Een baanbrekende technologie voor het maken van AI-video’s

Video’s zijn een van de beste tools om de aandacht vast te houden, iets uit te leggen of gewoon mensen te vermaken.

En als u kwaliteitsvideo’s voor uw bedrijf kunt maken om over uw product of diensten te praten of uw werknemers te trainen, kan dit u helpen een betere groei te realiseren.

Met moderne technologieën zoals AI hoeft het maken van video’s niet duur of ingewikkeld te zijn.

AI-videogeneratoren zoals Synthesia kunnen het hele videocreatieproces stroomlijnen.

Laten we het dus hebben over Synthesia, de functies ervan en of u zou overwegen het te gebruiken.

Laten we beginnen!

Wat is synthese?

Synthesia is een efficiënte AI-tool voor het maken van video’s die binnen 15 minuten video’s voor u kan genereren. Het gebruik van Synthesia vereist niet dat je een professionele video-editor bent; in plaats daarvan kunt u het eenvoudig doen zonder extra apparatuur.

Synthesia biedt u waardevolle functies en mogelijkheden en kan mensen van over de hele wereld van dienst zijn door meer dan 120 talen te ondersteunen. Het biedt meer dan 125 verschillende en inclusieve AI-avatars, meer dan 60 vooraf gebouwde sjablonen en andere geweldige attributen om het maken van je video’s soepel te laten verlopen.

Meer dan 50.000 bedrijven van verschillende soorten en maten gebruiken Synthesia om geweldige, professionele video’s te maken voor verschillende doeleinden. Of u nu video’s wilt genereren voor uw verkoop, marketing, interne communicatie of leren en ontwikkeling, Synthesia helpt u.

Kenmerken van Synthesie

#1. AI-video-avatars

Synthesia biedt meer dan 150 etnisch diverse AI-video-avatars. Door relevante avatars aan je video’s toe te voegen, worden ze herkenbaarder voor mensen van over de hele wereld met verschillende nationaliteiten, etniciteit, huidskleur, leeftijd en meer. Bovendien kunt u zelfs het geslacht en de kleding van uw avatar kiezen om deze beter bij u te passen.

Aangepaste AI-avatar: Als je de avatars uit de lijst niet leuk vindt, is het mogelijk om je eigen avatar te maken in Synthesia. Hiermee kun je aangepaste AI-avatars van hoge kwaliteit maken en je stem eraan toevoegen. Deze functie is beschikbaar als betaalde add-on voor uw abonnement.

Opmerking: deze functie is niet gevaarlijk omdat je niemands avatar kunt maken. Het vereist de uitdrukkelijke toestemming van de persoon om hun aangepaste avatar te maken, en het Synthesia-team inspecteert en verwerkt de videobeelden handmatig om een ​​aangepaste avatar te maken. Het is dus niet mogelijk om je uit te geven voor een politicus, beroemdheid of publiek figuur.

#2. Ondersteunde talen en accenten

Je kunt je video’s maken in meer dan 120 talen met verschillende stemtonen, accenten, stijlen en dialecten. Ze zijn ook bezig om deze lijst uit te breiden. Door zijn veelzijdigheid kunt u video-inhoud genereren die geschikt is voor een groot aantal doeleinden.

Synthesia blijft AI-stemmen updaten met verbeterde kwaliteit en nieuwe toevoegingen. U kunt een vrouwelijke of mannelijke stem kiezen op basis van uw voorkeur en zoeken naar meerdere talen.

Het verbazingwekkende dat ik ontdekte, was dat je de stem daadwerkelijk in de door jou gekozen taal kon spelen om te horen hoe het klinkt. Je kunt doorgaan en ervoor kiezen om het toe te voegen aan de video’s die je aan het maken bent.

  Hoe u uw Netflix-geschiedenis kunt bekijken en verwijderen

#3. Tekst naar spraak

Synthesia gebruikt de tekst-naar-spraaktechnologie om het type tekst hardop voor te lezen. Je kunt ook een stap verder gaan door het gezicht van de AI-avatar af te stemmen op de stem. Zo kun je je tekst tot leven laten komen door iemand te zien spreken.

#4. Fonetische spelling

De stemmen in Synthesis klinken bijna natuurlijk en kunnen genuanceerde uitspraak, terminologie en afkortingen aan. U kunt ook de uitspraak van een woord aanpassen met behulp van de ingebouwde functie voor fonetische spelling.

#5. Stem klonen

Met Synthesia kun je je stem klonen en toevoegen aan je aangepaste AI-avatar. De tekst-naar-spraak-functionaliteit stelt u in staat om het te doen. U kunt deze functie krijgen als een add-on in het Enterprise-plan als u ervoor kiest om aangepaste avatars te maken.

