van serverlocaties in veel landen. ExpressVPN optimaliseert servers voortdurend om razendsnelle snelheid en toonaangevende verbindingsbetrouwbaarheid en stabiliteit te leveren.

Bovendien krijgt u een geavanceerde lekbeschermingsvoorziening, zodat uw veiligheid en privacy intact blijven.

U kunt uw gegevens ook beschermen en beveiligen met de geavanceerde AES 256-bits encryptie. Bovendien biedt het een kill-schakelaar voor netwerkvergrendeling die uw gegevens veilig houdt door de VPN-verbinding te verbreken tijdens verkeersblokkades.

Je kunt de VPN aanpassen met de links die je voornamelijk gebruikte om snelkoppelingen toe te voegen. Velen geven de voorkeur aan ExpressVPN vanwege de vertrouwde servertechnologie, betere anonimiteit, toegankelijkheid en meer. ExpressVPN is ook beschikbaar in meer dan 16 talen.

Probeer vandaag nog 30 dagen zonder risico ExpressVPN zonder enige moeite en beveilig uw verbinding. Als u niet tevreden bent met de service, vraag dan binnen 30 dagen om een ​​volledige terugbetaling.

Proton VPN

Ontvang de gratis VPN voor uw Chromebooks met Proton VPN en houd uw online verbinding veilig zonder snelheidsbeperkingen, advertenties, gevolgd worden, enzovoort. Het helpt je anoniem online te blijven, openbare wifi veilig te gebruiken, overheidscensuur te omzeilen en meer met een onbeperkte VPN voor je Chrome OS.

Stel een Proton VPN-account in, download de applicatie op je Android en installeer deze, en maak binnen enkele minuten verbinding met je server. Proton VPN is een open-source en gratis applicatie die door veel journalisten over de hele wereld wordt vertrouwd.

Proton VPN bespioneert uw gegevens niet. In plaats daarvan beschermt het uw privacy terwijl u op internet surft met VPN. Proton VPN is echter veilig en goed versleuteld. Het deelt uw browsegegevens nooit met derden.

  De onbetwiste koning van VPN's testen

Ervaar bovendien onbeperkte bandbreedte, geen advertenties, gecontroleerde VPN en meer met de Proton VPN-applicatie. Nu kunt u uw surfactiviteit op internet beschermen en uw websitebezoeken beveiligen. Proton VPN is gevestigd in Zwitserland, wat betekent dat uw browsegeschiedenis en gegevens zijn beveiligd door Zwitserse privacywetten.

De kill-schakelaar van Proton VPN blokkeert uw netwerkverkeer wanneer uw verbinding wordt onderbroken om ervoor te zorgen dat uw verbinding en locatie veilig blijven.

Het gebruikt alleen VPN-protocollen zoals IKEv2 en OpenVPN. U kunt ook de optie voor gesplitste tunneling gebruiken om uw VPN-tunnel te beheren en te beslissen welke IP-adressen en applicaties de VPN gebruiken.

NordVPN

Download de beste VPN-applicatie voor je Chromebook met NordVPN en beveilig je internetverbinding. Het is een van de snelste en beste VPN’s ter wereld voor online privacy en veiligheid. Het helpt je om je apparaat veilig te houden, zelfs als je openbare wifi gebruikt.

Er zijn geen bandbreedtebeperking of datalimieten met NordVPN; daarom kunt u genieten van ononderbroken en onbeperkte toegang tot internet. Dankzij de kogelvrije codering kun je veilig je favoriete films en tv-programma’s streamen op openbare wifi.

De revolutionaire NordLynx-technologie van NordVPN helpt u tegelijkertijd gebruik te maken van ongelooflijke snelheid en veiligheid. Bovendien kun je je exacte locatie verbergen en de VPN gebruiken om je verbinding te versleutelen als je een privé-internetverbinding hebt.

De installatieprocedure is heel eenvoudig. Er zijn drie manieren om uw internetverkeer op Chromebook te beveiligen:

 • Download de NordVPN-applicatie uit de Google Playstore. Al je connecties.
 • Zoek de NordVPN-extensie in de Chrome Web Store. Op deze manier kunt u uw verkeer alleen in de Chrome-browser beveiligen.
 • Installeer NordVPN op je wifi-router zodat alle verbindingen erdoor worden versleuteld, inclusief Chromebook.

Ontvang het pro-beveiligingspakket vanaf $ 5,89 per maand voor een abonnement van 2 jaar. U krijgt bescherming tegen malware, een adblocker en tracker, een veilige snelle VPN, een scanner voor datalekken, 1 TB versleutelde cloudopslag en een platformonafhankelijke wachtwoordbeheerder.

PureVPN

Haal de beste VPN voor uw Chromebook met PureVPN en krijg toegang tot onbeperkte games, geniet van streaming, enz., met eersteklas codering. U vindt de geavanceerde VPN-functies op uw Chromebook om uw apparaat te beveiligen, zelfs op openbare wifi.

Geniet van een veilige online ervaring door verbinding te maken met PureVPN en versleuteld te blijven tegen bedreigingen en cyberaanvallen. U kunt met een enkele klik eenvoudig anoniem toegang krijgen tot de internetverbinding, geen netwerk of firewall die u de toegang tot internet belemmert.

PureVPN biedt een razendsnelle snelheid van 20 Gbps en onbeperkte bandbreedte. Download eenvoudig de PureVPN-applicatie en Chrome-extensie om uw internetverkeer te beveiligen.

