Een Chromebook opnieuw opstarten (3 eenvoudige manieren)

Chrome OS staat bekend als een lichtgewicht besturingssysteem, maar het wordt geleverd met veel functies van desktopklasse. Net als bij andere desktopbesturingssystemen kunt u met de rechtermuisknop op een Chromebook klikken en zelfs het scherm opnemen in Chrome OS. Dus als u onlangs bent overgestapt op een Chromebook en op zoek bent naar een manier om uw Chromebook opnieuw op te starten, helpt deze handleiding u daarbij. Er zijn drie eenvoudige methoden om een ​​Chromebook opnieuw op te starten en we hebben ze allemaal genoemd, inclusief een verborgen Chrome-URL-methode. Dus wat dat betreft, laten we doorgaan en leren hoe u een Chromebook opnieuw kunt opstarten.

3 methoden om een ​​Chromebook opnieuw op te starten (2022)

Start de Chromebook opnieuw op via Snelle instellingen

Chrome OS wordt niet geleverd met een speciale knop Opnieuw opstarten, dus u moet uw Chromebook afsluiten en handmatig inschakelen om het apparaat opnieuw op te starten. U kunt dat eenvoudig doen vanuit het paneel Snelle instellingen. Dit is hoe het werkt:

1. Open het paneel Snelle instellingen in de rechterbenedenhoek waar de tijd en andere informatie wordt weergegeven. Klik hier op de knop “Afsluiten” (aan / uit) en uw apparaat wordt onmiddellijk uitgeschakeld.

2. Druk nu op de hardware-aan/uit-knop op uw apparaat om de Chromebook opnieuw op te starten.

Start de Chromebook opnieuw op met de aan/uit-knop

1. U kunt uw Chromebook ook opnieuw opstarten met de hardware-aan/uit-knop. U moet de aan / uit-knop een paar seconden ingedrukt houden.

2. Zodra u dat doet, verschijnt er, net als bij Android, een pop-upmenu op het scherm. Selecteer hier de optie “Afsluiten” en de Chromebook wordt uitgeschakeld.

  Hoe verborgen berichten op Reddit te zien

2. Druk nu nogmaals op de aan/uit-knop om uw Chromebook opnieuw op te starten.

Start Chromebook opnieuw op met een Chrome-URL

Ten slotte zijn er verschillende verborgen Chrome-URL’s waarvan veel gebruikers zich niet bewust zijn. Met een daarvan kunt u uw Chromebook opnieuw opstarten met een eenvoudige URL-uitvoering. Merk op dat het een zachte herstart is en geen volwaardige herstart. Als er hier geen speciale herstartfunctie is, kunt u deze methode gebruiken in Chrome OS.

1. Open Chrome en typ de onderstaande URL in de adresbalk en druk op Enter. Zorg ervoor dat u al uw werk hebt opgeslagen, want hierdoor wordt uw Chromebook onmiddellijk opnieuw opgestart.

chrome://restart

2. Uw Chromebook wordt nu automatisch opnieuw opgestart. Dat is het.

Start uw Chromebook op de juiste manier opnieuw op

Dit is dus hoe u de Chromebook opnieuw kunt opstarten. Het zou beter zijn geweest als Google een speciale herstartoptie had toegevoegd om het gedoe van het handmatig uitschakelen en weer inschakelen van het apparaat te voorkomen. Desalniettemin kunt u de Chrome-URL gebruiken voor een zachte herstart. Hoe dan ook, dat komt allemaal van ons. Als u het touchscreen op een Chromebook wilt uitschakelen, volgt u onze beknopte handleiding. En om gesplitst scherm op een Chromebook in te schakelen, net als Windows 11, hebben we een gedetailleerde tutorial voor je. Tot slot, als u nog vragen heeft, kunt u ons dit laten weten in het gedeelte Opmerkingen hieronder.

  Hoe u Vidgo 7 dagen gratis kunt proberen

gerelateerde berichten