De beste Siri-snelkoppelingen om u op weg te helpen

Met de nieuwe Shortcuts-app die in iOS 12 is geïntroduceerd, kun je snelkoppelingen maken om een ​​willekeurig aantal taken te automatiseren. Hier zijn een handvol goede om je op weg te helpen, in de hoop dat het je creatieve sappen laat stromen.

Het grootste probleem voor mij met de Shortcuts-app is dat ik er gewoon geen unieke toepassingen voor kon bedenken, maar toen ik eenmaal op zoek ging naar kant-en-klare snelkoppelingen, zette het me aan het denken over de mogelijkheden. Gelukkig zijn er veel kant-en-klare snelkoppelingen die je kunt vinden, wat vooral goed nieuws is omdat de app Shortcuts een behoorlijk steile leercurve heeft als je helemaal opnieuw snelkoppelingen maakt.

In ieder geval zijn hier enkele geweldige snelkoppelingen die u misschien nuttig vindt.

Alleen bepaalde foto’s aan vrienden en familie tonen

We hebben allemaal foto’s op onze telefoons die we liever niet aan andere mensen laten zien, maar als je andere foto’s hebt die je wel aan anderen wilt laten zien, moet je een beetje voorzichtig zijn. Echter, deze snelkoppeling laat je specifieke foto’s selecteren en ze weergeven in een geïsoleerde diavoorstelling.

  Hoe OneNote te repareren zonder lokale back-ups op te slaan

Het is een vrij eenvoudige snelkoppeling. Het enige dat u hoeft te doen, is tikken om het te activeren en vervolgens selecteren welke foto’s u wilt weergeven, net zoals u gewoonlijk zou doen wanneer u meerdere foto’s selecteert in de Foto’s-app. Als ze klaar zijn met het bekijken van de foto’s, kunnen ze op ‘Gereed’ tikken en worden ze helemaal uit de Foto’s-app gehaald.

Scan de UPC van een product om het online te zoeken

Een van mijn favoriete dingen om te doen als ik ga winkelen in een fysieke winkel, is om de Amazon-app te gebruiken om streepjescodes te scannen en erachter te komen of Amazon de producten voor minder verkoopt. Deze snelkoppeling biedt een snellere interface voor het scannen van product-UPC’s, en u kunt het ook laten zoeken op de websites van Walmart en Target.

Automatisch een video opnemen wanneer u wordt overreden

Hoewel de meeste routinematige verkeersstops door politieagenten soepel verlopen, is het altijd beter om het zekere voor het onzekere te nemen. Deze snelkoppeling zal je helpen wanneer je wordt aangehouden.

  Hoe u ongewenste e-mail en veilige afzenders in Outlook kunt aanpassen

De snelkoppeling pauzeert alle muziek, zet de helderheid helemaal omlaag, schakelt Niet storen in en stuurt een sms naar de contactpersoon van uw keuze waarin staat dat u wordt aangehouden en geeft ze uw huidige locatie door (u kunt het bericht aanpassen hoe je maar wilt). De snelkoppeling zal ook beginnen met het opnemen van een video met behulp van de camera aan de voorzijde. Zodra u de opname stopt, wordt deze naar uw contactpersoon verzonden, wordt de helderheid weer verhoogd en wordt Niet storen uitgeschakeld.

Deel uw wifi-wachtwoord snel en gemakkelijk

Apple maakt het al vrij eenvoudig om wifi-wachtwoorden te delen met andere Apple-producten in de buurt, maar als je vriend Android of een ander product gebruikt, deze snelkoppeling genereert snel een QR-code van uw wifi-netwerknaam en wachtwoord die ze kunnen scannen met de camera van hun telefoon.

Ontvang een melding wanneer uw iPhone tot 100% wordt opgeladen

Als je haast hebt en je wilt weten wanneer je iPhone klaar is met opladen, deze snelkoppeling zal je waarschuwen door een geluid te maken en je apparaat te laten trillen, en Siri laat je weten dat het klaar is met opladen (je kunt aanpassen wat ze zegt).

  ERR_EMPTY_RESPONSE repareren in Google Chrome

Het enige voorbehoud is dat je de snelkoppeling moet activeren voordat je je telefoon gaat opladen, dus het is misschien niet iets dat je elke keer wilt gebruiken, maar het kan perfect zijn voor die gevallen waarin je haast hebt .

Zorg ervoor dat u de galerij bekijkt voor meer snelkoppelingen

De Shortcuts-app heeft onderaan een tabblad ‘Galerij’ waar u door een handvol andere vooraf gemaakte snelkoppelingen kunt bladeren. Dus als je hier iets niet ziet dat je interesseert, kijk dan eens.

U kunt ook uitchecken SnelkoppelingenGalerij, een website van derden vol met vooraf gemaakte snelkoppelingen van andere iPhone-gebruikers.

Afbeelding van KunstOlympisch/Shutterstock