#6. Gesloten bijschriften

Tijdens het genereren van video’s in Synthesia, wordt u gevraagd of u een gesloten optie wilt toevoegen. Deze bijschriften worden automatisch gegenereerd in dezelfde taal als die van de gesproken tekst. Dit helpt je de toegankelijkheid van je video’s te verbeteren.

Op deze manier kan zelfs een persoon met gehoorproblemen uw video’s ook begrijpen door de ondertiteling te lezen.

#7. Gebaren

Dit is een nieuwe functie waarmee je microgebaren aan je AI-avatar kunt toevoegen, zoals opgetrokken wenkbrauwen, hoofdknikken, enz.

#8. AI-scriptassistent

U kunt automatisch snelle videoscripts maken met behulp van ChatGPT-achtige prompts. Dit is ook een nieuw toegevoegde functie in Synthesia.

#9. Scherm opnemer

Met een ingebouwde schermrecorder neem je je scherm op in de vorm van korte video’s. Het zal u helpen bij het voorbereiden van presentaties, iets grondig begrijpen en andere inhoud maken.

#10. Media- en muziekbibliotheek

Krijg toegang tot een overvloed aan royaltyvrije afbeeldingen, pictogrammen, vormen, video’s en meer van hoge kwaliteit met een uitgebreide mediabibliotheek van Synthesia.

Bovendien krijg je toegang tot honderden royaltyvrije, premium soundtracks die je aan je video’s kunt toevoegen.

Door media en muziek toe te voegen, worden uw video’s nog interessanter en begrijpelijker voor uw publiek.

#11. Soundtracks en lettertypen uploaden

Met Synthesia kunt u uw eigen soundtracks of muziek in uw video’s uploaden die passen bij de stem en toon van uw merk. Bovendien kunt u de lettertypefamilie uploaden die u al gebruikt om in lijn te blijven met uw branding.

#12. Samenwerking

Met Synthesia kunt u uw teamleden op de hoogte houden door de samenwerkingsfuncties te gebruiken. U kunt eenvoudig feedback op uw video’s krijgen en de video’s op basis van die feedback en uw vereisten bewerken en probleemloos bijwerken. Daarnaast is er een optie om opmerkingen toe te voegen aan de gegenereerde video’s.

Bovendien kunt u een prototype maken van een bepaalde video en deze snel delen met uw teamleden. Dit zal u helpen uw workflow af te stemmen op belanghebbenden om snelle ondertekening mogelijk te maken en de productie te versnellen.

#13. PowerPoint-presentaties importeren

Met Synthesia kunt u PowerPoint-presentaties aan uw video’s toevoegen en ze nog boeiender en begrijpelijker maken voor het publiek. U kunt ook professionele voice-overs opnemen in de video’s.

#14. Videovoorbeelden

Voordat u de video’s genereert, is er een optie om ze en hun elementen te bekijken. Zo kun je onregelmatigheden en fouten opsporen. Zo wordt het voor uw teams gemakkelijker om de fouten te corrigeren en elementen te verbeteren om hun kwaliteit te verbeteren, zodat alles in orde is in uw video’s.

#15. Media uploaden

Gezien de vereisten, wil je misschien wat media-elementen toevoegen die je al hebt. In dit geval komt deze functie goed van pas voor u.

Afgezien van de geweldige elementen die je in Synthesia krijgt, is het ook mogelijk om je eigen afbeeldingen, infographics, video’s, enz. te uploaden, waar je de video’s ook nodig hebt.

  Criteria voor gegevensovereenstemming tellen in Google Spreadsheets

#16. Animaties toevoegen

De trend voor animaties gaat nooit weg. Indien nodig kunt u eenvoudig verschillende elementen in uw video animeren. U kunt dit doen door de elementen met een markering aan het videoscript te koppelen.

#17. Video-insluitingen

U kunt eenvoudig video’s insluiten en deze automatisch bijwerken met nieuwere versies.

#18. Merkpagina voor delen

Dit is een nieuw toegevoegde functie in Synthesia waar u het logo van uw bedrijf kunt uploaden en uw deelpagina kunt markeren.

#19. CTA

U kunt een call-to-action (CTA)-knop toevoegen aan uw Synthesia-deelpagina en mensen de gewenste acties laten ondernemen, zoals het bezoeken van uw webwinkel, het kopen van uw product of diensten, het nemen van een gratis demo, enz. Het toevoegen van een effectieve CTA zal verhoog uw kansen op conversies en trek meer verkeer naar uw site.

