ChatGPT gebruiken op Apple Watch

Wilt u onderweg altijd een persoonlijke assistent bij u hebben?

Als je daar ja op hebt gezegd, is er niets beters dan ChatGPT te gebruiken met je Apple Watch. Deze fusie is geweldig omdat je een revolutionaire AI-tool combineert met een apparaat dat direct om je pols zit, zodat je er altijd toegang toe hebt zonder je telefoon of laptop tevoorschijn te halen.

Met ChatGPT om je pols kun je snel en gemakkelijk antwoord krijgen op je vragen, herinneringen instellen en zelfs creatieve ideeën genereren.

Het proces om ChatGPT met Apple Watch te gebruiken is vrij eenvoudig en duurt niet langer dan een paar minuten.

Als dat interessant klinkt, laten we dan meteen ter zake komen.

ChatGPT downloaden op Apple Watch

In tegenstelling tot ChatGPT met Siri op iPhone, hoef je geen extra snelkoppelingen te downloaden. In plaats daarvan is er een speciale app die speciaal voor dit doel is gemaakt. Volg de onderstaande stappen om het op uw Apple Watch te downloaden.

Ga vanaf je iPhone of Apple Watch naar de App Store en zoek naar de app Petey (voorheen bekend als WatchGPT).

Het is een betaalde app, maar dat is de beste keuze om ChatGPT op je Apple Watch te gebruiken zonder iets kant-en-klaar te doen. Het is ook een eenmalige aankoop, dus je hoeft ze niet elke maand te betalen.

Zodra je de app op je iPhone hebt gekocht, verschijnt deze automatisch op je Apple Watch.

  Fix PowerPoint slaat bestandsfout niet op

Lees ook: Krachtige aanwijzingen om uw ChatGPT-ervaring te verbeteren

ChatGPT gebruiken op Apple Watch

Petey is momenteel beschikbaar in 14 verschillende talen, en zolang je Apple Watch Series 4 of een nieuwer model hebt, kun je het naadloos gebruiken.

Hiermee kunt u vragen stellen aan ChatGPT door spraak-naar-tekstinvoer te gebruiken. U kunt in gespreksmodus met de chatbot blijven communiceren om uw vragen uit te breiden en nog betere antwoorden te krijgen.

Als u een wijzerplaat gebruikt die complicaties heeft, kunt u snel toegang krijgen tot Petey wanneer u deze toevoegt als een complicatie. Dit zal het proces op uw horloge volledig stroomlijnen.

Om Petey te gaan gebruiken, begint u met het openen van de app op uw Apple Watch. Je wordt begroet door de Petey-mascotte en je zou de mogelijkheid moeten hebben om vragen te stellen. U kunt uw vraag in tekst schrijven of de spraakdictatieoptie gebruiken om in plaats daarvan uw stem te gebruiken.

Bij het stellen van een vraag geeft de app je direct antwoord.

Bovendien kun je de antwoorden rechtstreeks vanuit de app delen via iMessage en Mail. Je kunt ook instellingen en voorkeuren wijzigen, zoals het app-pictogram en het inschakelen van spraak.

Wat u kunt doen met ChatGPT op uw Apple Watch

Er zijn een heleboel dingen die je kunt doen als je ChatGPT op je Apple Watch hebt staan. Hier zijn slechts enkele van hen:

#1. Krijg antwoorden op alledaagse vragen

Als je vragen of twijfels hebt waarop je antwoorden wilt, is ChatGPT een geweldige plek om ze te stellen. Als je er toegang toe hebt op je Apple Watch, wordt het alleen maar gemakkelijker om er vragen over te stellen, zelfs als je onderweg bent.

Het kan alle soorten vragen behandelen, zolang het maar gepast is.

#2. Essays schrijven

Als een AI-taalmodel is ChatGPT getraind op een groot tekstcorpus, dus het kan je vrij gemakkelijk helpen bij het schrijven van geweldige essays.

  Hoe hele woorden in MS Word te vinden in plaats van tekststrings

Omdat het geen goed idee is om alles voor je te laten schrijven, kun je het gebruiken om schrijftips te krijgen, vooral als je een writer’s block hebt.

Je kunt het een onderwerp of een prompt geven en het zal je voorzien van relevante informatie, ideeën en bronnen om te beginnen met het schrijven van je essay.