Met de krachtige VPN kunt u uw Chromebook-ervaring verbeteren. Het biedt ook slimme split-tunneling, geen logs-beleid, geavanceerde VPN-protocollen, 10 gelijktijdige verbindingen en een verbinding met één tik.

Krijg een wereldwijd netwerk van VPN-servers, die in meer dan 78 landen, meer dan 96 locaties en 6500+ VPN-servers wereldwijd worden bediend. PureVPN is ook compatibel met gameconsoles, routers en meer dan 20 besturingssystemen en apparaten.

Kies een abonnement dat perfect bij uw behoeften past en profiteer van een geld-terug-garantie van 31 dagen.

CyberGhost VPN

Bevrijd uw stress met de beste Chromebook – CyberGhost VPN. Het beveiligt uw internetverbinding, zelfs wanneer u verbinding maakt met openbare Wi-Fi. U krijgt onbeperkte bandbreedte op razendsnelle servers en faalveilige gegevensprivacy.

CyberGhost VPN is eenvoudig en snel in te stellen. Word eerst een Ghostie, stel uw VPN in voor Chromebook en begin met het beveiligen van uw browse-ervaringen op de Chromebook. U kunt gemakkelijk weer toegang krijgen tot de beperkte websites en ISP-beperking ontwijken zonder bang te zijn om aangevallen of gevolgd te worden.

Speel games, blader door inhoud en torrent met ultrahoge snelheden met volledige anonimiteit en onbeperkte bandbreedte. Vergeet met CyberGhost VPN proxyfouten, DDoS-aanvallen, ISP-beperking en buffering. Het heeft ook 9.242 razendsnelle servers in 91 landen.

  Een VPN gebruiken zodat uw internetprovider u niet kan volgen

Bovendien bieden de NoSpy-servers van CyberGhost u ondoordringbare beveiliging tijdens transacties en bankieren. Je kunt zelfs een goedkope vlucht boeken via de VPN-server en vrijheid en flexibiliteit ervaren met de risicovrije VPN.

Deze VPN werkt op verschillende Chromebook-modellen, zoals Flip C214, Acer Chromebook 314, Samsung Chromebook Pro, Chromebook X360 12b, Dell Inspiron Chromebook en meer. Krijg gegarandeerde privacy met een beleid zonder logboeken, superieure openbare wifi-beveiliging, kogelvrije coderingsstandaarden, ongelooflijke snelheid, onbeperkte bandbreedte en meer met CyberGhost VPN.

Kies het beste abonnement en ervaar alles wat je nodig hebt in één VPN. Profiteer van een risicovrije 45 dagen geld-terug-garantie.

Hotspot Shield VPN

Pak vandaag nog de beste VPN-extensie voor uw Chromebook en geniet van veilige en privétoegang tot alle inhoud zonder beperkingen met Hotspot Shield VPN. Ookla’s snelheidstest bevestigt dat het een van ’s werelds snelste VPN’s is.

Uw internetverkeer wordt versleuteld wanneer u verbinding maakt met een van de 3.200+ VPN-servers in meer dan 80 landen, waaronder 35+ steden wereldwijd. Op deze manier kunt u privé en veilig op internet surfen en uw gegevens beschermen.

De download- en installatieprocedure is eenvoudig en snel. Selecteer de gewenste VPN-serverlocatie en maak verbinding met al het verkeer. Krijg versleuteling van militaire kwaliteit die 57 miljoen phishing- en malwaresites per dag blokkeert.

Hotspot Shield VPN’s eigen Hydra-protocol is door experts geverifieerd als het snelste en veiligste op de markt. Hiermee kunt u films en tv-programma’s zo vaak streamen als u wilt met onbeperkte bandbreedte.

Download, maak verbinding en profiteer van een geld-terug-garantie van 45 dagen.

Surfshark VPN

Bescherm uw Chromebook met Surfshark VPN en ervaar fantastische streaming- en browsesnelheden, samen met een compleet internetbeveiligingspakket voor uw Chrome-besturingssysteem.

Werk de Chromebook bij naar de nieuwste versie, abonneer je op de VPN-service, download de applicatie en installeer deze om verbinding te maken met de snelste VPN.

De redenen waarom u Surfshark VPN kunt overwegen, zijn onder meer:

 • Surfshark is een snelle VPN die goed werkt op Chromebooks. Het omvat een breed scala aan apparaten.
 • De RAM-only servers zijn van topkwaliteit, wat resulteert in de snelste VPN-verbinding.
 • De toonaangevende AES 25-bit VPN-codering beschermt Chromebook-verkeer tegen ad brokers en snuffelaars.
 • Ontgrendel beperkingen door uw Chromebook te upgraden om internetcensuur voor websites en applicaties te omzeilen.
 • Surfshark registreert geen informatie terwijl u surft.
 • Het biedt een lange lijst met geavanceerde functies. U kunt de webervaring aanpassen met Bypasser en CleanWeb.

Begin je reis met Surfshark VPN en bescherm je gegevens met een razendsnelle VPN op je Chromebook. Krijg 30 dagen geld-terug-garantie.

Conclusie

Online beveiliging en privacy zijn niet alleen leuke dingen om te hebben, maar ook een noodzaak voor uw Chromebook-apparaat. Met een Chromebook VPN krijgt u een veilig platform om zonder enige beperking anoniem toegang te krijgen tot inhoud en websites.

Kies dus de beste Chromebook VPN uit de bovenstaande lijst voor betere beveiliging en privacy. U kunt het installeren vanuit de Android Playstore of een extensie toevoegen aan uw Chrome Web Store om het te gebruiken.

Vervolgens kunt u bekijken hoe u uw internetprivacy kunt beschermen.

gerelateerde berichten