Een SMS-bericht markeren als ongelezen op iPhone

Berichten of sms’en is wat gebruikelijker geworden dan bellen. De reden hierachter is dat het handig, minder tijdrovend en een handige manier is om te antwoorden. Er kunnen momenten zijn dat u een bepaald bericht per ongeluk hebt gelezen en het nu wilt terugzetten naar ongelezen. En het heeft ertoe geleid dat velen van ons zich afvragen hoe tekst als ongelezen iPhone kan worden gemarkeerd. Het kan ook lastig zijn om een ​​bericht als ongelezen op het iOS-apparaat te markeren. Dus laten we u de manieren bieden om hetzelfde te doen zonder enige moeite.

U kunt een bericht op uw iPhone niet ongelezen na het lezen, maar u kunt de berichten wel lezen zonder het te markeren als gezien of gelezen. En het kan ook in uw Berichten-app worden gedaan. Lees het artikel dus verder om de stappen te leren om een ​​bericht als ongelezen te markeren.

Kun je een sms-bericht op de iPhone ongelezen?

Nee, er is geen manier om een ​​sms-bericht ongelezen te krijgen voor iPhone-gebruikers. In de laatste bijgewerkte versie van iOS is de optie om tekst als ongelezen iPhone te markeren niet ingeschakeld. Hoewel iPhone-gebruikers kunnen kiezen voor een andere uitweg om een ​​bericht als ongelezen te markeren. Blijf lezen om erachter te komen.

Is er een manier om iMessages als ongelezen te markeren?

Nee. De enige manier is om het bericht te lezen zonder het als gelezen te markeren. Gebruikers zullen geen directe manier vinden om tekst als ongelezen iPhone op iMessage te markeren. Lees het antwoord op de volgende vraag om de methode te leren om het bericht te lezen zonder het te markeren als gezien.

  Subreddits verbergen voor r/all

Hoe kan ik een bericht lezen zonder dat het wordt gezien?

Als je een bericht uit de chat wilt lezen, maar niet wilt dat het wordt gelabeld als gezien, volg dan de onderstaande stappen om tekst als ongelezen iPhone te markeren:

1. Open de Berichten app.

2. Zoek het gewenste ongelezen bericht. Tik en houd het vast in de chatlijst.

Het chatscherm wordt groter, waardoor u het bericht kunt lezen zonder het te openen.

Hoe kan ik een iMessage lezen zonder het te openen?

Als je in een dilemma zit of je de chat moet openen om het bericht te lezen of niet, hebben we een uitweg voor je. U kunt een iMessage lezen zonder deze zelfs maar te hoeven openen.

1. Start de Berichten-app op je iPhone en zoek de gewenste ongelezen chat.

2. Tik op de gewenste chat die je wilt lezen en houd vast.

Het chatscherm wordt groter, zodat u de chat goed kunt bekijken. Je kunt het bericht hier lezen zonder de chat te openen.

Kunt u een iMessage markeren als ongelezen op de iPhone?

Ja, u kunt een iMessage als ongelezen markeren op uw iPhone door de optie Leesbevestigingen verzenden uit te schakelen.

Hoe een bericht ongelezen op iPhone iOS 14/15?

Om tekst als ongelezen iPhone te markeren, moet je enkele basisinstructies volgen, aangezien iOS-apparaten geen directe manier hebben om een ​​bericht als ongelezen te markeren. Lees en volg de volgende stappen om Leesbevestigingen verzenden naar ongelezen berichten uit te schakelen.

Opmerking: deze methode is alleen van toepassing op iOS 13 en hoger om een ​​bericht ongelezen te krijgen. De volgende stappen worden uitgevoerd op iPhone 13.

1. Open de app Instellingen op je iPhone.

  Een iCalendar-link toevoegen aan uw Outlook-agenda

2. Veeg omlaag en tik op Berichten.

3. Schakel de schakelaar uit voor de optie Leesbevestigingen verzenden.

Als u de leesbevestigingen uitschakelt, worden mensen niet geïnformeerd dat u hun berichten hebt gelezen.

Is er een manier om berichten te markeren?

Nee, er is geen manier om berichten te markeren. Alleen e-mailberichten kunnen worden gemarkeerd in de Gmail-toepassing.

Hoe markeer je een sms-bericht op de iPhone?

De optie voor het markeren van een sms-bericht op de iPhone is niet beschikbaar in recente iOS-updates 14/15.

