Browser biedt nu schoon internetten op Android met Flash-ondersteuning

Er is geen tekort aan webbrowsers in de Google Play Store. Google Chrome is bijvoorbeeld een goede keuze als je snelheid, een indrukwekkende gebruikersinterface en veel functies wilt. Opera, Maxthon, Mercury en Next enz. zijn ook geweldige alternatieven voor het aandelenaanbod, elk met hun eigen voor- en nadelen. Voor een blik op de beste van het stel, bekijk deze compilatie van browser-apps die we in 2013 behandelden. Nu is Browser de nieuweling die een snelle web-browse-ervaring zoals Chrome biedt, maar wat het onderscheidt, is de superlichtgewicht ontwerp, met een gewicht van slechts enkele kilobytes. Laten we dat eens van dichterbij bekijken.

De gebruikersinterface van Now Browser bestaat uit een Mercury-achtige tabbalk met een strak, minimaal uiterlijk en een adresveld hieronder met een kleine versnellingsknop aan de rechterkant om toegang te krijgen tot het menu. Het ondersteunt Flash-weergave, maakt bladwijzers en privé browsen mogelijk.

  Hoe het Verborgen Easter Egg-spel van Android 11 te spelen

De app ondersteunt ook verschillende soorten gebaren voor navigatie. Als u bijvoorbeeld van links naar rechts veegt, gaat u vooruit terwijl het tegenovergestelde naar de vorige pagina binnen hetzelfde tabblad navigeert. Dubbeltikken ergens op een pagina past het zoomniveau aan om de pagina op het scherm aan te passen, terwijl je lang op een tabblad drukt om het te sluiten. U kunt ook lang op de terug-knop op uw apparaat drukken om de browser af te sluiten.

Door op de kleine versnellingsknop te tikken die ik eerder noemde, krijg je toegang tot Geschiedenis, Bladwijzers en delen in de app. Vanuit hetzelfde scherm kunt u ook een nieuwe incognitosessie (privé browsen) starten, de huidige pagina toevoegen aan bladwijzers en naar Instellingen navigeren.

  Een Google Play Store- en Android-app-abonnement annuleren

Het instellingenscherm bevat een aantal instellingen die u kunt aanpassen aan uw browsevoorkeuren. Zo kan de User Agent worden gewijzigd van standaard naar desktop, mobiel of aangepast, locatietoegang, volledige schermmodus en kan Flash Player-ondersteuning worden in- of uitgeschakeld. Anders dan dat, kunt u de standaardzoekmachine wijzigen, de startpagina-URL opgeven en meer vanuit Geavanceerde instellingen.

Nu heeft Browser ook een Pro-variant met extra voordelen, zoals de X Connectionsave-modus die 3G-verkeer bespaart, JavaScript-versnelling en meer. We hebben Play Store-links toegevoegd aan beide versies hieronder.

Installeer nu de browser vanuit de Play Store (Vrij)

Installeer nu Browser Pro vanuit de Play Store (Betaald)

  De iconische spion van Mad Magazine vs. Spy Game Nu verkrijgbaar voor Android [Paid]