Een Apple ID voor een kind aanmaken en aan uw gezin toevoegen

Hand-me-down hardware is een overgangsritueel voor zelfs de meest geharde technologiefans, dus het kan zijn dat een kind een oude iPhone, iPad of iPod touch krijgt. Hier leest u hoe u hun eigen Apple ID kunt maken en deze aan uw gezin kunt toevoegen.

Apple ID’s zijn essentieel om Apple en apps te helpen onderscheid te maken tussen gebruikers, en een Apple ID is nodig voor het doen van App Store-aankopen en het aanmelden bij iCloud. Beide dingen zijn behoorlijk essentieel voor het gebruik van een iOS-apparaat, dus zelfs als je een oud apparaat aan een kind geeft, hebben ze een Apple ID nodig om het echt te gebruiken. Laat uw Apple ID niet ingelogd voor hen – dat is gewoon vragen om problemen.

  Hoe te repareren Firestick maakt geen verbinding met wifi

Nadat u met succes een nieuwe Apple ID voor uw kind hebt aangemaakt, kunt u deze koppelen aan uw “familie”, wat betekent dat je er controle over hebt en dat alle App Store-betalingen worden verwerkt via de door jou gekozen methode.

Dat gezegd hebbende, hier zijn de stappen die u moet volgen.

Een Apple ID voor een kind maken

Open om te beginnen de app Instellingen en tik vervolgens op je naam bovenaan het scherm.

Tik vervolgens op “Delen met gezin” om het scherm te openen waar u alle accounts kunt beheren die zijn gekoppeld aan de Apple ID van een ouder.

Tik op ‘Gezinslid toevoegen’ en tik vervolgens op ‘Kinderaccount maken’.

Tik op Gezinslid toevoegen, gevolgd door

In het volgende scherm wordt uitgelegd dat u wordt begeleid bij het maken van een nieuw kinderaccount en dat dit automatisch wordt toegevoegd aan uw gezin. Tik op “Volgende”.

  Hoe maak je een screenshot van de Touch Bar op een Macbook Pro

Voer op het volgende scherm de verjaardag van uw kind in en tik vervolgens op “Volgende”.

Het volgende scherm toont de ouderlijke privacyverklaring. Lees het en als u akkoord gaat, tikt u op ‘Akkoord’.

In het volgende scherm wordt u gevraagd de beveiligingscode (CVV) in te voeren van de kaart die is gekoppeld aan uw eigen Apple ID. Als u er geen heeft, wordt u gevraagd er een toe te voegen. Tik op “Volgende” als u klaar bent.

Voer de naam van uw kind in en tik vervolgens op “Volgende”.

Nu kunt u een gebruikersnaam invoeren die zal worden gebruikt voor het iCloud-e-mailadres van het kind. Voer een unieke naam in en tik vervolgens op “Volgende”.

  Hoe waterdicht is uw Apple Watch?

De volgende paar schermen zullen u vragen om drie beveiligingsvragen te kiezen en antwoorden te geven. Deze worden gebruikt om een ​​account te ontgrendelen als u het wachtwoord verliest, dus zorg ervoor dat u iets selecteert dat zowel u als uw kind zullen onthouden.

Wanneer u uw drie vragen hebt gekozen en antwoorden hebt ingevoerd, wordt u gevraagd of u wilt dat aankopen van u moeten worden goedgekeurd voordat ze worden verwerkt. We raden u aan deze aan te zetten.

Lees ten slotte de Algemene voorwaarden en tik vervolgens op “Akkoord” om het proces te voltooien.