Een verloren iPhone, iPad of Apple Watch lokaliseren met Siri

Het kwijtraken van een iPhone, iPad of Apple Watch kan irritant zijn, vooral als je zeker weet dat het hier ergens in de buurt is, maar het gewoon niet in handen kunt krijgen. Als Zoek mijn iPhone/iPad/Apple Watch actief is, vraag dan Siri om het voor je te zoeken.

Je weet waarschijnlijk al dat je een iPhone, iPad of Apple Watch kunt vinden door de Zoek mijn iPhone-app te gebruiken, maar er is een geheel koelere, meer wrijvingsloze manier om dit te doen. Siri vragen om “mijn iPhone te vinden” of een ander apparaat is een snelle manier om precies dat te doen, en Siri kan zelfs een ping naar het ontbrekende apparaat initiëren, zodat u het gemakkelijker kunt vinden.

  Hoe u de donkere modus voor alle websites op Mac kunt krijgen

Het wordt nog beter als je ook een HomePod bezit, omdat je hem kunt vragen alles te doen, net als elk ander Siri-toting-apparaat. Er is iets magisch aan schreeuwen naar een HomePod en je iPhone als een gek laten pingen van achter het bankkussen.

Een verloren iPhone, iPad of Apple Watch terugvinden met Siri

Om dit te laten werken, moet je Zoek mijn iPhone/iPad/Apple Watch hebben ingeschakeld tijdens de installatie. Ervan uitgaande dat je dat deed, kun je dankzij Siri als volgt een van die apparaten vinden met je stem.

Om de bal aan het rollen te krijgen, roep je Siri op zoals je dat normaal zou doen en vraag je hem om “Vind mijn x” en vervang je x door het apparaat waarnaar je op zoek bent.

  Een GOG-spel terugbetalen?

“Vind mijn iphone.”
“Zoek mijn iPad.”
“Vind mijn Apple Watch.”

Als je meerdere apparaten hebt, zoals twee iPads, zal Siri je vragen om te bevestigen welke je wilt lokaliseren. Als je meerdere gezinsleden hebt, kun je Siri zelfs vragen om hun apparaat te vinden. Voeg eenvoudig hun naam toe aan het verzoek; “Find Rachel’s iPhone” laat Siri precies dat doen.

Zeggen

Zodra Siri het apparaat heeft geïdentificeerd dat u wilt lokaliseren, zal het u vragen er een geluid van af te spelen. Antwoord met een “Ja” om de ping te starten.

Zodra de ping is begonnen, begint uw apparaat een geluid te maken. Dit gaat door totdat het op het apparaat zelf wordt geannuleerd of er uiteindelijk een time-out optreedt.

  Waarom gebruikt wifi dezelfde frequentie als magnetrons?

Kraan

Als je zeker weet dat je verloren apparaat ergens in de buurt is en je Siri hebt ingesteld om op een spraakopdracht te reageren, kun je natuurlijk ook proberen rechtstreeks met haar te praten. Zeg gewoon iets als “Hé Siri, vertel me een grapje”, zodat ze lawaai begint te maken.