#20. Sjablonen

Synthesia biedt meer dan 65 kant-en-klare videosjablonen die professioneel zijn ontworpen, gebruiksvriendelijk en volledig aanpasbaar zijn. Met deze sjablonen kunt u binnen enkele minuten video’s maken zonder dat u alles vanaf nul hoeft te doen.

Deze zijn handig voor beginners en mensen die snel kwaliteitsvideo’s moeten maken. En als uw vereisten minimaal zijn, bespaart het gebruik ervan u veel tijd en moeite.

De bewerkbare videosjablonen zijn beschikbaar voor verschillende categorieën, van verkoop, marketing en training tot rapporten, pitchdecks, HR, creatief en meer.

#21. Veiligheid en privacy

Met Synthesia hoeft u zich geen zorgen te maken over beveiliging, omdat het verschillende beveiligingstechnieken en -technologieën biedt om uw gegevens, netwerk en systemen te beschermen en online aanvallen te voorkomen.

 • Single Sign-on (SSO) om veilig in te loggen bij Synthesia, waar gebruikers zich kunnen authenticeren met slechts één set inloggegevens om toegang te krijgen tot meerdere applicaties.
 • Security Assertion Markup Language (SAML) om een ​​gebruiker te authenticeren
 • Inhoudsmoderatie: video’s die met Synthesia zijn gegenereerd, ondergaan inhoudsmoderatie om ervoor te zorgen dat AI ethisch wordt gebruikt.
 • SOC 2 en GDPR: Synthesia voldoet aan regelgeving zoals GDPR en SOC 2.

Gebruik Gevallen van Synthesie

Verkoop mogelijk maken

U kunt boeiende video’s over uw producten en diensten maken met Synthesia en de interesse van uw publiek wekken. Relevante video’s zullen u helpen de kenmerken van uw aanbod te benadrukken en welke voordelen de gebruikers eruit zullen halen met behulp van de ontwerpelementen van Synthesia.

U kunt video’s maken over productoverzichten, prijsniveaus en add-ons, spiekbriefjes voor producten voor verkoop, onboarding van klanten, enzovoort. Dit zal helpen om uw verkoopprestaties en conversieratio’s te verbeteren.

Marketing

Synthesia helpt u bij het maken van video’s voor uw marketingdoeleinden. Of u nu video-inhoud van hoge kwaliteit wilt maken voor uw website, officieel YouTube-kanaal of een ander platform, u kunt het gemakkelijk doen en uploaden waar het nodig is.

Als gevolg hiervan kunnen uw marketinginspanningen betere resultaten opleveren, wat leidt tot hogere verkopen.

Leren en ontwikkeling

Maak video’s gericht op leren en ontwikkelen, zoals uitlegvideo’s, how-to-gidsen, instructiehandleidingen, etc., met behulp van Synthesia. Deze video’s zullen niet alleen nuttig blijken te zijn voor uw klanten, maar ook voor medewerkers die hun kennis voortdurend kunnen bijspijkeren door de video’s te bekijken.

Interne communicatie

Effectieve communicatie binnen uw bedrijf is een noodzaak om ervoor te zorgen dat iedereen is afgestemd op uw doelen en werkt zoals verwacht in overeenstemming met hun toegewezen regels en voorschriften.

Het kan nuttig zijn om video’s voor uw teamleden te maken, omdat deze video’s als referentie dienen wanneer ze ergens vastlopen. Beginners kunnen zien hoe ze het bedrijf en zijn waarden en cultuur leren kennen, zodat ze zich soepel kunnen aanpassen, terwijl bestaande werknemers op de hoogte kunnen blijven van de huidige regels.

Bovendien kunt u video’s maken voor marktstrategie, bedrijfsupdates, beleid en procedures, duurzaamheidsinitiatieven, enz., en deze delen met teamleden om de werknemers en belanghebbenden op de hoogte te houden van recente bedrijfsactiviteiten.

Hoe werkt synthese?

Synthesia is een moeiteloze online videogenerator die het algehele proces van het maken van video’s kan stroomlijnen. Het maakt gebruik van de technologie van tekst-naar-spraak, waarbij uw getypte tekst als invoer wordt gebruikt en deze wordt verwerkt om een ​​video als uitvoer te produceren.

  Fix Risico op regen Fatale fout in actie nummer 1

Laten we begrijpen hoe we aan de slag kunnen met Synthesia en stap voor stap geweldige video’s kunnen maken.

Stap 1: schrijf een videoscript

Schrijf een script voor je video met essentiële informatie. Houd het kort en bondig en zorg ervoor dat elke videodia niet meer dan 4 zinnen bevat.

Neem de tijd om uw videoscript op te stellen en te beoordelen. Knip extra woorden weg die geen waarde toevoegen en maak de tekst zo duidelijk en gemakkelijk te begrijpen mogelijk.

