Een aangepaste cursor voor Google Chrome krijgen epcdream.nl

Voorbij zijn de dagen dat je die traditionele pijlen of handvormige cursorstijlen had. Nu kunt u een aangepaste cursor krijgen tijdens het browsen in Google Chrome.

Surfen op internet is spannend, op voorwaarde dat je het doet voor een tijdverdrijf of amusement. Maar als je baan of beroep te veel surfen op het internet vereist, kan het op de een of andere manier saai worden. Bovendien kan het voortdurende gebruik van de standaardcursor-look deze taak nog saaier maken.

Om welke reden dan ook, u zoekt op internet; een cursor is iets dat je altijd bij zal blijven. Of je nu liefdevol of saai aan het surfen bent, je kunt je online werk pittiger en leuker maken door je cursorstijl te veranderen.

Een mooie cursorstijl kan browsen veel interessanter en spannender maken. Dit kan op zijn beurt ook uw productiviteit verhogen, vooral op het werk.

Een aangepaste cursor installeren in Google Chrome

Google Chrome is een geweldige browser die je steeds gemakkelijker maakt terwijl je eraan werkt. Het biedt tal van extensies die u in enkele seconden kunt installeren en uw standaardcursor kunt wijzigen. Ga als volgt te werk om een ​​Chrome-extensie voor een aangepaste cursor te installeren:

  • Open de Google Chrome-browser.
  • Open de Chrome webwinkel via deze link of door te zoeken op Google.
  • Zoek op de Chrome-webwinkelpagina naar een aangepaste cursor via het zoekvak.🔍
  • U ziet daar meerdere extensies voor aangepaste cursors.
  • Installeer degene die u goed vindt.
  Een echo of Google Home repareren die geen verbinding maakt met wifi

En dat is alles. Nu kunt u de aangepaste cursor kiezen en de standaardcursor vervangen.

Er zijn meerdere Chrome-extensies waarmee u een aangepaste cursor kunt installeren. Laten we ze verkennen.

Leuke cursors

Cute Cursors is een Chrome-extensie waarmee je je favoriete stijl op je cursor kunt toepassen. Hiermee kunt u uw saaie standaardcursor-look gemakkelijk vervangen.

Het bevat een verzameling van grote aantallen cursors in verschillende categorieën of interesses. U kunt bijvoorbeeld Disney-, Mortal-, Halloween-, Animal-, Fashion-cursors, enz. hebben. De felle kleuren van deze aangepaste cursors houden uw aanwijzer altijd zichtbaar voor u.

Aangepaste cursor voor Chrome™

Custom Cursor for Chrome™ is een prachtige Chrome-extensie die meer dan 7.000.000+ gebruikers gebruiken. Hiermee kunt u kiezen uit de grote verzameling aangepaste cursors. Alle cursorstijlen zijn gratis beschikbaar.

Met deze extensie kunt u ook uw aangepaste cursorverzameling maken met elke afbeelding. U kunt meer dan 100 verschillende cursorstijlen vinden die zijn onderverdeeld in verschillende categorieën. Deze categorieën omvatten pizza, Minecraft, lichtzwaard en nog veel meer.

Leuke cursors voor Chrome

Installeer Cute Cursors voor de Chrome-extensie en u kunt kiezen uit tal van prachtige cursorstijlen. De heldere en elegant ontworpen muisaanwijzerstijlen kunnen u helpen de hele tijd bezig te blijven met browsen.

Verander je cursor in lippenstift, een roos, een prinsessenpony of wat dan ook.

Cursorstijl

Cursorstijl biedt u een complete set aangepaste cursors voor uw Chrome-webbrowser. U kunt kiezen uit honderden cursorstijlen en plezier toevoegen aan uw dagelijkse browsen.

Er zijn verschillende categorieën cursors in deze extensie. En meer dan 300 cursorstijlen zijn onderverdeeld in deze categorieën. Hier kunt u ook geanimeerde cursors verkennen. Als u een persoonlijke cursorstijl heeft, kunt u deze extensie ook uploaden en gebruiken.

Cursor kat

Als je van katten houdt, is deze Cursor Cat-extensie voor jou gemaakt. Het komt in een stijl waarin een kat de cursor achtervolgt. Deze extensie kan browsen erg grappig en boeiend maken.

