De beste plaatsen om een ​​domeinnaam te kopen

Tenzij u een connectie hebt bij ICANN, de organisatie die verantwoordelijk is voor het beheer van het aanmaken van domeinnamen, koopt u uw domeinnaam van een “Domain Name Registrar”, een bedrijf dat door ICANN is geaccrediteerd om domeinnamen te verkopen.

U kunt uw domeinnaam bij elk van deze registrars kopen en het zal hetzelfde werken. Het enige dat deze bedrijven van elkaar scheidt, is het gebruiksgemak van hun service en de andere functies die ze bij het domein hebben, zoals e-mailservice, Wie is bescherming, evenals de kwaliteit van hun nameservers.

Google Domains: eenvoudige domeinen, eenvoudige integraties

Google Domeinen is een eenvoudige, probleemloze registrar. Het rockt het gestroomlijnde ontwerp van Google, gecombineerd met geweldige DNS-tools en toonaangevende beveiliging. De meeste mensen die op zoek zijn naar een domein, willen ook dat e-mail erbij hoort, en Google Domains zal goed integreren met uw bestaande G Suite-abonnement. Houd er rekening mee dat u hiervoor moet betalen voor de premium e-mailservice van Google; het werkt niet met een standaard Gmail-account.

  Wat is Belichtingsbracketing?

Hun zoekfunctie is vrij eenvoudig, maar staat je niet in de weg. Als je weet wat je zoekt, is het misschien iets voor jou.

Hun prijzen zijn redelijk gemiddeld, maar als u uw website snel en zonder rommel wilt opzetten, is Google waarschijnlijk de beste keuze.

Hover: geweldige zoekhulpmiddelen en suggesties

Zweven is een eenvoudige registrar, met gemiddelde prijzen en goede service. Waar Hover schittert, zijn hun suggesties, die vergelijkbare domeinen met verschillende stijlen en synoniemen tonen om u te helpen het gewenste domein te verfijnen. Hun zoekpagina heeft een handige zijbalk met verschillende categorieën en filters voor verschillende extensies.

Hier hebben we gezocht naar het domein “cookiesbygrandma.com”, dat werd ingenomen. Hover stelde automatisch een lijst met domeinen voor die voldoende vergelijkbaar waren met onze zoekterm, zodat we in plaats daarvan in orde zouden kunnen zijn. Als je niet precies weet welk domein je wilt, moet je proberen rond te zoeken op Hover.

Hun .com-domeinen beginnen bij $ 12,99 per jaar en ze bieden het doorsturen van e-mail aan $ 5 per jaar, plus gratis WhoIs-privacy.

GoDaddy: domeinen en hosting, hogere prijzen

GoDaddy is een geweldige optie als u webhosting samen met uw domein wilt, of wilt dat alles onder dezelfde paraplu wordt beheerd. Over het algemeen is het ideaal om uw domein gescheiden te houden van uw hostingprovider voor het geval u op een bepaald moment naar een andere provider wilt overstappen. Maar GoDaddy is in de eerste plaats een domeinregistreerder en in de tweede plaats een webhostingbedrijf, dus u kunt het domein altijd overdragen naar een andere registrar of de DNS wijzigen zodat deze naar een nieuwe host verwijst.

  Welke monitor is het beste voor u?

GoDaddy biedt geweldige hostingservices, een aangepaste websitebouwer en beheerde WordPress-hosting, samen met veel sjablonen om u op weg te helpen. Ze zijn een beetje prijzig, en hun webhost kan een beetje onhandig zijn voor alles wat complex is, maar als je een eenvoudige website bouwt, zal hij het werk doen.

De prijzen van GoDaddy lijken in eerste instantie laag, maar stijgen na het eerste jaar. Voor de volle prijs zijn hun .com-domeinen $ 15 per jaar, maar het is de prijs die u betaalt om bij de grootste domeinregistreerder te zijn.

NameCheap: goedkope prijzen, goede service

NaamGoedkoop is zo goedkoop als de naam doet vermoeden. Ze bieden geweldige deals vanaf slechts $ 8,88 voor de meeste .com-domeinen, met enkele meer obscure extensies die zelfs minder dan een dollar kosten. Hun DNS is ook niet slecht en biedt gratis WhoIs-bescherming en een robuuste DNS-provider die eenvoudig te beheren en over te dragen is.

  Een inbelconferentie maken met Microsoft Teams

Ze hebben een “bulkzoekfunctie” waarmee u tot 50 domeinnamen tegelijk kunt doorzoeken, dus als u een hele lijst met ideeën heeft, kunt u ze allemaal invoeren, zien welke mogelijk worden gebruikt en de prijzen voor verschillende TLD’s.

Ze bieden wel beheerde WordPress-hosting aan via EasyWP, hoewel het waarschijnlijk het beste is om met een betere WordPress-provider te gaan en het domein door te sturen naar die site.

Afbeeldingscredits: Maxx-Studio/Shutterstock