Fix AdbwinApi.dll ontbreekt fout in Windows 10

U kunt vaak in de war raken omdat programma’s die pas onlangs werkten niet starten. Mogelijk bent u onlangs aangemeld bij Skype en Photoshop, maar plotseling kunt u eindigen met het downloaden en repareren van AdbwinApi dll-fout. Als u ook met hetzelfde probleem wordt geconfronteerd, hoeft u zich geen zorgen te maken. In deze handleiding hebben we uitgelegd wat AdbwinApi.dll is en hoe het probleem met AdbwinApi.dll kan worden opgelost. Lees daarom verder!

Hoe te repareren AdbwinApi.dll ontbreekt fout in Windows 10

De fout AdbwinApi dll ontbreekt op uw computer is een standaardfout op Windows-pc’s die om meerdere redenen optreedt. Hieronder volgen enkele punten die u moet weten over het bestand AdbwinApi.dll.

 • AdbwinApi.dll is een DLL-bestand (Dynamic Link Library) dat Android ADB API wordt genoemd. AdbwinApi.dll is een onderdeel van het programma van Android SDK dat is ontwikkeld door Google, inc.
 • Een Dynamic Link Library (DLL)-bestand werkt wanneer een specifiek programma het bestand nodig heeft. Als dit bestand ontbreekt of als de gebruiker de fout ziet, kan het programma niet starten omdat AdbwinApi.dll op uw computer ontbreekt, wat leidt tot een applicatiecrash.
 • Dit bestand is in sommige toepassingen of games vereist om correct te werken. Als AdbwinApi.dll niet aanwezig is in uw applicatie of games, worden er enkele fouten weergegeven wanneer u de applicatie of de game probeert te openen.
 • Wanneer een melding van een ontbrekend bestand verschijnt, hebben gebruikers de neiging om AdbwinApi.dll te downloaden.
 • U wordt geadviseerd om het pakket te installeren vanaf officiële sites zoals de DLL Kit-website, zodat uw computer wordt beschermd tegen bedreigingen of malware-aanvallen. Hier zijn enkele details die u moet noteren.
  • Bestandsversie: 2.0.0.0

  • Bestandsgrootte: 94,00 KB

  • MD5-bestandssom: 47A6EE3F186B2C2F5057028906BAC0C6

  • SHA1-bestandssom: FDE9C22A2CFCD5E566CEC2E987D942B78A4EEAE8

Welke oorzaken AdbwinApi DLL ontbreekt fout?

We hebben veel rapporten verzameld van verschillende online discussieplatforms en de lijst met redenen geconsolideerd die ervoor zorgen dat het AdbwinApi.dll-probleem op uw Windows 10-computer ontbreekt. Het analyseren van de reden die bijdraagt ​​aan een fout is de eerste stap bij het oplossen van problemen.

 • Het AdbwinApi dll-bestand is niet correct geregistreerd op uw apparaat.
 • Aanwezigheid van corrupte bestanden op pc.
 • Malware-aanval.
 • Verouderd Windows-besturingssysteem.
 • De Windows-versie is niet compatibel.

Hier zijn 10 geweldige methoden voor probleemoplossing die u zullen helpen het ontbrekende probleem met AdbwinApi.dll op te lossen. Volg ze in dezelfde volgorde om uitstekende oplossingen te bereiken.

Methode 1: Gebruik Autoruns om ongebruikte gegevens te verwijderen

Veel gebruikers ergeren zich eraan dat AdbwinApi.dll het Windows 10-probleem mist wanneer ze hun pc opstarten. Mogelijk hebt u onlangs Android Debug Bridge of Android SDK verwijderd zonder de officiële kanalen, u zou de Android-studio of een andere toepassing hebben verwijderd die vaak de AdbwinApi.dll aanroept. Als u het niet hebt gedaan, kan dit te wijten zijn aan een virus dat AdbwinApi.dll kan infecteren.

