Een verwijderd Google-document herstellen van Google Drive

Google Drive is een cloudplatform dat zijn gebruikers 15 GB gratis opslagruimte biedt om hun gegevens veilig op te slaan. Er wordt automatisch een Google Drive-account aangemaakt wanneer u een Gmail-account aanmaakt. Google Doc is een veelgebruikt platform van Google, wat voor velen een grote hulp is. Van bestanden tot elk belangrijk document, het slaat al uw belangrijke informatie op. Niet alleen, maar u kunt ook nieuwe bestanden maken met behulp van Doc-pagina’s. Maar wat als u per ongeluk hetzelfde belangrijke bestand verwijdert? Hoe zou u een verwijderd Google-document herstellen? Als u iemand bent die op zoek is naar tips voor het herstellen van een verwijderd Google-document van Google Drive, hebben we een handige gids die u hetzelfde in detail leert.

Een verwijderd Google-document herstellen van Google Drive

U kunt het gewenste Google-document herstellen dat u mogelijk per ongeluk hebt verwijderd. Lees het artikel tot het einde om te leren hoe u die verwijderde Google-documenten van Google Drive kunt herstellen en leer meer over de periode en locatie van verwijderde documenten.

Kun je de verwijdering van een document ongedaan maken?

Ja, u kunt het verwijderen van Google Documenten binnen 30 dagen na verwijdering ongedaan maken. U kunt de Google Drive-website bezoeken en het verwijderde Google-document herstellen via de Prullenbak, zoals hierboven besproken. Uw bestand wordt hersteld naar de locatie waarvan het is verwijderd. U kunt het verwijderen van een document echter alleen ongedaan maken als het bestand minder dan 30 dagen geleden is verwijderd. Als er meer dan 30 dagen zijn verstreken, kunt u het verwijderen van Google-documenten niet ongedaan maken.

  Gebruik je iPhone om overal ter wereld gratis wifi-netwerken te vinden

Zijn verwijderde bestanden voor altijd verdwenen?

Nee, de verwijderde bestanden zijn niet voor altijd verdwenen. Je hebt 30 dagen om die bestanden te herstellen. Als u per ongeluk een van uw bestanden permanent verwijdert, kunt u ze op 2 manieren herstellen.

  • Als uw school of organisatie uw account beheert, kunt u de beheerder vragen het te herstellen, maar dit kan binnen 25 dagen na verwijdering worden gedaan. Na deze periode worden de bestanden permanent van het Google-systeem verwijderd en kunnen ze niet meer worden hersteld.
  • Als uw account niet wordt beheerd door uw school of organisatie, kunt u contact opnemen met Google Help, zij zullen u helpen uw bestanden te herstellen. Onthoud dat u de eigenaar van de bestanden moet zijn.

Hoe herstel ik een verwijderd Google-document?

De volgende stappen helpen u het document te herstellen dat u per ongeluk hebt verwijderd. Lees en volg de stappen zorgvuldig om het beter te begrijpen.

Opmerking: als u een van uw belangrijke documenten uit Google Drive heeft verwijderd, hoeft u zich geen zorgen te maken, aangezien u ze binnen 30 dagen na verwijdering kunt herstellen.

1. Bezoek Google Drive in uw desktopbrowser.

2. Voer uw e-mailadres of telefoonnummer in het vereiste veld in en klik op Volgende.

3. Voer nu uw wachtwoord in het vereiste veld in en klik op Volgende.

4. Klik na het inloggen op Prullenbak in het linkerdeelvenster.

5. Klik met de rechtermuisknop op het bestand dat u wilt herstellen en klik op Herstellen. Uw bestand wordt hersteld naar de locatie waarvan het is verwijderd.

Hoe permanent verwijderde Google-documenten te herstellen?

Als uw school of organisatie uw Google-account beheert, kunt u contact opnemen met uw beheerder en hem om herstel vragen, maar onthoud dat dit ook een limiet van 25 dagen heeft. Na deze periode worden de bestanden verwijderd uit de systemen van Google. U kunt echter bestanden herstellen, maar u moet de eigenaar van het bestand of de map zijn. Volg de onderstaande stappen om permanent verwijderde bestanden van Google Drive te herstellen.

  Filter Google Spreadsheets-gegevens zonder te wijzigen wat bijdragers zien

1. Ga naar Google Drive Help om met herstel te beginnen.

2. Bij het openen van de link verschijnt er een formulier.

3. Vul uw voornaam en achternaam in het formulier in.

4. Klik op Verzenden om het bestand te herstellen.

Hoe herstel ik iets dat ik per ongeluk heb verwijderd?

