Crunchyroll werkt niet? Hier leest u hoe u Crunchyroll kunt repareren die niet wordt geladen

Voor degenen onder u die in de VS wonen, Crunchyroll is een van de grootste distributeurs en uitgevers voor manga- en anime-streaming, met zowel reguliere anime-tv-shows, OVA’s als Aziatische drama’s.

Het platform is ongelooflijk populair, met tienduizenden dagelijkse bezoekers, om nog maar te zwijgen van degenen die het van buiten de VS bezoeken als ze een VPN-service gebruiken.

Helaas zijn niet alle platforms kogelvrij, en daar maart Dit zijn gevallen waarin u verbinding probeert te maken met Crunchyroll en een breed scala aan foutmeldingen, een zwart scherm of gewoon een niet-reagerende app krijgt.

Als u ook een van de gebruikers bent die dit probleem ervaren, lees dan de onderstaande gids verder, want we zullen verschillende oplossingen opsommen die u kunnen helpen Crunchyroll opnieuw te bekijken.

Waarom werkt Crunchyroll niet?

Zoals elk streamingplatform, zijn er veel dingen die ervoor kunnen zorgen dat Crunchyroll niet goed werkt of zelfs helemaal niet meer werkt, en deze omvatten:

Problemen met de site en de servers die down zijn
Interferenties door advertentieblokkering
Onjuiste VPN-instellingen
Complicaties met de firewall en meer

Als zodanig zullen de onderstaande oplossingen deze oorzaken specifiek de een na de ander aanpakken totdat u de oorzaak van het probleem bereikt.

Wat te doen als Crunchyroll niet wordt geladen?

Problemen met uw internetverbinding oplossen
Controleer de Crunchyroll-serverstatus
Schakel adblockers uit
Schakel uw antivirus of firewall uit
Wis uw browsegegevens
Controleer je VPN-instellingen
Reset de Crunchyroll-app
Installeer de Crunchyroll-app opnieuw
Neem contact op met Crunchyroll-ondersteuning

1. Problemen met uw internetverbinding oplossen

Het eerste dat u moet proberen voordat u VPN-, firewall- of browserinstellingen aanpast, is gewoon controleren of uw internetverbinding de oorzaak is dat Crunchyroll niet werkt, dus controleer of uw router het wifi-signaal correct uitzendt , of als uw Ethernet-kabel goed is aangesloten.

Het komt ook vaak voor dat gebruikers die zijn verbonden met openbare netwerken problemen hebben met Crunchyroll, omdat die netwerken worden geleverd met ingebouwde en zeer beperkende firewall-instellingen, en als dat ook voor jou het geval is, schakel dan gewoon over naar een ander netwerk en kijk of Crunchyroll daarna werkt .

  Een Bluetooth-muis of trackpad op uw iPad aansluiten

2. Controleer de Crunchyroll-serverstatus

Als uw eigen internetverbinding niet de schuld is, maar u krijgt Crunchyroll nog steeds niet aan het werk, ga dan gewoon naar een website zoals DownDetector.com om te controleren of Crunchyroll alleen serverproblemen heeft of dat er sprake is van downtime.

Als dat het geval is, kunt u er niets aan doen, behalve afwachten en van tijd tot tijd controleren of de servers weer werken.

3. Schakel adblockers uit

Van Crunchyroll is bekend dat het inkomsten haalt uit advertenties, en veel ervan verschijnen soms zelfs tijdens shows, net als een tv-commercial, hoewel degenen onder jullie die een premium Crunchyroll-account hebben meegebracht zich daar geen zorgen over hoeven te maken.

Maar degenen onder u die niet een paar extra dollars willen betalen om van advertenties af te komen maart hebben ervoor gekozen om adblockers te gebruiken, maar deze kunnen soms de functionaliteit van Crunchyroll verstoren en ervoor zorgen dat deze niet volledig wordt uitgevoerd.

Als je vermoedt dat je adblocker de schuldige is, overweeg dan om Crunchyroll op de witte lijst te zetten, maar dit verschilt van adblocker tot adblocker.

Als u Google Chrome gebruikt en uw adblocker volledig wilt uitschakelen, kunt u dit doen door deze stappen te volgen:

Start Google Chrome.
Typ chrome://extensions in de adresbalk en druk op Enter.
Schakel de optie inschakelen naast uw adblocker uit.
Start uw browser opnieuw.

Opmerking: probeer dit ook te doen met extensies voor videospelers, aangezien deze ook de functionaliteit van Crunchyroll kunnen beïnvloeden

4. Schakel uw antivirus of firewall uit

Het is goed om een ​​antivirusprogramma op uw pc te hebben geïnstalleerd, maar nogmaals, het is nog steeds software die af en toe een fout kan maken, waaronder meestal het detecteren van reguliere websites als potentieel schadelijk, of vrijwel elke andere vorm van valse positieven.

In feite is dit een veel voorkomend probleem dat u zult tegenkomen bij alle websites voor online videostreaming, dus door deze stappen te volgen, kunt u problemen oplossen met meer dan alleen Crunchyroll.

