De Disney Plus+-app voor pc installeren (Windows 10)

Disney+ is een streamingdienst die eigendom is van Walt Disney Entertainment en beschikt over een bibliotheek met films en tv-programma’s die exclusief eigendom zijn van Disney.

Dit omvat de traditionele Walt Disney-animaties en tv-shows (Aladdin, De kleine zeemeermin, enz.), evenals blockbuster-films die gewoon eigendom zijn van Disney-studio’s (X-Men, The Avengers-franchise, enz.).

Voor Windows-gebruikers was het oorspronkelijk alleen beschikbaar als een web-app die toegankelijk was via een webbrowser, en er is nog steeds geen speciale app om toegang te krijgen, tenzij je die voor Xbox meetelt.

Als je een veel eenvoudigere manier wilt om toegang te krijgen tot Disney+, net zoals je zou doen met Netflix of HBO GO, laten we je zien hoe je je eigen Disney+ app voor Windows 10 kunt maken.

  Sandbox-modus inschakelen voor Windows Defender op Windows 10

Opmerking: om dit te laten werken, moet u: Microsoft Edge geïnstalleerd op uw pc.

Hoe installeer ik een Disney+ app op Windows 10?

Net als elke andere website die geen speciale Windows 10-app heeft, is er altijd de mogelijkheid om een ​​Progressive Web App te maken via Microsoft Edge.

Zo kun je je eigen Disney+ Progressive Web App maken:

Ga naar de Disney+ website via uw Microsoft Edge-browser
Zodra de website is geladen, opent u het instellingenmenu via de drie stippen in de rechterbovenhoek van de gebruikersinterface van Edge
Selecteer Apps en kies vervolgens Installeer deze site als app
Geef de app een naam en beschrijving en druk op Install

  Gesynchroniseerde achtergronden vinden op Windows 10

De Disney+-website wordt nu op uw Windows 10-pc geïnstalleerd als een app met een XAML-shell, en u hebt uw eigen Disney+-app gemaakt die met slechts één klik toegang heeft tot de streamingdienst.

Meer nog, het zal beschikbaar zijn in de lijst Alle apps, net als elke andere UWP-app die u via de Microsoft Store kunt installeren.

Bovendien kan de snelkoppeling worden aangepast, vastgezet in het menu Start of zelfs worden verzonden om beschikbaar te zijn op uw bureaublad.

Opmerking: de hierboven genoemde stappen zijn de standaardprocedure die je zou kunnen gebruiken om een ​​eigen app te maken voor elke website, niet alleen voor Disney+, dus zorg ervoor dat je deze methode gebruikt om nog meer apps te maken voor websites die je vaak bezoekt.

  Hoe de bestandsverkenner te openen met behulp van de opdrachtprompt op Windows 10

Disney+ op Windows 10

Dit is het einde van onze artikelen over het installeren van een Disney+ app op Windows 10, en we hopen dat je nu op een efficiëntere manier kunt genieten van Disney’s hoogwaardige inhoud.

Als je nog meer tips en trucs wilt leren om het meeste uit de mogelijkheden van Windows 10 te halen, ga je gang en laat ons je suggesties achter in de opmerkingen hieronder.