U kunt een verwijderd Google-document dat u per ongeluk hebt verwijderd altijd herstellen door het te herstellen/herstellen vanuit de Prullenbak. Op deze manier worden uw bestanden hersteld totdat of tenzij u niet alle gegevens handmatig uit de Prullenbak verwijdert.

Hoe verwijderde bestanden uit Google Drive Trash te herstellen?

U kunt de verwijderde documenten binnen 30 dagen na de verwijderingsperiode van Google Documenten uit de Google Drive-prullenbak herstellen.

1. Open Google Drive en log in op uw Google-account.

2. Klik op Prullenbak > Herstellen.

Het gewenste Google-document verschijnt weer zoals voorheen in de Google Drive.

Waar gaan permanent verwijderde bestanden naartoe?

De permanent verwijderde bestanden worden 25 dagen bewaard in het Google-systeem. Als u het bestand toch wilt herstellen, kunt u contact opnemen met Google en om hulp vragen bij het herstellen van bestanden. Maar na 25 dagen wordt het bestand verwijderd van Google-systemen en kan het niet meer worden hersteld.

Hoe lang bewaart Google Drive permanent verwijderde bestanden?

Permanent verwijderde bestanden worden maximaal 25 dagen in het Google-systeem bewaard. Als de gebruiker het bestand nog steeds wil herstellen, kan hij dit doen door contact op te nemen met Google Drive Help.

Hoe herstel ik permanent verwijderde bestanden van Google Drive na 30 dagen?

Als 30 dagen zijn verstreken na het verwijderen van uw bestand, kunt u het volgende doen om uw bestand terug te krijgen:

  • Als u de eigenaar bent van dat account en het verwijderde bestand, kunt u de Google Drive File Recovery-pagina bezoeken om uw bestand te herstellen.
  • Als uw school of organisatie uw account beheert, kunt u contact opnemen met uw accountbeheerder om uw bestanden terug te krijgen, en zij zullen u helpen uw bestanden te herstellen.
  Waarom de Dolby Vision HDR-opname van de iPhone 12 een groot probleem is?

Opmerking: dit werkt alleen als het bestand geldige oudere versies heeft.

1. Open Google Drive.

2. Log in op uw Google-account met inloggegevens.

3. Dubbelklik op het gewenste bestand om het te openen.

4. Klik op de optie Bestand in de menubalk.

5. Klik op Versiegeschiedenis > Versiegeschiedenis bekijken, zoals weergegeven.

Opmerking: u kunt ook tegelijkertijd op de toetsen Ctrl + Alt + Shift + H drukken om het venster Versiegeschiedenis bekijken te openen.

6. Klik op de originele versie van het bestand in het rechterdeelvenster.

7. Klik vervolgens op de optie Deze versie herstellen bovenaan, zoals gemarkeerd.

Waar gaan bestanden naartoe wanneer ze worden verwijderd uit de gedeelde Google Drive?

Deze bestanden worden verplaatst naar de prullenbak in de beheerdersconsole en alleen zij kunnen die bestanden herstellen.

Wat gebeurt er met Google Docs wanneer het account wordt verwijderd?

Als het account wordt verwijderd, worden ook alle documenten die door het account zijn gemaakt, verwijderd, zelfs als ze met andere gebruikers worden gedeeld. Er kunnen later geen gegevens van dat account worden hersteld.

Hoe Google Docs te herstellen van een verwijderd schoolaccount?

Als je je documenten permanent hebt verwijderd, moet je de beheerder van je schoolaccount vragen om je bestanden binnen 25 dagen na verwijdering te herstellen. Ze kunnen dit doen via hun beheerdersconsole. Maar als u het bestand niet permanent hebt verwijderd, kunt u het als volgt eenvoudig herstellen:

1. Log in op Google Drive met de inloggegevens van de school.

2. Open vervolgens de map Prullenbak in het linkerdeelvenster.

3. Klik met de rechtermuisknop op het gewenste bestand dat u wilt herstellen. Klik vervolgens op Herstellen om het Google-document te herstellen naar de positie waar het werd verwijderd.

Zo kunt u permanent verwijderde bestanden van Google Drive herstellen.

Wat gebeurt er met een Google-document als de eigenaar wordt verwijderd?

Google Doc wordt beëindigd als de eigenaar wordt verwijderd. Alle gedeelde of niet-gedeelde gegevensbestanden worden verwijderd uit de Documenten en kunnen niet worden hersteld. Gedeelde of niet-gedeelde gegevens worden ook verwijderd uit de Documenten en kunnen niet worden hersteld wanneer de eigenaar wordt verwijderd.

***

We hopen dat je hebt geleerd hoe je een verwijderd Google-document kunt herstellen van een Google Drive-account. Neem gerust contact met ons op met uw vragen en suggesties via de opmerkingen hieronder. Laat ons weten waar je de volgende keer over wilt leren.