Clarity is een Microsoft-tool, Zoom kondigt investering in Anthropic aan

Hallo! 🙋We hebben vandaag de volgende updates voor je! 📣

Helderheid

Clarity is een Microsoft-tool waarmee u eenvoudig het gedrag van websitebezoekers kunt vastleggen en analyseren. Het is gratis te gebruiken en de installatie is eenvoudig en snel, en genereert binnen enkele minuten na installatie gegevens. Microsoft Clarity wordt gebruikt door enkele van ’s werelds meest prestigieuze organisaties, waaronder HP, Forbes, Acer, WHO, enz.

Clarity voldoet volledig aan de AVG- en CCPA-vereisten en garandeert de privacy van gebruikers en gegevensbeveiliging. Andere voordelen van Clarity zijn onder meer het vermijden van steekproeven, het garanderen van nauwkeurige en betrouwbare gegevens en het is gebouwd op open-sourcetechnologie.

Clarity-heatmaps bieden belangrijke inzichten in het identificeren van de meest betrokken locaties op uw website en het volgen van de diepte van uw bezoekers.

De sessie-opnamen bieden een dieper inzicht in de prestaties van uw website door te analyseren hoe individuen ermee omgaan, wat helpt om succesvolle gebieden te identificeren, glitches te herkennen en te experimenteren met innovatieve concepten.

  Tekst toevoegen of bewerken in Photoshop

Dankzij de op gebruikersgedrag gerichte inzichten kunnen webbeheerders snel bronnen van ontevredenheid blootleggen en deze omzetten in potentiële kansen.

De integratie met Google Analytics helpt om dieper inzicht te krijgen in gebruikersinteracties op uw website.

Gratis te gebruiken Microsoft Clarity met onbeperkt verkeer, onbeperkte websites, onbeperkte heatmaps en onbeperkte teamleden is het proberen waard.

De Japanse gigant van beveiligingsdiensten SECOM, een organisatie van $ 15 miljard, investeerde in twee opmerkelijke cloudgebaseerde fysieke beveiligingsbedrijven, Eagle Eye Networks en Brivo. Deze twee bedrijven zijn gespecialiseerd in fysieke cloudbeveiliging, bestaande uit videobewaking en toegangscontrolesystemen die zijn ontworpen om gebouwen en andere fysieke ruimtes te beschermen.

Volgens de bedrijfsblog heeft SECOM een gezamenlijke investering van $ 192 miljoen gedaan in de twee in de VS gevestigde bedrijven met dezelfde meerderheidsaandeelhouder, beveiligingsondernemer Dean Drako.

De financiering wordt gesplitst, met $ 100 miljoen toegewezen aan Eagle Eye en $ 92 miljoen aan Brivo. Het doel van beide bedrijven is om hun deel van de financiering voor R&D te gebruiken, met name om meer op AI gebaseerde systemen te creëren die in hun respectievelijke platforms zijn geïntegreerd.

  8 Beste video-editor voor groen scherm om achtergrond te verwijderen of te wijzigen

Eagle Eye, dat grote ondernemingen en vooraanstaande organisaties bedient, heeft een geschat klantenbestand van 20.000-30.000, terwijl Brivo’s toegangscontrolediensten een totaal gebruikersbestand hebben van ongeveer 20 miljoen mensen.

Zoom kondigt investering in AI-bedrijf Anthropic aan

Zoom heeft een opmerkelijke alliantie gesloten met Anthropic, een organisatie die zich toelegt op AI-veiligheid en onderzoek. Zoom heeft substantieel bijgedragen aan Anthropic om hun onderzoeksroutekaarten te ondersteunen en AI-systemen te helpen bouwen. Het geïnvesteerde bedrag is niet bekendgemaakt.

Deze samenwerking zal Zoom’s gezamenlijke benadering van AI verbeteren door Anthropic’s AI-assistent, de beroemde ‘Claude’, te integreren met verschillende functies van het Zoom-platform, zoals Team Chat, Meetings, Phone, Whiteboard en Zoom IQ.

Zoom is van plan de AI-modellen van Anthropic te integreren in zijn reeks contactcenterproducten en -oplossingen om de productiviteit van agenten te verbeteren en klantervaringen te verbeteren.

Het opnemen van AI in zijn platform was een prioriteit voor Zoom bij het verbeteren van de gebruikerservaring. Via zijn Zoom IQ-programma heeft het bedrijf onlangs een reeks door AI aangedreven functies geïntroduceerd. Deze functies bieden samenvattingen van vergaderingen, stellen vervolgprocedures voor en stellen gebruikers in staat documenten te produceren met behulp van de vergadernotulen.

  9 supercoole apps om te beleggen in Amerikaanse aandelen en ETF's

Met de nieuwe service van 1Password kunnen bedrijven snel een toegangscode gebruiken

1Password is een zeer vertrouwde wachtwoordbeheerder voor ondernemingen. Meer dan 100.000 bedrijven vertrouwen op de beveiligingsdiensten om hun waardevolle gegevens te beschermen. Wereldtoporganisaties zoals IBM, Slack, Gitlab, etc. maken gebruik van dit platform.

Passage is een nieuw product van 1Password waarmee organisaties wachtwoordsleutelverificatie in hun apps en websites kunnen integreren zonder hun beveiligingsinfrastructuur te onderhouden.

Het maakt het eenvoudig aanmaken en authenticeren van gebruikersaccounts mogelijk met een simpele aanraking of blik voor meer interactie en beveiliging tegen phishing en op referenties gebaseerde aanvallen. Het vereenvoudigt ook het inlogproces, vermindert het aantal verzoeken om wachtwoorden opnieuw in te stellen en verlaagt de kosten, terwijl de werklast van het ondersteuningsteam wordt geminimaliseerd.

U krijgt meer beveiliging, zakelijke efficiëntie en gebruikerservaring door traditionele wachtwoorden te elimineren en in plaats daarvan wachtwoordsleutelaanmeldingen en andere wachtwoordloze methoden voor authenticatie en identiteitsbeheer te gebruiken.

Ga voor meer updates naar de categorie Nieuwste technologie.