Deelnemen aan een Microsoft Teams-vergadering zonder de app

Microsoft Teams heeft een app voor alle grote desktop- en mobiele platforms. Welke telefoon u ook gebruikt of welke desktop/pc u ook gebruikt, u kunt een app op de desktop installeren.

Het installeren van Microsoft Teams is niet moeilijk, maar als je het niet vaak gebruikt, of je hebt geen tijd om een ​​app te installeren voordat je moet deelnemen aan een vergadering, kun je zonder de officiële apps werken.

Deelnemen aan Microsoft Teams-vergadering zonder app

Microsoft Teams heeft een web-app die u vanuit elke moderne desktopbrowser kunt gebruiken. De app werkt niet in mobiele browsers, dus hoewel u de web-app kunt gebruiken om deel te nemen aan vergaderingen, kunt u dit alleen vanaf de desktop doen. Als je op je telefoon zit en je wilt deelnemen aan een Microsoft Teams-vergadering zonder de app, dan moet je inbellen op de vergadering.

  Google en Amazon doden de Smarthome Hub, en dat is geweldig

Deelnemen aan Microsoft Teams-vergadering zonder app – Desktop

Om deel te nemen aan de Microsoft Teams-vergadering zonder de app te installeren, hebt u een moderne browser nodig zoals Chrome (of een andere op Chromium gebaseerde browser), Firefox, Safari, enz.

Open de browser op uw bureaublad.
Plak de link naar een vergadering in de URL-balk (u kunt de link uit de uitnodiging voor de vergadering halen of de organisator van de vergadering ernaar vragen).
Meld u aan als u een Microsoft Teams-account hebt.
Voer een naam in die tijdens de vergadering moet worden weergegeven als u geen Microsoft Teams-account hebt.

Deelnemen aan Microsoft Teams-vergadering zonder app – Telefoon

Om deel te nemen aan een Microsoft Teams-vergadering zonder dat de officiële app op uw telefoon is geïnstalleerd, moet u inbellen bij de vergadering. Dit is niet ingewikkeld, maar het nummer dat u belt kan wel of niet gratis zijn. Om voor de hand liggende redenen kun je geen video’s van een van de deelnemers bekijken.

  Hoe alle foto's van de iPhone te verwijderen

Vraag de organisator van de vergadering om het conferentienummer en ID. Als u een uitnodiging voor een vergadering heeft ontvangen, wordt deze informatie automatisch opgenomen in de uitnodiging.

Deel het telefoonnummer waarmee u belt met de beheerder, zodat zij u kunnen identificeren.
Kies op uw telefoon het nummer voor de vergadering.
Wanneer het geautomatiseerde systeem beantwoordt, voert u de conferentie-ID in en drukt u op het # (hekje of hekje).
Wacht om de vergadering binnen te gaan (een beheerder moet u binnenlaten).
Zodra u bent toegelaten, kunt u de audio van de vergadering horen en met iedereen in de vergadering spreken.
Andere deelnemers zullen zien dat u aanwezig bent en herkenbaar bent aan uw telefoonnummer.

  Hoe u crashende apps op een iPhone of iPad kunt repareren

Conclusie

Microsoft Teams ondersteunt geen mobiele browsers. Dit is een beperking die Microsoft niet heeft aangepakt. Het is een gegeven dat een mobiele browser een veel mindere ervaring van Microsoft Teams zal bieden dan de mobiele app of de desktop-webapp, maar het is geen afweging die het bedrijf bereid lijkt te maken. Het heeft een redelijk goed inbelalternatief dat gebruikers aanmoedigt om in plaats daarvan te gebruiken.