Een GIF instellen als een live achtergrond op uw iPhone

Hier bij How-To Geek vinden we de Live Wallpaper-functie van iOS behoorlijk netjes, hoewel deze onderbenut is. Als je geen tijd wilt besteden aan het maken van je eigen geweldige Live Wallpaper, is een van de beste opties om een ​​GIF te gebruiken.

Zoals met de meeste dingen op de iPhone, is daar een app voor. In dit geval, het is GIPHY, een van de beste GIF-apps op iOS. Download het en laten we beginnen.

Open GIPHY en zoek naar een GIF die je leuk vindt. Er zijn een paar dingen waar u rekening mee moet houden als u op zoek bent:

  Waarschuwingen voor batterij vol krijgen in Chrome

Je iPhone-achtergrond is verticaal. Tenzij u een zeer kleine of zeer bijgesneden GIF wilt, moet u op zoek gaan naar iets dat ook verticaal is.
Live Wallpapers zijn meestal stationair. Je moet iets kiezen waar het stilstaande frame er goed uitziet.
GIF’s hebben over het algemeen een lage beeldkwaliteit. Het is de moeite waard om wat tijd te besteden aan het vinden van iets van hoge kwaliteit. Het zal er veel beter uitzien.

Na een beetje zoeken vond ik deze geweldige Vlaamse GIF.

Zodra je je GIF hebt gevonden, open je deze en tik je op de drie kleine stippen in de rechterbenedenhoek. Selecteer vervolgens ‘Converteren naar Live Photo’.

  Hoe u iPhone-apps altijd kunt laten vragen om locatietoegang

Je hebt twee opties: Opslaan als Live Photo (Volledig scherm) en Opslaan als Live Photo (Aanpassen aan scherm).

Volledig scherm snijdt de GIF bij, zodat deze het hele scherm van uw iPhone in beslag neemt, terwijl Fit to Screen zwarte balken toevoegt. Selecteer degene die je wilt en de Live Photo wordt opgeslagen in je filmrol. Ik stel voor om beide te proberen en te kijken welke het beste voor je werkt.

Nu is het tijd om je achtergrond in te stellen. Ga naar Instellingen > Achtergrond > Kies Nieuwe achtergrond.

Selecteer “Live Photos” en vervolgens de live-foto die u zojuist hebt opgeslagen. Plaats de GIF zoals u hem wilt en tik vervolgens op ‘Instellen’. U kunt kiezen of u het op het vergrendelscherm, het startscherm of beide wilt hebben.

  Voeg Ok Google-detectie toe aan alle schermen op uw apparaat [No Root]

En als dat klaar is, heb je een stomme, sexy nieuwe GIF als achtergrond.

Het instellen van je favoriete GIF als achtergrond is een geweldige manier om wat persoonlijkheid toe te voegen aan wat anders dezelfde telefoon is die miljoenen andere mensen gebruiken. Je kunt zelfs je eigen GIF’s maken en instellen.