#3. Los wiskundige vergelijkingen op

Als je moeite hebt om je wiskundehuiswerk af te maken, kun je gewoon de vergelijking invoeren en deze komt terug met de oplossing. U kunt stapsgewijze instructies en een gedetailleerde uitleg van het oplossingsproces verwachten.

Dankzij machine learning-algoritmen geeft het u alleen nauwkeurige antwoorden, dus u kunt er volledig op vertrouwen.

#4. Krijg grappige grappen

Het is een feit dat humor subjectief is, dus wat de een grappig vindt, vindt de ander misschien niet. Desondanks doet ChatGPT zijn best om je grappen te geven die hilarisch en vermakelijk zijn.

Of je nu een grappig antwoord wilt sturen naar je geliefde of indruk wilt maken op je klasgenoten, je kunt een aantal grappige ideeën direct vanuit je pols opdoen.

#5. Herinneringen instellen

Ondanks dat het geen speciale herinneringsapp is, kan ChatGPT u helpen herinneringen in te stellen en uw taken efficiënt te beheren. Het enige dat u hoeft te doen, is een paar details erover te geven, zoals de datum, het doel en de tijd.

Je kunt de chatbot bijvoorbeeld iets vertellen als “Herinner me eraan om morgen om 10.00 uur boodschappen te doen”, zodat hij dat meteen doet.

#6. Ideeën genereren

Als u creatieve ideeën of inspiratie nodig heeft, kan ChatGPT u helpen deze te genereren terwijl u rekening houdt met innovatie.

U kunt beginnen met een prompt, zoals “Geef me een paar spannende plotideeën voor mijn volgende roman”.

  Brengt AT&T kosten in rekening voor een vervangende simkaart?

ChatGPT komt terug met veel ideeën die relevant zijn voor uw behoeften, die u kunt gebruiken voor uw volgende project.

#7. Talen vertalen

ChatGPT kan een geweldig alternatief zijn voor Google Translate. Het kan u helpen om elke soort tekst in elke taal te vertalen, allemaal binnen een paar seconden.

Het gebruikt zijn natuurlijke taalverwerkingsmogelijkheden om uw aangeleverde tekst te vertalen naar uw gewenste uitvoertaal, en de resultaten zullen altijd gemakkelijk te begrijpen zijn.

Daarnaast geeft het je ook suggesties voor frasering, alternatieve vertalingen en andere tips.

#8. Spellen spelen

Hoewel het (vanaf nu) onmogelijk is om high-end games met onwerkelijke graphics te spelen op ChatGPT, kun je trivia-games spelen over een reeks onderwerpen, zoals geschiedenis, wetenschap en popcultuur.

Bovendien kun je ook leuke kleine spelletjes spelen, zoals Scramble, Hangman en Tic Tac Toe.

#9. Vraag Travel Times

Als u informatie nodig heeft over reistijden of routes, kan ChatGPT u helpen de informatie te verkrijgen op basis van de prompt die u verstrekt.

U kunt bijvoorbeeld iets invoeren als “Hoe lang duurt het om met de trein van Londen naar Parijs te komen?”.

Het geeft je niet alleen de reistijden en beste routes, maar ook de kosten en exacte afstand, naast andere aanvullende informatie.

#10. Ontvang gepersonaliseerde aanbevelingen

ChatGPT is geweldig in het oppikken van uw interesses en voorkeuren, dus het krijgen van gepersonaliseerde aanbevelingen is als een wandeling in het park.

U kunt voor letterlijk alles aanbevelingen krijgen; U kunt bijvoorbeeld iets invoeren als “Stel me een zelfverbeteringsboek voor dat gericht is op het opbouwen van zelfvertrouwen” of “Geef me een lijst met restaurants die de beste sushi in mijn stad serveren”.

Gedachten afsluiten

Het hebben van een persoonlijke AI-assistent zoals ChatGPT op Apple Watch kan een zeer waardevol hulpmiddel blijken te zijn om rechtstreeks vanaf je pols toegang te krijgen. Het biedt een breed scala aan kenmerken en functies die u helpen productief te blijven en meer te bereiken terwijl u minder doet binnen hetzelfde tijdsbestek.

Leer vervolgens hoe u ChatGPT gebruikt met Google Documenten en Spreadsheets.