Een account verwijderen uit de Messenger-app

Als het gaat om chatten op sociale media, denk ik aan de Facebook Messenger-app. Elk ander jaar brengt Facebook enkele wijzigingen aan in de Messenger-app. Net als in 2008 was het een simpele Facebook-chat; in 2011 is het ontwikkeld voor iOS- en Android-gebruikers; in 2015 scheidde het zich van de Facebook-app; en in 2018 gaf het gebruikers een belservice. In 2020 bracht Facebook de Messenger-desktopapp uit voor Windows en macOS. Het heeft nu een video- en spraakoproepservice en andere geweldige chatfuncties. Hoewel Messenger de bekendste en gemakkelijkst te gebruiken app is, hebben sommige gebruikers problemen gemeld. Als jij een van degenen bent die vragen heeft, zoals hoe je een account uit de Messenger-app kunt verwijderen en waarom ik mijn account in Messenger niet kan verwijderen, blijf dan op de hoogte tot het einde voor de antwoorden. Je leert ook hoe je mijn Messenger-account kunt verwijderen zonder Facebook en hoe je een account op Messenger kunt uitloggen. Dit artikel helpt je de oplossing te vinden voor al je vragen.

Inhoudsopgave

Een account verwijderen uit de Messenger-app

Verderop in dit artikel leert u hoe u een account uit de Messenger-app kunt verwijderen. Blijf lezen om er meer over te weten te komen.

Opmerking: aangezien smartphones niet dezelfde instellingsopties hebben, verschillen ze van fabrikant tot fabrikant. Zorg daarom voor de juiste instellingen voordat u iets op uw apparaat wijzigt.

Waarom kan ik mijn account niet verwijderen in Messenger?

Er zijn enkele sterke redenen waarom je je account niet uit Messenger kunt verwijderen.

  • Een van de meest voorkomende redenen is dat de meeste gebruikers Messenger proberen te verwijderen zonder hun Facebook-accounts te verwijderen. Je Facebook is gekoppeld aan Messenger, dus je moet eerst je Facebook-account verwijderen, daarna kan alleen jij je Messenger-account verwijderen.
  • Een andere reden kan zijn dat toen je de functie voor het herstellen van je Messenger-account inschakelde, je Messenger-account permanent op je apparaat was opgeslagen, zelfs als je je telefoonnummer of e-mailadres kwijt was.

Hoe log ik een account op Messenger uit?

Hieronder volgen de stappen waarmee u een account op Messenger kunt uitloggen:

Opmerking: zorg ervoor dat je bent aangemeld bij je Messenger-app met je Facebook-account.

1. Open de Boodschapper app op je telefoon.

2. Tik op het profielpictogram in de linkerbovenhoek van het scherm.

3. Veeg naar beneden en tik op Accountinstellingen.

  Bestanden uploaden naar Dropbox vanuit Facebook Messenger

4. Tik vervolgens op Beveiliging en log in.

5. Tik op Meer zien in het gedeelte WAAR JE BENT INGELOGD, zoals hieronder weergegeven.

6. Tik op Afmelden bij alle sessies.

7. Tik ten slotte op Afmelden om de actie te bevestigen.

Hoe verwijder ik een account uit de My Messenger-app? Hoe verwijder ik een account uit de Messenger-app?

Jij kan verwijder een account uit je Messenger-app met behulp van de bovenstaande stappen over uitloggen van het Messenger-account vanuit de Messenger-app.

Hoe account verwijderen van Messenger op Android?

Nadat u weet hoe u een account uit de Messenger-app kunt verwijderen, volgt u de onderstaande stappen waarmee u een account op Android kunt verwijderen:

1. Ga naar Instellingen.

2. Tik op Apps.

3. Tik op Messenger in de lijst met apps die op je Android-telefoon zijn geïnstalleerd.

4. Tik op Opslag & cache.

5. Tik vervolgens op Cache > Cache wissen.

Hoe verwijder je dit account is ook ingelogd op Facebook op dit apparaat Messenger?

U kunt met behulp van de hierboven genoemde stappen oplossen dat dit account ook is aangemeld bij Facebook op dit apparaatprobleem. Door de cache van de Messenger-app te wissen, kunt u het Messenger-account verwijderen.

Hoe verwijder ik het Messenger-account van mijn iPhone? Hoe account verwijderen van Messenger op iPhone?

Als u weet hoe u een account uit de Messenger-app kunt verwijderen, vindt u hieronder de stappen waarmee u uw Messenger-account van uw iPhone kunt verwijderen. U kunt zich afmelden bij uw Facebook-account om automatisch afgemeld te worden bij het Messenger-account vanuit de Messenger-app.

  Hoe berichten op Facebook Messenger te rapporteren

1. Start de Facebook app op je iPhone.

2. Tik op het tabblad Menu in de onderste balk.

3. Veeg vervolgens omlaag naar de onderkant van het scherm en tik op Uitloggen.

4. Tik op Uitloggen in de pop-up om het account te verwijderen uit je Facebook- en Messenger-apps.

Hoe verwijder ik mijn Messenger-account zonder Facebook?

Je Messenger-account is gekoppeld aan je Facebook-account. U moet het Facebook-account verwijderen uit de Facebook- of Messenger-app om het Messenger-account met succes te verwijderen.

***

We hopen dus dat dit artikel al uw vragen en zorgen heeft beantwoord. Dit artikel behandelt alle essentiële informatie met betrekking tot de Messenger-app en het uitlogproces. Dit artikel gaf je een idee van hoe je een account uit de Messenger-app kunt verwijderen en verschillende manieren om uit te loggen bij een account van Messenger. Als je nog steeds twijfels hebt, laat ze dan vallen in het commentaargedeelte hieronder.

gerelateerde berichten