Fix Battle.net-update vastgelopen op 0% in Windows 10

Battle.net van Blizzard Entertainment is een service waarmee je samen met anderen kunt genieten van online games. Deze service biedt ongelooflijke ondersteuning voor topgames zoals World of Warcraft, StarCraft II, Diablo III, Overwatch, Destiny 2 en Call of Duty: Black Ops 4. Toch is Battle.net, zoals alle games en services, niet zonder fouten. Veel gebruikers hebben geklaagd over Battle.net Update die vastzit op een probleem van 0% wanneer de service wordt bijgewerkt in een van de hierboven genoemde games. Als u ook met hetzelfde probleem wordt geconfronteerd, helpt deze handleiding u om dit probleem op te lossen met effectieve methoden voor probleemoplossing. Dus lees verder!

Hoe Battle.net-update te repareren vastgelopen op 0% in Windows 10

Lees en implementeer de hieronder besproken methoden op uw Windows 10-computer voor het oplossen van een vastgelopen probleem met de Battle.net-update en voorkom hetzelfde.

Methode 1: Basismethoden voor probleemoplossing

Volg deze basismethoden om de fout op te lossen.

1A. Herstart pc

De algemene truc om alle tijdelijke problemen met Battle.net op te lossen, is door je computer opnieuw op te starten. U kunt uw pc opnieuw opstarten door de stappen te volgen.

1. Navigeer naar het Windows Power User-menu door tegelijkertijd op de Windows- en X-toetsen te drukken.

2. Selecteer Afsluiten of afmelden.

3. Klik ten slotte op Opnieuw opstarten.

Nadat je de service opnieuw hebt opgestart, controleer je of je zonder fouten toegang hebt tot de game.

1B. Systeemvereisten controleren

Als je wordt geconfronteerd met een Battle.net-update die vastloopt op 0% bij het opstarten, moet je de basisvereisten van de Battle.net-games controleren en ervoor zorgen dat je pc hieraan voldoet.

Minimale vereisten:

 • CPU: Intel Core i5-760 of AMD FX-8100 of hoger

 • CPU-SNELHEID: Info

 • RAM: 4 GB RAM (8 GB voor geïntegreerde graphics zoals Intel HD Graphics)

 • Besturingssysteem: Windows 7 / Windows 8 / Windows 10 64 bit

 • VIDEOKAART: NVIDIA GeForce GTX 560 2GB of AMD Radeon HD 7850 2GB of Intel HD Graphics 530 (45W)

 • PIXEL SHADER: 5.0

 • VERTEX SHADER: 5.0

 • GRATIS SCHIJFRUIMTE: 70 GB

 • SPECIFIEKE VIDEO RAM: 2 GB

Aanbevolen vereisten:

 • CPU: Intel Core i7-4770 of AMD FX-8310 of hoger

 • CPU-SNELHEID: Info

 • RAM: 8 GB

 • Besturingssysteem: Windows 10 64 bit

 • VIDEOKAART: NVIDIA GeForce GTX 960 of AMD Radeon R9 280 of hoger

 • PIXEL SHADER: 5.1

 • VERTEX SHADER: 5.1

 • GRATIS SCHIJFRUIMTE: 70 GB

 • SPECIFIEKE VIDEO RAM: 4 GB

1C. Zorg voor een goede netwerkverbinding

Een onstabiele internetverbinding leidt ertoe dat de Battle.net-update vastloopt, ook als er obstakels zijn tussen uw router en uw computer, kunnen deze het draadloze signaal verstoren en intermitterende verbindingsproblemen veroorzaken.

Je kunt rennen Snelheidstest om het optimale niveau van netwerksnelheid te kennen dat vereist is voor de juiste verbinding.

Zorg ervoor dat uw apparaat aan de onderstaande criteria voldoet.

 • Zoek de signaalsterkte van uw netwerk en als deze erg laag is, verwijder dan alle obstakels tussen de weg.
 • Vermijd te veel apparaten die op hetzelfde netwerk zijn aangesloten.
 • Koop altijd een modem/router die is geverifieerd door uw Internet Service Provider (ISP) en deze is vrij van conflicten.
 • Gebruik geen oude, kapotte of beschadigde kabels. Vervang de kabels indien nodig.
 • Zorg ervoor dat de draden van de modem naar de router en de modem naar de muur stabiel en storingsvrij zijn.