Het proces van het uitschakelen van uw antivirusprogramma of uw firewall hangt af van het antivirusprogramma dat u gebruikt, maar ze kunnen meestal allemaal voor een bepaalde tijd of permanent worden uitgeschakeld totdat u ze handmatig weer inschakelt.

  Cellen samenvoegen en ongedaan maken in Microsoft Excel

Om veiligheidsredenen raden we je aan om je antivirus en firewall alleen uit te schakelen tijdens het kijken naar Crunchyroll.

5. Wis uw browsegegevens

Net als elke andere website die u bezoekt, maakt Crunchyroll gebruik van de gegevens in de cache van uw browser, zodat het uw gebruikerservaring kan optimaliseren, maar deze gegevens kunnen om een ​​aantal redenen beschadigd raken, vooral wanneer een website een grote update krijgt en er is een conflict tussen hoe het er nu uitziet en uw browser het onthoudt.

Houd er rekening mee dat deze oplossing inhoudt dat alle browsergegevens, inclusief opgeslagen wachtwoorden, worden verwijderd, dus zorg ervoor dat u ergens een back-up van hebt, of gebruik misschien zelfs een betrouwbare wachtwoordbeheerder.

Als u Google Chrome gebruikt, volgt u deze stappen om uw browsercache te wissen:

Start Google Chrome.
Typ chrome://settings in de adresbalk en druk op Enter.
Scrol omlaag naar de onderkant van de pagina en selecteer Geavanceerd.
Zoek naar en selecteer Browsegegevens wissen.
Vink alle vakjes aan en selecteer de optie Altijd wanneer u naar de tijdspanne wordt gevraagd en klik ten slotte op Gegevens wissen.
Start uw browser opnieuw.

6. Controleer uw VPN-instellingen

Zoals eerder vermeld, is de volledige anime- en mangabibliotheek van Crunchyroll alleen beschikbaar in de VS, dus als je buiten de VS woont, is het normaal als de website helemaal niet werkt, of als er problemen optreden.

Aan de andere kant, als u een VPN gebruikt, zelfs als u zich in de VS bevindt, zorg er dan voor dat u bent verbonden met een in de VS gevestigde server. Zodra u verbinding maakt met een dergelijke server, start u gewoon uw browser opnieuw of start u uw Crunchyroll Microsoft Store-app opnieuw en probeert u opnieuw naar een tv-programma te kijken.

Dit proces varieert van VPN tot VPN, maar ze hebben meestal vergelijkbare interfaces, dus het zou niet zo moeilijk moeten zijn om er doorheen te navigeren.

We hebben zelfs een heel artikel geschreven over VPN’s voor Crunchyroll dat je moet proberen als je van plan bent om het van buiten de VS te bekijken.

7. Reset de Crunchyroll-app

Crunchyroll is ook beschikbaar als een UWP Store-app die iedereen gratis kan downloaden van de Microsoft Store, en soms kunnen afspeelproblemen worden veroorzaakt door de app zelf.

  Hoe u eenvoudig programma's op Ubuntu kunt verwijderen met qUninstaller

Als je vermoedt dat dat het geval is, overweeg dan om de Store-app opnieuw in te stellen en probeer daarna iets te kijken.

Zo kunt u de Microsoft Store Crunchyroll-app opnieuw instellen:

Druk op de Windows-toets om het Startmenu te openen.
Druk op de knop Instellingen.
Het is degene in de vorm van een tandrad.

Ga naar Applicaties.
Scroll naar beneden totdat je de Crunchyroll-app ziet.
Klik erop en selecteer Geavanceerde opties.
Scroll naar beneden tot je de Reset-knop ziet en druk erop.

8. Installeer de Crunchyroll-app opnieuw

Als resetten niet helpt, overweeg dan om het volledig opnieuw te installeren.

Druk op de Windows-toets om het Startmenu te openen.
Druk op de knop Instellingen.
Het is degene in de vorm van een tandrad.

Ga naar Applicaties.
Scroll naar beneden totdat je de Crunchyroll-app ziet.
Klik erop en selecteer Installatie ongedaan maken.

9. Neem contact op met Crunchyroll-ondersteuning

Als geen van de bovengenoemde oplossingen werkt, is het eindelijk tijd om professionele hulp in te roepen van de officiële Crunchyroll-ondersteuning, aangezien het hoogstwaarschijnlijk een probleem is met uw accountgegevens in de cloud, of het is een Crunchyroll-backend-probleem.

Ga gewoon naar de officieel Crunchyroll-ondersteuningsforum, vul het formulier in met details over uw probleem en wacht tot ze weer contact met u opnemen, hopelijk met een oplossing.

Crunchyroll werkt niet: gedachten afsluiten

Door deze stappen te volgen, hopen we dat u kunt genieten van de enorme anime- en mangabibliotheken van Crunchyrolls zonder technische problemen, zowel in uw browser als in uw Microsoft Store-app.

Als je andere soortgelijke problemen ondervindt met populaire streamingplatforms, vertel het ons dan in de opmerkingen hieronder en we zullen ze ook behandelen met vergelijkbare stapsgewijze handleidingen!