Een aangepaste zoomachtergrond maken

Mensen gebruiken Zoom vaak voor werkvergaderingen en conference calls, maar het hoeft niet allemaal work and no play te zijn! U kunt uw eigen aangepaste achtergrondafbeelding maken en u onderscheiden van de massa terwijl u professioneel blijft.

Een aangepaste zoomachtergrond maken

Professionele ontwerpers kunnen natuurlijk hun eigen Zoom-achtergronden maken in software zoals Photoshop, maar we hebben niet allemaal dat soort talent. Gelukkig staan ​​er online applicaties tot je beschikking die weinig tot geen ervaring vereisen om te gebruiken. Bovendien is een meerderheid van hen gratis.

We gaan Canva gebruiken. Het is extreem eenvoudig te gebruiken, heeft een gratis abonnement, biedt een grote bibliotheek met afbeeldingen en biedt een heleboel bewerkingstools. Voordat u het echter kunt gebruiken, moet u: account aanmaken.

Nadat je dat hebt ingesteld, ga je naar Canva’s Zoom virtuele achtergrondmaker en klik op “Een virtuele zoom-achtergrond maken”.

  App Eater verwijdert meerdere apps; Maakt ze gemakkelijk door te filteren

U bevindt zich nu op het tabblad ‘Sjablonen’ van de console. Hier vindt u enkele aangepaste afbeeldingen met tekst en speciale effecten. U kunt ook bladeren onder het tabblad “Foto’s” om een ​​afbeelding te vinden die u leuk vindt en deze te bewerken. De meeste hiervan zijn gratis; zo niet, dan ziet u het label ‘Pro’.

Blader onder de

Als u uw eigen foto wilt uploaden en gebruiken, klikt u op het tabblad “Uploads”.

Klik

Klik vervolgens op ‘Een afbeelding of video uploaden’ en sleep er een vanaf uw bureaublad.

Klik

Het uploaden van uw foto duurt slechts enkele seconden. Wanneer het verschijnt, klikt u op uw afbeelding.

Klik op je geüploade foto in de

Uw afbeelding verschijnt rechts op het canvas en u kunt deze nu vrij bewerken. Als u op het tabblad “Elementen” klikt, ziet u stickers, grafieken, lijnen, verlopen en een heleboel andere dingen die u in uw afbeelding kunt gebruiken. We voegen een verloopelement toe aan onze afbeelding.

  Spreadsheets voor uitgaven en inkomsten maken in Microsoft Excel

Klik

Als u het formaat van een element wilt wijzigen, selecteert u het op het canvas en klikt en sleept u de hoeken. Om het te verplaatsen, klikt en sleept u het hele element naar de juiste locatie.

U kunt ook inhoud aan uw afbeelding toevoegen op het tabblad “Tekst”. Hier kunt u verschillende lettertypen verkennen en een kop, subkop of tekst aan uw afbeelding toevoegen.

Klik

We voegen een beetje van alles toe aan ons imago.

Als je klaar bent met het bewerken van je afbeelding, klik je rechtsboven op het pictogram Downloaden.

Selecteer in het vervolgkeuzemenu het bestandstype waarin u uw afbeelding wilt opslaan en kies vervolgens een resolutie. Klik op “Download” wanneer u klaar bent om uw achtergrondafbeelding op te slaan.

  Hoe te voorkomen dat iPhone Widget Stacks automatisch veranderen

Klik

Nadat uw afbeelding is gedownload, kunt u deze gebruiken als uw Zoom-achtergrond.

Gebruik uw aangepaste zoomachtergrond

Nu u uw aangepaste achtergrond hebt gemaakt, gaan we eens kijken hoe deze eruitziet in Zoom. Open hiervoor de Zoom-client op uw Windows 10 pc of Mac. Klik rechtsboven op het tandwielpictogram Instellingen.

Klik in het instellingenvenster op ‘Virtuele achtergrond’.

Klik

Klik in het gedeelte ‘Virtuele achtergrond kiezen’ op het plusteken (+) om Verkenner (Windows) of Finder (Mac) te openen.

Navigeer naar uw aangepaste afbeelding op uw computer en selecteer deze. Zodra het is toegevoegd aan Zoom, verschijnt het op de achtergrond van al je videogesprekken.

Je zult nu opvallen tussen de massa!

gerelateerde berichten