Windows wordt gedwongen een pop-upmelding weer te geven dat AdbwinApi.dll Windows 10 mist wanneer dit gebeurt. Als je het beu bent om AdbwinApi.dll te missen en als je op zoek bent naar een manier om het te repareren, is er een freeware genaamd Autoruns die is ontwikkeld door een Microsoft-ingenieur en het gemakkelijker maakt om registersleutels te identificeren en ermee om te gaan en ongebruikte opstart. artikelen. Hier is een handleiding voor het gebruik van Autoruns om ongebruikte startups te verwijderen.

1. Ga naar de Autoruns voor Windows-downloadpagina.

2. Klik nu op Autoruns en Autorunsc-hyperlink om de bestanden te installeren.

3. Zodra het bestand op uw pc is gedownload, extraheert u de gegevens van het archief met behulp van decompressiesoftware.

Opmerking: Als de archiefmap geen hoofdmap bevat, kunt u daar ook een nieuwe map voor maken.

4. Open nu de map Autoruns die u hebt gemaakt en dubbelklik op Autoruns.exe waarmee de software wordt geopend.

5. Wacht tot de app is gestart en het scherm met het menu Alles wordt geopend.

Opmerking: houd er rekening mee dat dit een minuut duurt, afhankelijk van de specificatie van uw pc.

6. Druk nu tegelijk op de toetsen Ctrl+F om de zoekfunctie te openen, typ de naam van het programma in de zoekfunctie en klik op Volgende zoeken.

7. Klik met de rechtermuisknop op het programma dat u niet meer gebruikt of niet op uw pc aanwezig is en klik op Verwijderen.

8. Nadat u het eerste geval hebt behandeld, gebruikt u de zoekfunctie opnieuw en herhaalt u stap 6 met de zoekfunctie en behandelt u de items die AdbWinAPi.dll bevatten.

9. Sluit Autoruns na het verwerken van de invoer en start uw pc opnieuw op. Nu moet de fout AdbwinApi.dll ontbreekt Windows 10 worden opgelost.

Methode 2: Kopieer AdbwinApi.dll naar de ontgrendelmap

Wanneer u de bootloader op uw apparaat probeert te ontgrendelen, kunt u te maken krijgen met het ontbrekende probleem met het downloaden en oplossen van de AdbwinApi dll. Meestal treedt dit probleem op omdat AdbwinAPi.dll, Fastboot.exe, adb.exe niet aanwezig zijn in de map waarin de ontgrendelde bestanden worden bewaard of omdat de pc van de gebruiker niet over de Android SDK beschikt. Hier zijn de details om ervoor te zorgen dat u aan alle vereisten voldoet die nodig zijn voor het ontgrendelen van de bootloader van uw telefoon en om de download op te lossen en op te lossen. AdbwinApi dll ontbreekt fout.

1. Controleer voordat u begint of u Android SDK op uw pc hebt geïnstalleerd. Als je Eclipse, Android Studio of een andere IDE al hebt, heb je Android SDK al op je pc. Als je het niet op je computer hebt staan, kun je het downloaden van de officiële website van de ontwikkelaar van Android.

2. Ga naar het gedeelte Alleen opdrachtregelhulpmiddelen en download de versie die voor Windows is.

3. Nadat u de Android SDK op uw computer heeft geïnstalleerd, gaat u naar de map met de SDK-installatie, de standaardlocatie is c: android-SDK-windows.

4. Kopieer de bestanden die hieronder worden vermeld en die bestanden zullen worden gevonden in de map platform-tools.

 • adb.exe
 • adbWinApi.dll
 • Fastboot.exe

5. Plak deze drie bestanden in de map met de bestanden die nodig zijn om uw telefoon te ontgrendelen om door te gaan met het ontgrendelingsproces.

6. Nu kunt u het voltooien zonder de ontbrekende AdbwinApi.dll-fout te zien.

Methode 3: Registreer het AdbwinApi.dll-bestand

Sommige gebruikers meldden dat de fout AdbwinApi.dll ontbreekt in Windows 10 is verholpen door de AdbwinApi.dll te registreren. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

1. Druk op de Windows-toets en typ de opdrachtprompt en klik vervolgens op de optie Als administrator uitvoeren.

2. Typ de opdracht regsvr32 ADBWINAPI.DLL en druk op Enter.

3. Wacht tot Windows de DLL registreert.

4. Start ten slotte de pc opnieuw op en kijk of de fout AdbwinApi.dll ontbreekt, is opgelost of niet.

Methode 4: Systeembestanden herstellen

De SFC (System File Checker) is een handig hulpmiddel in het Windows-besturingssysteem. De SFC-scan is de snelste manier om corrupte bestanden van het systeem automatisch te vinden en op te lossen.

