Chatscout voor e-commercebedrijven en Microsoft AI-Powered Designer

Hallo mensen! 🙋We hebben vandaag de volgende productupdates voor je! 📣

Chatscout

Chatscout van Zevi is een door AI aangedreven zoek- en chatoplossing voor e-commercebedrijven. Chatscout realiseert persoonlijke conversies bij klanten en beveelt producten aan op basis van hun betrokkenheid om de verkoop te stimuleren.

Het platform is gebouwd op geavanceerde algoritmen voor natuurlijke taalverwerking (NLP) en machine learning die persoonlijke communicatie met klanten tot stand brengen en producten aanbevelen op basis van hun interacties.

Dankzij de gebruiksvriendelijke interface kunnen klanten snel alles vinden uit de enorme selectie producten van de e-commercesite. Volgens Zevi resulteert de integratie van Chatscout in een conversieboost van 30% en een stijging van de orderwaarde met 28%.

Deze chatbot kan de conventionele zoekopties vervangen en klanten de best mogelijke winkelervaring bieden door gepersonaliseerde en op maat gemaakte productaanbevelingen te doen die de bestelwaarde verhogen.

  Afbeeldingen verplaatsen in Microsoft Word

Bovendien biedt het real-time gegevens en analyses om u te helpen de koopgewoonten en interesses van uw klanten beter te begrijpen, wat u zal helpen uw online winkel te optimaliseren.

In zijn laatste fondsenwervingsactiviteit haalde Zevi $ 850.000 aan pre-seed-financiering op bij een groep investeerders, waaronder WEH Ventures, Titan Capital, Veda VC, Entrepreneur First en Kube VC.

Microsoft heeft Designer uitgebracht, een door AI aangedreven ontwerptool met een breder scala aan functionaliteit, in openbare preview. De tekst-naar-beeld-AI van Microsoft vertrouwt op DALL-E 2 en OpenAI om prachtige ontwerpen te produceren met eenvoudige woordinvoer.

Net als Canva kan Microsoft Designer ontwerpen maken voor presentaties, posters, uitnodigingen, digitale ansichtkaarten en meer om op sociale media en andere platforms te plaatsen.

Enkele van de mogelijkheden zijn onder meer het wijzigen van de achtergrond, het wissen van objecten, het voorstellen van lay-outs, het vullen van de ruimte met uw ideeën en het suggereren van kleurencombinaties.

  Het formaat van een afbeelding wijzigen naar een bureaubladachtergrond

Vormen, afbeeldingen, pictogrammen en koppen zijn allemaal vooraf gebouwde sjablonen van internet die door de gebruiker op projecten kunnen worden toegepast. De vooraf gedefinieerde dimensiesjablonen voor Instagram-, LinkedIn- en Facebook-advertenties zijn ook direct beschikbaar in Designer, die gebruikers direct in hun ontwerpen kunnen invoegen.

Volgens Microsoft is Designer een beperkte tijd gratis voordat het wordt opgenomen in Microsoft 365 Personal- en Family-abonnementen. Toch zullen sommige functies gratis beschikbaar zijn voor niet-abonnees. U kunt Microsoft Designer hier gratis uitproberen.

Replit, een GitHub-concurrent, haalt $ 100 miljoen op

Als je GitHub gebruikt, moet je Replit’s door AI aangedreven Ghostwriter eens bekijken. Replit’s Ghostwriter is ’s werelds eerste chat-IDE voor ontwikkelaars (geïntegreerde ontwikkelomgeving).

Het brengt ongeveer $ 97,4 miljoen op tegen een waardering van $ 1,16 miljard. Het zal een sterke concurrent zijn voor Microsoft GitHub.

Replit is van plan het geld te gebruiken om te innoveren op zijn kernontwikkeling, zijn cloudservices voor ontwikkelaars te laten groeien en AI- en LLM-innovatie te stimuleren via Ghostwriter.

  Hoe u uw startpagina in Google Chrome kunt wijzigen

De functies omvatten een “debugger” die fouten in hun code kan opsporen en verbeteringen kan aanbevelen, automatisering van repetitieve codeertaken en de mogelijkheid om de code te testen. Het biedt ook softwarehosting, zodat het kan volgen hoe klanten het gebruiken.

Deze gecombineerde procedure resulteert in een uitgebreid dataplatform dat kan worden gebruikt om AI-modellen te trainen om code te genereren. Het OpenAI Codex AI-model drijft Ghostwriter Copilot aan.

Volgens de meest recente cijfers heeft Replit 20 miljoen coders gebruikt en 240 miljoen softwareprogramma’s geschreven.

Replit concurreert met Microsoft Guithub om een ​​”volledig autonome” AI-coder te ontwikkelen die kan worden behandeld als een menselijke software-engineer. Het hoopt binnen een jaar een prototype gereed te hebben.

Ga voor meer updates naar de categorie Nieuwste technologie.