  Een gids over bedrijfscontinuïteit [+4 Software]

Er zijn meerdere kattencursorstijlen waaruit u kunt kiezen.

Knutselcursors

Installeer de Craft Cursors-extensie om uw standaard saaie cursor te vervangen door een vermakelijke cursor. Deze extensie biedt een compleet pakket aangepaste cursors voor u.

Hier vindt u tal van vooraf ontworpen cursorontwerpen. Als u hier niet tevreden mee bent, kunt u zelfs uw gepersonaliseerde cursor uploaden. Het is vrij eenvoudig om deze extensie in of uit te schakelen.

Klikachtige leuke cursors

Maak browsen leuker met de unieke cursorontwerpen van Clickish fun-cursors. U kunt met deze extensie een aangepaste verzameling van uw favoriete cursors maken.

Het wordt geleverd met een groot aantal vooraf ingestelde cursors die per categorie zijn verdeeld. Hiermee kunt u uw cursor aanpassen om de vereiste surfervaring te hebben. Je kunt deze app binnen een paar seconden uitschakelen wanneer je maar wilt.

Sweezy cursors

Sweezy Cursors is een andere prachtige Chrome-extensie voor aangepaste cursor met een bundel opwindende cursorstijlen. Hiermee kunt u ook uw gepersonaliseerde afbeelding uploaden en als cursor gebruiken.

Sweezy Cursors worden ook geleverd met geanimeerde cursors, waardoor je saaie cursor in een attent ding verandert. U kunt cursorontwerpen kiezen voor categorieën zoals strips, games, tekenfilms, enz.

BTS BT21-cursor

Met BTS BT21 Cursor kunt u een aangepaste aanwijzer kiezen die u het meest boeiend en interessant vindt. U kunt kiezen uit een groot aantal cursors om uw standaardaanwijzer te vervangen.

Het kost slechts een paar klikken om deze Chrome-extensie te downloaden en te installeren.

Onder ons aangepaste cursor

Installeer Among Us Custom Cursor-extensie in uw Chrome-webbrowser en geniet van geweldige aangepaste cursors.

Deze Chrome-extensie voegt een leuke factor toe aan uw surfen op het web.

  Hoe u een Gmail-e-mail als een EML-bestand op uw harde schijf kunt opslaan

Aangepaste cursorwisselaar

De Chrome-extensie Custom Cursor Changer biedt u een enorme verzameling aangepaste cursors en heeft een geweldige browse-ervaring.

U kunt aangepaste cursors hebben uit een groot aantal categorieën. Deze omvatten beren, geanimeerde cursors, schattig, decoratief, Digimon-esthetiek, 3D, dierlijk, bleekmiddel, DeviantArt en nog veel meer. Er zijn meer dan 1000 aangepaste cursors beschikbaar op deze extensie.

Cursor veranderen

Installeer de Chrome-extensie Cursor wijzigen als u een unieke set aangepaste cursors wilt. Dit wordt geleverd met een verbazingwekkende reeks ongebruikelijke en unieke cursors waarmee u uw standaardcursor onmiddellijk kunt vervangen.

Als u niet tevreden bent met de hier beschikbare opties, kunt u een gepersonaliseerde cursor gebruiken door een afbeelding te uploaden. Het formaat en formaat dienen te voldoen aan de gestelde voorwaarden.

Pokemon-cursor

Als je een fan bent van Pokemon-games, zul je zeker dol zijn op deze Pokemon Cursor voor je aanwijzer. Door deze extensie te installeren, kun je kiezen uit verschillende ontwerpen van Pokemon en je bestaande of standaard cursorstijl vervangen.

Dit geeft u gemakkelijke en snelle toegang tot meerdere cursoropties.

Laatste woorden

Probeer deze aangepaste cursor Chrome-extensies en voeg pit toe aan uw dagelijkse browse-ervaring. U zult zeker genieten van de verschillende cursorstijlen die beschikbaar zijn op deze extensies.

Misschien wilt u ook SEO Chrome-extensies voor marketeers verkennen om taken te stroomlijnen.

gerelateerde berichten