Als u zich afvraagt ​​hoe u uw corrupte bestanden kunt herstellen, lees dan onze handleiding over het herstellen van systeembestanden op Windows 10 en volg de instructies om uw corrupte bestanden te herstellen.

Methode 5: Malwarescan uitvoeren

Malware op uw computer kan de DLL-bestanden op uw computer beschadigen door te proberen de originele bestanden te vervangen door de corrupte bestanden. Als u vermoedt dat de virusaanval het proces verstoort, lees dan onze handleiding Hoe voer ik een virusscan uit op mijn computer? en voer dezelfde stappen uit. Dit helpt u bij het oplossen van AdbwinApi.dll ontbreekt fout.

Om de schadelijke programma’s op uw computer te verwijderen, volgt u de instructies in onze handleiding Malware verwijderen van uw pc in Windows 10.

Methode 6: Microsoft Visual C++-pakket opnieuw installeren

Microsoft Visual C++ is een essentieel softwareonderdeel dat op uw computer moet worden geïnstalleerd voor een soepele werking van programma’s. Dit pakket wordt op de achtergrond uitgevoerd wanneer u uw games of grafische inhoud uitvoert. Download en repareer AdbwinApi dll ontbreekt Windows 10 kan ook verschijnen als gevolg van corrupt Microsoft Visual C++ Redistributable Package. Dus wat u nu moet doen, is controleren of er updates beschikbaar zijn of het pakket in een extreem stadium installeren.

1. Druk op de Windows-toets, typ Configuratiescherm en klik op Openen.

2. Stel Weergave in op > Categorie en klik vervolgens op Een programma verwijderen onder het menu Programma’s, zoals weergegeven.

3. Selecteer de Microsoft Visual C Redistributable-pakketten en klik op de optie Verwijderen.

Opmerking: in dit artikel worden de stappen voor het opnieuw installeren van een enkel pakket gedemonstreerd. Herhaal de stappen om alle pakketten opnieuw te installeren.

4. Volg de instructies op het scherm om het proces te voltooien.

5. Ga nu naar de officiële downloadsite van Visual C++ Redistributable en download de pakketten door de instructies op het scherm te volgen.

Enkele van de Visual C++-bibliotheken worden hier vermeld.

 • mfc140u.dll
 • mfcm140.dll
 • mfcm140u.dll
 • mfc140chs.dll
 • mfc140cht.dll
 • ucrtbase.dll
 • vcruntime140.dll
 • msvcp140.dll
 • concrt140.dll
 • vccorlib140.dll
 • vcamp140.dll

Methode 7. Update Windows

Downloaden en repareren AdbwinApi dll ontbreekt, kan worden verholpen door een eenvoudige Windows-update. Alle fouten van AdbwinApi.dll ontbreken Windows 10 zal worden opgelost door uw besturingssysteem bij te werken naar de nieuwste versie. Alle bugs in uw computer kunnen alleen worden verholpen door een Windows-update. Om alle problemen op te lossen, controleert u of uw besturingssysteem is bijgewerkt door onze gids te volgen De nieuwste update van Windows 10 downloaden en installeren

Nadat u het besturingssysteem hebt bijgewerkt, controleert u of het probleem is opgelost of niet.

Methode 8: Conflicterende apps opnieuw installeren

Als u nog steeds de fout AdbwinApi.dll mist Windows 10-probleem, probeer dan de conflicterende app opnieuw te installeren nadat u deze op de juiste manier hebt verwijderd.

Opmerking: hier wordt Zoom als voorbeeld genomen, volg de stappen volgens uw conflicterende app.