Als er problemen zijn met de internetverbinding, raadpleeg dan onze gids Problemen met netwerkconnectiviteit op Windows 10 oplossen om hetzelfde op te lossen.

1D. Achtergrondprocessen sluiten

Verschillende gebruikers hebben bevestigd dat de update die vastzit op het 0%-probleem kan worden opgelost door alle achtergrondtaken op uw pc te sluiten. Om de taak uit te voeren, volgt u onze handleiding Taak beëindigen in Windows 10 en gaat u verder volgens de instructies.

Nadat u alle achtergrondprocessen hebt gesloten, controleert u of u de besproken foutcode hebt kunnen herstellen.

1E. Systeembestanden herstellen

Als er ontbrekende of beschadigde bestanden op uw Windows 10-pc zijn, zal de battle.net-update vastlopen. Toch repareert u deze corrupte bestanden met behulp van ingebouwde hulpprogramma’s, namelijk System File Checker en Deployment Image Servicing and Management.

Lees onze gids over het herstellen van systeembestanden op Windows 10 en volg de instructies om al uw corrupte bestanden te herstellen.

1F. Volledige schijfopruiming uitvoeren

Weinig gebruikers hebben gesuggereerd dat het vrijmaken van wat schijfruimte op de pc hen heeft geholpen het besproken probleem met de update op te lossen. Hierdoor kan uw computer nieuwe bestanden installeren wanneer dat nodig is, wat u zal helpen het probleem op te lossen.

Als er minimaal beschikbare ruimte op uw computer is die bijdraagt ​​aan de Battle.net-updatefoutcode, volg dan onze gids 10 manieren om ruimte op de harde schijf vrij te maken op Windows waarmee u alle onnodige bestanden op uw computer kunt wissen.

1G. Windows bijwerken

U kunt ook bugs in uw computer en game verwijderen door uw besturingssysteem bij te werken. Zorg er altijd voor dat u uw Windows-besturingssysteem hebt bijgewerkt en of er updates in behandeling zijn, gebruik dan onze handleiding over het downloaden en installeren van de nieuwste update van Windows 10.

Controleer na het updaten van je Windows-besturingssysteem of je zonder fouten verbinding kunt maken met je Battle.net-gameserver.

1H. Grafische stuurprogramma’s bijwerken

Omdat World of Warcraft een grafisch intensief spel is, is uw grafische stuurprogramma essentieel voor uw spelervaring. Als de stuurprogramma’s verouderd of defect zijn, zorg er dan voor dat u ze bijwerkt. U kunt zoeken naar de nieuwste releases van stuurprogramma’s van de officiële websites of u kunt ze handmatig bijwerken. Volg onze gids 4 manieren om grafische stuurprogramma’s bij te werken in Windows 10 om uw stuurprogramma bij te werken en te controleren of u een vaste battle.net-update hebt die vastloopt op een probleem van 0%.

1Ik. Roll Back GPU-stuurprogramma-updates

Soms kan de huidige versie van GPU-stuurprogramma’s ervoor zorgen dat de update vastloopt op het 0%-probleem en in dit geval moet u eerdere versies van geïnstalleerde stuurprogramma’s herstellen. Dit proces wordt terugdraaien van stuurprogramma’s genoemd en u kunt uw computerstuurprogramma’s eenvoudig terugzetten naar hun vorige staat door onze gids te volgen Hoe u stuurprogramma’s kunt terugdraaien op Windows 10.

1J. Grafische stuurprogramma’s opnieuw installeren

Als de battle.net-update nog steeds vastloopt na het bijwerken van uw grafische stuurprogramma’s, installeer dan de apparaatstuurprogramma’s opnieuw om eventuele incompatibiliteitsproblemen op te lossen. Er zijn verschillende manieren om stuurprogramma’s opnieuw op uw computer te installeren. Toch kunt u grafische stuurprogramma’s eenvoudig opnieuw installeren volgens de instructies in onze gids Drivers verwijderen en opnieuw installeren op Windows 10.

Controleer na het opnieuw installeren van GPU-stuurprogramma’s of je zonder fouten toegang hebt tot Battle.net-games.

1K. Wis DNS-cache en gegevens

Weinig gebruikers hebben gesuggereerd dat het wissen van de DNS-cache en gegevens op uw pc hen heeft geholpen bij het oplossen van het probleem met Battle.net-updates. Volg de instructies.

