CameraTweak 2 voegt gebaren, timer en meer toe aan de iOS 7 Camera-app

Als je al een fan bent van een camera-app van derden voor iPhone, mis je CameraTweak misschien niet al te veel na het updaten naar iOS 7. opgewonden door het nieuws dat CameraTweak 2 zojuist is uitgebracht voor iOS 7. De bijgewerkte versie van de tweak zorgt niet alleen voor compatibiliteit met de nieuwste iOS-versie; het biedt ook een volledig nieuwe gebruikersinterface en een aantal nieuwe manieren om te genieten van extra camerafuncties. CameraTweak 2 werkt in zowel foto- als videomodi, met opties zoals White Balance Lock, countdown-timer, een timelapse-modus en meer toegevoegd aan de mix. Om CameraTweak 2 echt gebruiksvriendelijk en onopvallend te maken, heeft de ontwikkelaar er gebaren aan toegevoegd, die ervoor zorgen dat de toegevoegde knoppen de normale camerahandelingen niet verstoren.

Wanneer je de stock Camera-app voor de eerste keer start na de installatie van de tweak, verschijnt er een geanimeerd figuur in de zoeker, die de manier toont om de extra knoppen te sluiten en op te roepen. U hoeft alleen maar verticaal over het scherm te vegen om de zichtbaarheid van deze knoppen te wijzigen. De instructies met betrekking tot deze gebaren bevinden zich ook in het CameraTweak 2-instellingenmenu. Andere opties in dit menu zijn onder meer schakelaars om uw instellingen in de Camera-app te bewaren en de manier waarop de ‘Geavanceerde modus’ werkt te wijzigen.

  iOS 8 is uit! Hier is wat er nieuw is en wat er is verbeterd [Review]

In de geavanceerde modus kunnen gebruikers op het scherm tikken om de positie van de belichtingsvergrendeling te wijzigen. Met de tweede knop die beschikbaar is in de balk die door de tweak is toegevoegd, kun je een time-lapse-modus starten, waarbij je alleen een vertragingsperiode hoeft te kiezen en op de opnameknop hoeft te drukken voordat de camera aan het werk kan. De countdown timer is perfect voor het maken van selfies. In beide modi heeft de wijzerplaat om de tijdsduur te wijzigen een mooi strak ontwerp. U moet uw vinger rond de wijzerplaat draaien om de instelling te wijzigen. De witbalansmodus moet worden geactiveerd met de laatste knop in de CameraTweak 2-balk.

  Hoe u nuttige tweets kunt verzamelen, zodat u ze later gemakkelijk kunt terugvinden [iOS]

Om de resolutie van de afbeelding te wijzigen voordat u deze vastlegt, drukt u op de knop naast de sluiter. De beschikbare resoluties variëren van 144p tot 2448p, met een tekstbeschrijving bij elke optie om het doel te beschrijven waarvoor de resolutie meestal wordt gebruikt. In de videomodus gaat de resolutie-optie vergezeld van een knop om de FPS-waarde van uw camera te wijzigen. White Balance Lock is ook functioneel tijdens het opnemen van video’s. Als u foto’s wilt maken terwijl u een video opneemt, drukt u op het camerapictogram in de CameraTweak 2-balk.

CameraTweak 2 kost $ 0,99 als je een bestaande gebruiker bent van de oudere versie van de tweak, maar iedereen die CameraTweak nieuw is, moet $ 1,49 betalen om het te pakken. Als CameraTweak 2 klinkt als een pakket dat je iOS 7-ervaring zal verbeteren, probeer het dan door naar de BigBoss-repo van de jailbreak-winkel te gaan.

  3 gratis GIF-toetsenborden voor iOS 8