De kleuren van uw slimme lamp wijzigen vanaf het Google Home Hub-display

Philips HueMet de kleurveranderende lampen van , LIFX en Eufy Lumos kun je de sfeer in je huis bepalen, en met Google Assistant kun je ze met je stem veranderen. Maar je kunt ook kleuren kiezen via het touchscreen van Google Home Hub. Hier is hoe.

Wij denken dat de Google Home Hub is een geweldig apparaat. Vanaf één plek kunt u het nieuws horen, muziek afspelen, uw smartapparaten in- en uitschakelen en foto’s van vrienden en familie bekijken. In een mum van tijd is het ook een geweldig kookboek en YouTube-display. De meeste van die mogelijkheden draaien om spraakopdrachten, maar je moet het scherm niet meerekenen. Je foto’s zien er geweldig uit, maar het is ook een handig aanraakbedieningspaneel om je smarthome-gadgets te bedienen als het lawaaierig is.

Als je hebt van kleur veranderende lichten compatibel met Google Home Hub, geven ze je nu kleuropties wanneer je de lampen selecteert die in een kamer zijn gegroepeerd of de afzonderlijke lampen zelf. Er is echter een addertje onder het gras: je moet je lichten aan een kamer hebben gekoppeld om ze überhaupt in het dashboard te kunnen zien.

  Hoe de Plex-plug-in op OpenMediaVault te installeren en in te stellen

Ik heb meer dan twee slimme lampen, maar de rest is momenteel niet in een kamer, dus ik kan ze niet zien.

Zodra je je slimme lampen hebt aangesloten en hebt gedefinieerd in welke kamer ze horen, krijg je kleuropties wanneer je ermee werkt in het dashboard. Als je een Google Home Hub op dezelfde fysieke locatie als slimme lampen hebt, moet je deze koppelen aan dezelfde kamer in de Google Assistent-app. Wanneer u vervolgens het Google Home Hub-scherm naar beneden trekt en op Kamers tikt, wordt de kamer waaraan de Hub is gekoppeld automatisch geselecteerd, wat een paar tikken bespaart.

Dus je eerste stap is om je slimme apparaten te groeperen in kamers in de Google Assistent-app, die we eerder hebben besproken. Tik in de Google App op Toevoegen en vervolgens op Apparaat instellen. Kies vervolgens “Heeft u al iets ingesteld?” en zoek naar de service waarmee u verbinding wilt maken (Philips Hue, SmartThings, enz.). Zodra u klaar bent met het verbinden van de service en uw apparaten zijn gedetecteerd, voegt u ze toe aan kamers wanneer daarom wordt gevraagd.

  Hoe u zich afmeldt bij uw Mac na een bepaalde periode van inactiviteit?

Veeg vanaf de bovenkant van je Google Home Hub-scherm omlaag om toegang te krijgen tot je lampen. Het helpt om net boven het scherm te beginnen, net als bij een smartphone, om het meldingenvenster naar beneden te trekken.

Tik op ‘Kamers bekijken’ in de rechterbovenhoek. U kunt op ‘alle lichten’ tikken, maar View Rooms zal uw lichten per groep scheiden.

Als je Google Home Hub is gegroepeerd in dezelfde kamer als de lampen die je wilt aanpassen, is die kamer al geselecteerd. Maar als je een andere kamer wilt bedienen, tik je erop. Tik vervolgens op de lampen waarmee je wilt werken. Tik niet op de aan- en uitknoppen onder de lijst met lampjes.

  Een link toevoegen in Canva

Nu je lampen zijn geselecteerd, zou je een kleuroptie moeten hebben. Tik daarop om de kleur van je lichten te veranderen. Als je in plaats daarvan alleen een specifiek licht wilt aanpassen, tik je op de “X-lichten” (waarbij X het aantal lichten is), en vervolgens op de naam van het licht dat je wilt aanpassen.

Je stem gebruiken om met je lichten te werken is waarschijnlijk meestal gemakkelijker. Maar als je veel achtergrondgeluid hebt of als Google je vandaag niet lijkt te begrijpen, is dit een snelle en gemakkelijke optie om de kleuren van je lichten te veranderen.