1. Start het Configuratiescherm vanuit de Windows-zoekbalk.

2. Stel Weergeven op > Grote pictogrammen in en selecteer vervolgens de optie Programma’s en onderdelen.

3. Blader vervolgens naar beneden en klik op Zoom en selecteer de optie Installatie ongedaan maken.

4. Bevestig vervolgens de eventuele vraag en wacht tot de app van uw apparaat wordt verwijderd. Start vervolgens de pc opnieuw op.

5. Bezoek de officiële downloadpagina van Zoom en klik op de knop Downloaden zoals afgebeeld.

6. Navigeer nu naar Mijn downloads en start het ZoomInstaller-bestand.

7. Volg de instructies op het scherm om de installatie op uw pc te voltooien.

Ten slotte heb je Zoom opnieuw op je computer geïnstalleerd. Het zou alle problemen met de app hebben opgelost.

Methode 9: Systeemherstel uitvoeren

Er zijn veel gevallen waarin de nieuwste versie van de Windows-update het draadloze systeem van uw computer kan beschadigen. Dit probleem treedt op wanneer de huidige versie van uw Windows de bestaande netwerkconfiguraties verstoort. Door uw systeem te herstellen, kunt u zonder problemen de versie van uw computer brengen waar deze probleemloos werkte. Probeer daarom uw computer te herstellen om de ontbrekende fout AdbwinApi.dll te herstellen. Volg hiervoor onze handleiding over het gebruik van Systeemherstel op Windows 10 en implementeer de instructies zoals getoond.

Controleer na het herstellen van uw Windows 10-pc of u uw camera kunt gebruiken.

Methode 10: pc resetten

Als geen van de bovenstaande methoden u heeft geholpen om te repareren dat AdbwinApi.dll ontbreekt, moet u uw Windows-besturingssysteem opschonen. Om uw computer schoon op te starten, voert u de stappen uit zoals beschreven in onze handleiding Een schone installatie van Windows 10 uitvoeren

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

Q1. Wat is een DLL?

antw. Dynamic Link Library is de uitbreiding voor DLL. Het dient als een reeks functies of instructies die door andere programma’s kunnen worden gebruikt. Schijfruimte besparen is het belangrijkste doel van een DLL-bestand. Dit wordt mogelijk gemaakt door snelle toegang te bieden tot de gegevens en code die nodig zijn om sommige applicaties te laten functioneren. Dit zorgt ervoor dat de computer snel werkt omdat de programma’s DLL gebruiken die worden gedeeld in plaats van deze op te slaan in bestanden.

Q2. Waar wordt AdbwinApi.dll voor gebruikt?

antw. AdbwinApi.dll wordt ook wel NULL genoemd. AdbwinApi.dll wordt geassocieerd met NULL. Het zorgt ervoor dat de programma’s van Windows correct werken. AdbwinApi.dll is een essentieel onderdeel van een computer. Als het bestand AdbwinApi.dll op uw computer ontbreekt, heeft dit invloed op de prestaties van uw computer en de prestaties van de bijbehorende software.

Q3. Waarom kreeg je een DLL-fout?

antw. De meeste DLL-bestanden zijn standaard zelf in Windows opgenomen. Dus wanneer u de app installeert, kunnen de bestanden ervan uitgaan dat alle benodigde bestanden al aanwezig zijn. Als een van de DLL-bestanden beschadigd is of ontbreekt, wordt de foutpop-up weergegeven. Meestal treden DLL-fouten op als gevolg van een virus- of malware-aanval. In sommige gevallen kan het gebeuren als u het per ongeluk verwijdert.

Q4. Waar plaats je het AdbwinApi.dll-bestand?

antw. Om de AdbwinApi.dll te repareren, ontbreekt Windows 10 door het bestand in de applicatie of in de game-installatiemap te plaatsen. U kunt AdbwinApi.dll ook in de systeemmap van Windows plaatsen.

***

We hopen dat deze handleiding nuttig was en dat u AdbwinApi.dll kunt oplossen als een ontbrekende fout op uw apparaat. Laat ons weten welke methode voor jou het beste werkte. Als u vragen/suggesties heeft met betrekking tot dit artikel, aarzel dan niet om ze in het opmerkingengedeelte te plaatsen.

  Hoe u de Windows Experience Index-score kunt krijgen in Windows 10

gerelateerde berichten