Een ander Facebook-account toevoegen

het hebben van meerdere accounts is gebruikelijk op alle sociale mediaplatforms, inclusief Facebook. Je kunt meerdere FB-accounts aanmaken en er eenvoudig tussen wisselen. De meeste mensen maken twee accounts aan: één account is voor persoonlijk gebruik en het tweede Facebook-account voor zakelijk gebruik. En soms weten gebruikers niet of weten ze niet hoe ze twee accounts moeten beheren. Dit artikel helpt u bij het toevoegen van een ander account als u er al een heeft. We zullen ook uw vragen beantwoorden, zoals of u een tweede Facebook-account met hetzelfde telefoonnummer kunt maken en of u twee Facebook-accounts met dezelfde naam kunt hebben.

Een ander Facebook-account toevoegen

U kunt twee Facebook-accounts hebben met dezelfde naam, maar niet met hetzelfde e-mailadres of telefoonnummer. U kunt ook meerdere pagina’s op uw account instellen, die fungeren als afzonderlijke accounts. Blijf verder lezen om de stappen te vinden die hetzelfde in detail uitleggen met handige illustraties voor een beter begrip.

Kun je twee accounts op Facebook hebben?

Ja, je kunt twee accounts op FB hebben. Als je al één account hebt, kun je een tweede Facebook-account voor je bedrijf maken, als je er een hebt. Je kunt eenvoudig switchen tussen deze accounts op de FB-app en de webversie.

  Waarom u moet inloggen met Google, Facebook of Apple

Wat gebeurt er als je 2 Facebook-accounts hebt?

Je kunt twee accounts hebben, maar het is in strijd met het privacybeleid van Facebook om meer dan één persoonlijk account te hebben. U kunt het tweede Facebook-account gebruiken voor bedrijfs-, organisatie-, merk- of productpromoties. Het hebben van een tweede account voor uw werk zal u helpen bij het maken van de online aanwezigheid van uw bedrijf of organisatie. Dit zal leiden tot meer klanten, en dus zal de groei van het bedrijf toenemen.

Hoe stel je twee Facebook-accounts in?

U kunt geen twee FB-accounts in één instellen, maar u kunt wel meerdere pagina’s instellen, die als afzonderlijke accounts fungeren. Volg deze stappen om een ​​Facebook-pagina in te stellen:

Opmerking: voor zowel Android- als iOS-apparaten.

1. Open de Facebook-app op je telefoon.

2. Tik op het hamburgerpictogram.

3. Tik op Pagina’s.

4. Tik op Maken om een ​​nieuwe pagina aan te maken.

5. Voer de paginanaam in en tik op Volgende.

6. Selecteer de gewenste categorie en tik op Aanmaken.

Uw pagina is gemaakt en nu kunt u details toevoegen aan uw Facebook-pagina.

Kun je 2 Facebook-accounts hebben met hetzelfde e-mailadres?

Nee, je kunt geen twee Facebook-accounts hebben met hetzelfde e-mailadres. Het hebben van twee accounts met hetzelfde e-mailadres is in strijd met het beleid van Facebook. U kunt meerdere pagina’s aan uw account koppelen, die u als tweede account kunt gebruiken om uw bedrijf, organisatie, merk of productpromotie te beheren.

  Hoe u links naar uw Google-account kunt opslaan in plaats van naar Facebook

Kun je een tweede Facebook-account maken met hetzelfde telefoonnummer?

Nee, je kunt geen tweede FB-account aanmaken met hetzelfde telefoonnummer. Zelfs als u een tweede account probeert aan te maken met hetzelfde nummer, krijgt u een foutmelding dat het nummer al is geregistreerd. U kunt slechts één telefoonnummer aan één account koppelen. Voor een ander account kunt u een ander telefoonnummer gebruiken.

Kun je twee Facebook-accounts met dezelfde naam hebben?

Ja, je kunt twee FB-accounts met dezelfde naam hebben. Hoewel de namen hetzelfde zijn, moet het geverifieerde nummer of het gebruikte e-mailadres verschillen. Er zijn miljoenen gebruikers op Facebook. En er zijn gebruikers met gemeenschappelijke voor- en achternaam. U kunt een tweede account maken met dezelfde naam, afbeelding en andere persoonlijke informatie, maar u kunt niet hetzelfde nummer of e-mailadres gebruiken in uw eerste account.

Hoe kunt u meerdere Facebook-accounts op één telefoon hebben?

Volg deze stappen om meerdere FB-accounts op één telefoon aan te maken:

1. Start Facebook op uw apparaat en tik op het hamburgerpictogram.

2. Tik op Pagina’s > Van bovenaf maken.

3. Voer de paginanaam in en tik op Volgende.

4. Kies een gewenste categorie en tik op Maken.

Op dezelfde manier kunt u meerdere pagina’s maken die fungeren als uw tweede accounts die aan één zijn gekoppeld.

Waarom kun je geen nieuw Facebook-account maken?

De redenen waarom je geen nieuw FB-account kunt aanmaken zijn als volgt:

  • Het e-mailadres of telefoonnummer dat u gebruikt bij het maken van een account, is al geverifieerd met uw andere account.
  • Soms kun je vanwege serverproblemen geen nieuw account maken op FB.
  • Als u de app gebruikt voor het maken van een account, is er misschien een probleem met de app.
  • Het kan zijn dat uw internet traag is en dat het tijd kost om rekening te houden met het maken, waardoor de verbinding met de server wordt verbroken.
  Hoe een pauze te nemen van iemand op Facebook

Hoe maak je een tweede Facebook-account voor bedrijven aan?

Om een ​​tweede zakelijk account aan te maken, kunt u een pagina aanmaken. Volg de onderstaande stappen om dat te doen:

1. Log in op uw account vanaf de Facebook-inlogpagina met uw accountgegevens.

2. Tik op Pagina’s in de opties aan de linkerkant.

3. Tik op Nieuwe pagina maken.

4. Voer de vereiste gegevens dienovereenkomstig in en klik op Pagina maken.

***

We hopen dus dat je hebt begrepen hoe je een ander Facebook-account kunt toevoegen met de gedetailleerde stappen om je te helpen. U kunt ons eventuele vragen over dit artikel of suggesties over elk ander onderwerp laten weten waarover u wilt dat wij een artikel maken. Zet ze in de comments hieronder zodat we het weten.

gerelateerde berichten