Stap 2: Kies uw sjabloon en avatar

Synthesia biedt een verscheidenheid aan sjablonen die geschikt zijn voor meerdere gebruiksscenario’s, van verkoop, marketing en HR tot creativiteit, training en nog veel meer. Kies er dus een op basis van uw vereisten en pas deze aan om hem relevanter te maken.

Kies vervolgens je AI-avatar. Je kunt meer dan 120 AI-avatars vinden in Synthesia die zullen fungeren als videopresentatoren of vertellers. Kies er een die het meest geschikt is voor uw video.

U kunt een avatar toevoegen door op ‘Avatar’ bovenaan het videocanvas te klikken. Kies een avatar en de bijbehorende kaders, zoals alleen stem, volledig lichaam of cirkel. Pas de grootte en positie van de avatar aan door met de linkermuisknop op de gekozen avatar te klikken. U kunt ook een aangepaste avatar maken.

Stap 3: typ/plak de tekst

Typ de tekst in de AI-tool voor het maken van video’s van Synthesia. Vermijd het kopiëren en plakken van lange blogposts of pdf-documenten.

Plak het script in het scriptvak voor de dia en zie hoe het verandert in een AI-voice-over. Op basis van de tekst wordt de taal automatisch gekozen, maar u kunt deze nog steeds wijzigen, samen met het accent, de stemstijl, de landinstelling en het dialect.

Vervolgens kunt u visuals en media aan uw video’s toevoegen, zoals afbeeldingen, animaties, tekst, overgangen en andere elementen.

Stap 4: videobewerking

Bewerk uw video genadeloos om deze helder, duidelijk, to the point en toonbaar te maken. Je kunt de video’s in Synthesia gemakkelijk bewerken zonder een andere editor te gebruiken. Controleer of elk detail en element goed op zijn plaats zit; zo niet, maak ze dan correct of toonbaarder.

Stap 5: genereer uw video

Nadat alles is voltooid, klikt u op “Video genereren” en bent u klaar. Op de achtergrond doorloopt de video het contentmoderatieproces en algoritme van Synthesia. Nadat het is verstreken, kunt u de video bekijken en insluiten, downloaden en delen.

prijzen

Synthesia heeft zijn prijzen eenvoudig gehouden en verwart u niet met te veel niveaus. Er zijn slechts twee tariefplannen beschikbaar:

Persoonlijk

Het begint vanaf $ 30 per maand voor:

 • 1 zitplaats
 • 10 scènes
 • 10 videocredits per maand
 • 120+ talen en stemmen
 • 90+ AI-avatars
 • Basis kenmerken

Onderneming

Praat met hun verkoopteam voor een offerte. Het bevat:

 • Aangepast aantal zitplaatsen
 • 50 scènes
 • Onbeperkte videocredits
 • 120+ talen en stemmen
 • 130+ avatars
 • Geavanceerde functies

Synthesie-alternatieven

Ondanks de geweldige functies van Synthesia, zullen sommigen het misschien niet leuk vinden om bepaalde redenen, zoals bruikbaarheid, prijs, enz. Dus, als jij die iemand bent, zijn hier enkele Synthesia-alternatieven voor jou.

#1. Uur een

Maak video’s met virtuele mensen met behulp van Hour One. Het kan tekst eenvoudig snel omzetten in door een presentator geleide video’s in meerdere talen.

Functies:

 • Virtuele menselijke ankers
 • 60 stemmen en talen
 • Meerdere videolay-outs
 • Tal van integraties

#2. Fliki

Transformeer uw woorden in creatieve video’s met behulp van Fliki en zijn AI-stemmen uit blogposts en scripts.

Functies:

 • 75 talen
 • 900 stemmen
 • Rick mediabibliotheek

#3. Elai

Gebruik Elai om AI-video’s uit tekst te genereren en deze snel aan te passen zonder een camera, groen scherm of studio.

Functies:

 • Echte menselijke presentatoren
 • 25+ avatars
 • Aangepaste avatars
 • SSO
 • Stem klonen

Conclusie: zou u moeten overwegen om Synthesia te gebruiken?

Synthesia is een uitstekende tool voor het maken van video’s die nuttig is voor particulieren en bedrijven. Het heeft een breed scala aan waardevolle functies en is vrij eenvoudig te gebruiken. De tariefplannen zijn ook eenvoudig en u kunt gemakkelijk kiezen.

Dus ja, u kunt Synthesia overwegen voor uw use-cases. Als je het om wat voor reden dan ook niet lekker vindt, kun je een Synthesia-alternatief gebruiken.

U kunt ook enkele populaire video-annotatietools verkennen om uw visuele gegevens te verbeteren.