controleer uw hardware voordat u belt

Een online meeting vereist twee dingen om goed te werken; een dienst die audio- en videostreams goed aankan, en een stabiele internetverbinding. Het is aan een gebruiker om een ​​dienst te vinden die audio- en videogesprekken goed kan afhandelen. Als je van plan bent om Zoom te gebruiken voor vergaderingen, kun je controleren of je internetverbinding audio- en videostreaming aankan.

Zoom-testvergadering

Zoom is gratis te gebruiken en je kunt dus altijd een willekeurige vergadering starten met nul deelnemers en controleren of alles werkt. Dat gezegd hebbende, als je geen Zoom-account hebt of je wilt toch een testbijeenkomst proberen, dan heeft Zoom je gedekt.

  E-mails markeren als gelezen in Gmail

Start Zoom-testvergadering – Desktop

Volg deze stappen om een ​​Zoom-testvergadering te starten.

Open een moderne internetbrowser zoals Chrome, Firefox, Edge of Safari.
Bezoek de Zoom-testvergadering bladzijde.
Klik op Deelnemen.
Open de Zoom-client wanneer daarom wordt gevraagd.
Als u de Zoom-app niet hebt geïnstalleerd, negeert u de prompt en klikt u op Vergadering starten.
Zoom zal vragen of je jezelf in de camera kunt zien, audio via de luidsprekers kunt afspelen en je in de microfoon kunt laten spreken.
Als de hardware allemaal werkt, kun je een vergadering beginnen.

Start Zoom testmeeting – mobiel

Om een ​​Zoom-testmeeting op een mobiel apparaat te starten, moet je de officiële Zoom-app op je telefoon hebben geïnstalleerd. Het is beschikbaar voor zowel Android als iOS.

  Een Apple Maps-locatie openen in Google Maps

Ga op je telefoon naar de Zoom Test Meeting-pagina in uw browser.
Klik op Deelnemen.
Klik op Vergadering starten.
Laat je browser de Zoom-app openen.
Test de audio en video.
Als alles werkt, beëindigt u de vergadering.

Controleer de internetsnelheid

De Zoom-testmeeting controleert uw hardware maar als u uw internetsnelheid wilt controleren. we raden twee tools aan die je zou moeten proberen.

Speed.net is de go-to-tool voor het controleren van de snelheid van uw internet. Bezoek de website en klik op Go. Je moet een behoorlijke snelheid en een lage ping hebben.

Er is ook Fast van Netflix. Het is bedoeld om te controleren of je internet streaming van Netflix kan ondersteunen, maar het is een geweldig hulpmiddel om te controleren of je met je internetsnelheid ook een online vergadering kunt houden. Als je internetverbinding snel genoeg is voor Netflix, is deze ook snel genoeg voor een online meeting.

  Wat is een EAMR-harde schijf en hoe werkt deze?

Conclusie

Het is altijd een goed idee om Zoom out te testen voor een vergadering, vooral als je de app net hebt geïnstalleerd of van plan bent hem te gebruiken op een systeem waarmee je niet bekend bent. De testoproep is gratis, maar fungeert als een goede pre-call check. Als er iets mis is, heb je tijd voordat de vergadering begint om het op te lossen.