Commercieel gebruik gedetecteerd TeamViewer repareren in Windows 10

TeamViewer is een softwareprogramma voor extern bureaublad dat werkt op zowel Windows als Mac OS X. U kunt het gratis gebruiken voor uw eigen gebruik en de commerciële versie, de betaalde versie, wordt gebruikt voor zakelijke doeleinden. Wanneer gebruikers hun TeamViewer-account met elke versie openen, krijgen ze de beste ervaring op afstand. Gebruikers kunnen echter een bericht zien waarin staat dat de software commercieel gebruik heeft geïdentificeerd. Dit is een stopbericht dat de software na 5 minuten wordt afgesloten en de sessie op afstand wordt beëindigd. We brengen u een perfecte gids die het door commerciële gebruik gedetecteerde TeamViewer in Windows 10 oplost. Lees dus verder om het commerciële probleem met Windows 10-gedetecteerd teamviewer op te lossen.

Commercieel gebruik gedetecteerd TeamViewer repareren in Windows 10

Als het programma voor extern bureaublad commercieel gebruik onjuist detecteert, kan de door TeamViewer gedetecteerde fout voor commercieel gebruik optreden. Als u het programma opnieuw installeert, wordt het door commerciële noden gedetecteerde Android- of Windows 10-probleem opgelost. Als alternatief kunt u het MAC-adres van uw computer handmatig of met behulp van een gespecialiseerd programma wijzigen. Terwijl u doorgaat met het lezen van het artikel, vindt u een paar stappen voor probleemoplossing die hieronder worden vermeld om u te helpen bij het oplossen van het Windows 10-probleem met TeamViewer commerciële nodetected teamviewering.

  Equalizer-instellingen beheren in Groove op Windows 10

Wanneer je deze melding ziet, controleer dan of je te veel sessies of verbindingen actief hebt. Het is een van de factoren die ertoe kunnen leiden dat dit bericht wordt weergegeven.

Start de systemen opnieuw op als u de sessies meerdere keren hebt gestart en beëindigd. Sluit Teamviewer op de juiste manier af en door het systeem opnieuw op te starten, wordt het door commercieel gebruik gedetecteerde TeamViewer-probleem opgelost.

Methode 1: MAC-adres wijzigen

Het MAC-adres wordt gebruikt om computers te identificeren en verandert niet vanzelf. Het is automatisch toegewezen/ingesteld. Als het zakelijke gebruik van TeamViewer wordt aangetroffen in Windows 10, kunnen softwareservers het Mac-adres van het systeem herkennen en het gebruik verbieden. Gebruikers kunnen het wijzigen en dit kan af en toe het gedetecteerde bericht over commercieel gebruik oplossen.

1. Druk op de Windows + X-toetsen. Klik op Apparaatbeheer.

2. Dubbelklik op Netwerkadapters om deze uit te vouwen.

3. Ga naar het tabblad Geavanceerd nadat u dubbelklikt op de Realtek PCIe Family Controller.

4. Selecteer Netwerkadres in de kolom Eigenschappen.

5. Voer een nieuw MAC-adres in het vak Waarde in en klik op OK.

6. Start ten slotte de pc opnieuw op.

Methode 2: Installeer de TeamViewer-app opnieuw

Hoewel TeamViewer eenvoudig in te stellen en te gebruiken is, is het een complexe technologie die problemen kan veroorzaken. Verwijder TeamViewer en installeer het opnieuw als de melding Commercieel gebruik gedetecteerd verschijnt. De procedure voor het installeren en opnieuw installeren van TeamViewer is eenvoudig. Volg de onderstaande instructies om TeamViewer te verwijderen.

  Wat is het uitvoerbare proces van de antimalwareservice in Windows 10?

1. Druk tegelijkertijd op de toetsen Windows + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.

2. Typ appwiz.cpl en druk op Enter om het venster Programma’s en onderdelen te openen.

3. Blader door de lijst met geïnstalleerde items en klik met de rechtermuisknop op Teamviewer en selecteer Installatie ongedaan maken.

4. Open opnieuw het dialoogvenster Uitvoeren.

5. Typ regedit en druk op Enter om de Register-editor te openen.

6. Ga naar het volgende mappad in de Register-editor.

HKEY_CURRENT_USERSOFTWARETeamViewer

7. Klik met de rechtermuisknop op de Teamviewer en selecteer Verwijderen.

8. Navigeer vervolgens naar het volgende pad in de Register-editor.

HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWARETeamViewer

9. Selecteer Verwijderen in het contextmenu wanneer u met de rechtermuisknop op de TeamViewer-toets klikt.

10. Start het dialoogvenster Uitvoeren door samen op de Windows + R-toetsen te drukken.

11. Typ %appdata% en druk op de Enter-toets.

12. Selecteer Verwijderen in het contextmenu wanneer u met de rechtermuisknop op de map TeamViewer klikt.

13. Open het dialoogvenster Uitvoeren.

14. Typ %temp% en druk op de Enter-toets.

15. Klik met de rechtermuisknop op de Teamviewer en selecteer Verwijderen om de map Teamviewer te verwijderen.

16. Start ten slotte uw pc opnieuw op wanneer de procedure is voltooid.

17. Download de TeamViewer-app van de officiële site.

18. Selecteer de Standaardinstallatie en klik op Volgende.

19. Wacht tot de bestanden zijn uitgepakt in de TeamViewer Setup.

20. Accepteer tot slot de TeamViewer-licentieovereenkomst en klik op Doorgaan om de app te starten.

  Hoe installeer ik de update van oktober 2020 van Windows 10 (20H2)

Methode 3: Neem contact op met TeamViewer-ondersteuning

Uw systeem is mogelijk als commercieel gelabeld als u meerdere TeamViewer-accounts heeft of zowel een gratis als een commercieel account op hetzelfde systeem hebt gebruikt. Als u denkt dat uw TeamViewer-ID ten onrechte is gemarkeerd voor commercieel gebruik, neem dan contact op met de ontwikkelaars. Zij kunnen u helpen bij het terugvragen van uw identiteitsbewijs. Controleer of uw TeamViewer-lidmaatschap up-to-date is en of er openstaande contributie is. U kunt naar de TeamViewer-ondersteuningspagina gaan en contact opnemen met het ondersteuningsteam om het door commercieel gebruik gedetecteerde TeamViewer-probleem op te lossen.

Methode 4: Gebruik alternatieve software voor extern bureaublad

Hoewel TeamViewer een uitstekend programma voor extern bureaublad is, vinden veel mensen de constante valse detectie van commercieel gebruik irritant. Andere bedrijven bieden vergelijkbare of betere alternatieven dan TeamViewer. Er zijn veel technologieën voor afstandsbediening beschikbaar die ongetwijfeld uitstekende functionaliteit zullen bieden om toegang te krijgen tot bepaalde bestanden of om gegevens uit te wisselen met anderen die uw hulp willen. Als gevolg hiervan kunt u de beste software voor afstandsbediening kiezen om TeamViewer te vervangen en dezelfde of betere resultaten te krijgen. Sommigen van hen zijn hieronder opgesomd:

***

We hopen dat u deze informatie nuttig vond en dat u hebt kunnen oplossen hoe u het door commercieel gebruik gedetecteerde TeamViewer-probleem kunt oplossen. Laat ons weten welke techniek voor jou het meest voordelig was. Als je vragen of opmerkingen hebt, laat het ons dan weten in het commentaargedeelte hieronder.

gerelateerde berichten