1. Druk op de Windows-toets en typ cmd en klik vervolgens op Openen.

2. Typ nu de volgende opdrachten één voor één en druk na elke opdracht op Enter.

ipconfig/flushdns
ipconfig/registerdns
ipconfig/release
ipconfig/renew
netsh winsock reset

3. Wacht tot de opdrachten zijn uitgevoerd en start uw pc opnieuw op.

1L. Reset netwerk instellingen

Verschillende gebruikers hebben verklaard dat het resetten van netwerkinstellingen vreemde netwerkverbindingsproblemen zal oplossen. Deze methode vergeet alle netwerkconfiguratie-instellingen, opgeslagen inloggegevens en nog veel meer beveiligingssoftware zoals VPN en antivirusprogramma’s. Dit zal u ook helpen bij het oplossen van de update die vastzit op het 0%-probleem op uw Windows 10-pc. Volg hiervoor onze handleiding over het resetten van netwerkinstellingen op Windows 10

Methode 2: Voer Battle.net uit als beheerder

Dit is een van de meest voorkomende redenen die ervoor zorgen dat Battle.net Update vastloopt op 0% op uw Windows 10-pc. Bepaalde machtigingen en functies zijn alleen toegankelijk als u beheerdersrechten voor de World of Warcraft-game hebt verleend. In dit scenario kunt u het besproken probleem oplossen door de onderstaande instructies te volgen.

1. Klik met de rechtermuisknop op de Battle.net-app.

2. Selecteer de optie Uitvoeren als beheerder.

Methode 3: Blizzard Repair Tool uitvoeren

Als je de battle.net-update nog steeds niet kunt repareren, loopt het probleem vast op 0%, dan is er een kans dat je pc enkele beschadigde gamebestanden bevat. Beschadigde bestanden kunnen uw computer vullen als gevolg van een overbeschermende antivirussuite of als gevolg van een mislukte update. Gelukkig kun je al deze corrupte gamebestanden automatisch oplossen met behulp van een ingebouwde tool van Blizzard. Hier zijn enkele instructies om de Battle.net Repair-tool uit te voeren.

1. Start de Battle.net-app als beheerder.

2. Schakel nu over naar het tabblad Games in de bovenhoek van het venster en selecteer vervolgens een van de games (bijv. World of Warcraft) uit de lijst.

3. Klik vervolgens op Opties gevolgd door Scan & Repair in de vervolgkeuzelijst.

4. Klik in de volgende prompt op Scan starten en wacht tot het proces is voltooid.

5. Start ten slotte je game opnieuw en controleer of je de update die vastzit op het 0%-probleem op Battle.net kunt oplossen.

Methode 4: Wijzig de Windows Defender Firewall-instelling

Je zult ook te maken krijgen met Battle.net Update die vastzit op een probleem van 0%, vanwege een overreactieve of overbeschermende antivirussuite op je Windows 10-computer. Dit verhindert de verbindingslink tussen de game launcher en de server. Dus om dit probleem op te lossen, kun je Battle.net op de witte lijst zetten in je Firewall-instellingen of het probleem tijdelijk uitschakelen.

Optie I: Battle.net op de witte lijst zetten

Om Battle.net toe te staan ​​in uw Windows Defender Firewall, volgt u onze handleiding Apps toestaan ​​of blokkeren via de Windows Firewall en voert u de stappen uit volgens de instructies.

Optie II: Firewall uitschakelen (niet aanbevolen)

Als u niet weet hoe u Windows Defender Firewall moet uitschakelen, helpt onze gids Windows 10 Firewall uitschakelen u daarbij.

Optie III: nieuwe regel maken in firewall

1. Druk op de Windows-toets en typ Windows Defender Firewall met geavanceerde beveiliging en klik op Openen.

2. Klik nu in het linkerdeelvenster op Inkomende regels zoals afgebeeld.

3. Klik vervolgens in het rechterdeelvenster op Nieuwe regel… zoals weergegeven.

4. Zorg er nu voor dat u de optie Programma selecteert onder Welk type regel wilt u maken? menu en klik op Volgende> zoals weergegeven.