Hoe verwijder je een bericht op Messenger?

U kunt een bericht op Messenger ongedaan maken/onlezen met behulp van de volgende stappen:

1. Open de Boodschapper sollicitatie.

2. Veeg de gewenste chat naar links.

3. Tik nu op Markeer als ongelezen optie.

Het bericht wordt als ongelezen weergegeven nadat u op deze optie hebt getikt.

Hoe verwijder je ongelezen tekstberichten op de iPhone?

Als je ongelezen berichten op je iPhone hebt staan ​​en deze wilt verwijderen, voer dan de onderstaande stappen uit op je iPhone:

1. Open de applicatie Berichten.

2. Veeg naar links het gewenste ongelezen bericht dat is gemarkeerd met een blauwe stip, zoals hieronder weergegeven.

3. Tik op het pictogram Verwijderen.

10 iMessage-tips en -trucs

Dit waren de manieren om tekst als ongelezen iPhone te markeren. Laten we nu enkele coole tips en trucs voor de iMessage bekijken. Deze tips en trucs kunnen worden uitgevoerd in de toepassingen Instellingen en Berichten op uw iPhone.

1. Teksttoon

Het instellen van aangepaste beltonen is iets wat iedereen zou kunnen hebben gedaan. Maar wist je dat je nu met iMessage aangepaste tonen aan sms-berichten kunt toevoegen? Kies hiervoor een teksttoon in de instellingen naar keuze.

2. Schud om ongedaan te maken

Er is niet slechts één manier om uw getypte tekst in een chat ongedaan te maken. U doet dit waarschijnlijk door de hele geschreven tekst terug te plaatsen. Maar er is zelfs een eenvoudigere manier om het te doen. Je kunt dit doen door je iPhone te schudden, waardoor je automatisch een optie krijgt om typen ongedaan te maken. Cool, niet?

  Tekst dicteren in MS Office met dicteren door Microsoft

3. Tekstherkenning

Als je het te druk hebt met je werk of autorijden, kun je tekstherkenning inschakelen in instellingen die helpen bij het luisteren naar de beschrijving van de ontvangen tekst.

4. iCloud-back-up

Als uw gegevens van uw iPhone worden verwijderd, kunt u deze eenvoudig herstellen vanuit iCloud. Hetzelfde is het geval met iMessages. U kunt uw iMessages altijd verkrijgen via de iCloud-back-up van uw telefoon.

5. Dictaat

Met de dicteeroptie in iMessages kunt u het bericht dicteren dat u wilt verwerken, wat het uiterst gemakkelijk maakt tijdens het rijden of wanneer u te laat bent.

6. Toetsenbord met één hand

Multitasken is wat iedereen doet. Als je ook graag sms’t met een van beide handen, dan kan een toetsenbord met één hand je goed van pas komen. Met deze optie hebt u snel toegang tot het toetsenbord aan beide zijden van uw keuze, zodat u comfortabel kunt sms’en.

7. Nieuw toetsenbord toevoegen

Meertalige mensen kunnen veel baat hebben bij deze truc. Als je toevallig veel talen spreekt, kun je met de nieuwe toetsenbordoptie de taal van je voorkeur aan de lijst toevoegen, waardoor je comfortabel kunt schakelen tussen talen terwijl je gemakkelijk sms’t.

8. Ongelezen berichten

Met iMessage kunt u bepalen wie uw leesbevestigingen kan zien. U kunt de schakelaar uitschakelen voor de optie Leesbevestigingen verzenden en tekst markeren als ongelezen iPhone.

9. Tekstvervanging

Tekstvervanging is een andere tip die u kunt gebruiken om tekstsnelkoppelingen te maken. Pas zelf snelkoppelingen aan om lange woorden te vervangen, zodat u sneller en beter kunt sms’en.

10. Stickers, emoji’s en nog veel meer

Om de boel wat spannender te maken en entertainment te brengen, heeft iMessages een speciale functie waarmee je verschillende stickers en emoji’s voor gezichtsherkenning kunt gebruiken om het plezier gaande te houden.

***

Dit zijn dus de antwoorden op de vragen over het markeren van tekst als ongelezen iPhone die velen van jullie hadden. We hopen dat je uit dit artikel de antwoorden op je vragen hebt gekregen. Vermeld eventuele vragen of suggesties met betrekking tot dit of een ander onderwerp in de opmerkingen hieronder.

gerelateerde berichten