5. Klik vervolgens op de knop Bladeren… die overeenkomt met Dit programmapad: zoals weergegeven.

6. Navigeer vervolgens naar het C:Program Files (x86) Battle.net-pad en dubbelklik op het installatiebestand. Klik vervolgens op de knop Openen.

7. Klik vervolgens op Volgende > in het venster Wizard Nieuwe inkomende regel, zoals weergegeven.

8. Selecteer nu het keuzerondje naast De verbinding toestaan ​​en klik op Volgende > zoals afgebeeld.

9. Zorg ervoor dat de vakken Domein, Privé, Openbaar zijn geselecteerd en klik op Volgende > zoals weergegeven.

10. Voeg ten slotte een naam toe aan uw nieuwe regel en klik op Voltooien.

Helemaal klaar! Controleer of je een vastgelopen battle.net-update hebt of niet.

Methode 5: Antivirus tijdelijk uitschakelen (indien van toepassing)

Sommige incompatibele antivirusprogramma’s die op uw computer zijn geïnstalleerd, veroorzaken de vraag waarom Battle.net-updates vastlopen. Om conflicten te voorkomen, moet u de beveiligingsinstellingen van uw Windows 10-computer controleren en controleren of ze stabiel zijn of niet. Als u wilt weten of de antivirussuite de reden is dat de update vastzit bij een probleem met 0%, schakelt u deze één keer uit en probeert u verbinding te maken met een netwerk.

Lees onze handleiding over Antivirus tijdelijk uitschakelen op Windows 10 en volg de instructies om uw antivirusprogramma tijdelijk op uw pc uit te schakelen.

Als u een oplossing voor uw probleem heeft nadat u het antivirusprogramma op uw computer hebt uitgeschakeld, wordt u aangeraden het programma volledig van uw pc te verwijderen.

Lees onze gids Forceer de-installatie Programma’s die niet worden verwijderd In Windows 10 om uw antivirusprogramma op uw computer te verwijderen.

Methode 6: Nieuw gebruikersprofiel maken

Door een nieuw gebruikersaccount aan te maken, kunnen eventuele profielgerelateerde fouten en storingen worden verholpen. Dit helpt je bij het oplossen van de Battle.net-update die vastzit op het 0%-probleem. U kunt een nieuw gebruikersprofiel maken door de stappen te volgen die worden besproken in onze handleiding, Een lokaal gebruikersaccount maken op Windows 10

Controleer na het maken van een nieuw gebruikersprofiel of u het besproken probleem hebt opgelost of niet.

Methode 7: Battle.net opnieuw installeren

Alle verkeerd geconfigureerde bestanden in Battle.net leiden tot het besproken probleem, zelfs als je alle hierboven besproken methoden hebt gevolgd en alle lopende acties hebt bijgewerkt. In dit geval heb je dus geen andere keuze dan het spel opnieuw te installeren. Hier is hoe je het doet.

1. Druk op de Windows-toets, typ Configuratiescherm en klik vervolgens op Openen.

2. Stel Weergave in op > Categorie en klik vervolgens op Een programma verwijderen.

3. Klik met de rechtermuisknop op het Battle.net-programma en klik op Verwijderen/wijzigen.

4. Klik op Ja, verwijder de optie om het verwijderingsproces te bevestigen.

5. Na het verwijderen van de app, Ga naar officiële Battle.net-webpagina om de nieuwste versie te downloaden.

6. Klik op Downloaden voor Windows. Het zal een bestand met de naam Battle.net-setup.exe downloaden.

7. Voer Battle.net-setup.exe uit. Selecteer de gewenste taal en klik op Doorgaan.

8. Klik op Wijzigen als u de installatielocatie wilt wijzigen. Klik op Doorgaan.

9. Wacht tot het installatieproces is voltooid.

10. Vul na installatie de Battle.net-inloggegevens in om in te loggen.

11. Ten slotte, start het spel opnieuw en nu heb je een vast probleem met de Battle.net-update.

***

We hopen dat deze gids nuttig was en dat je de Battle.net-update kon repareren die vastzat op 0% op je Windows 10-pc. Laat ons weten welke methode voor jou het beste werkte. Als u vragen/suggesties heeft met betrekking tot dit artikel, aarzel dan niet om ze in het opmerkingengedeelte te plaatsen.

  Fix YouTube Audio Renderer-fout in Windows 10

gerelateerde berichten