Fix Battlefront 2-muis werkt niet in Windows 10

Elke gamefan van Battlefront 2 zou extreme spanning voelen als het personage dat hij speelt in gevaar is. Stel je samen met deze spanning voor dat de muis niet meewerkt aan je inspanningen vanwege het probleem met de Battlefront 2-cursorbug. Een dergelijke situatie in het spel omdat de Battlefront 2-muis niet werkt, is genoeg om iemand te irriteren, toch? Mogelijk zie je de cursor op een bepaald punt draaien of kun je geen functie in de game selecteren vanwege de bewegingsbug van Battlefront 2. Soms kan het probleem zelfs worden vergroot tot het probleem dat de Battlefront 2-muiscursor ontbreekt in de gaming-app. Als u zich in een situatie bevindt waarin u soortgelijke problemen heeft ondervonden, overweeg dan om het artikel te lezen. Het artikel is een gids voor het oplossen van de problemen met de muis in de Battlefront 2-game in de gaming-app.

Hoe Battlefront 2-muis te repareren werkt niet in Windows 10

De redenen waarom de muis mogelijk niet goed werkt in de Battlefront 2-game in de gaming-app, worden in deze sectie besproken.

  • Interferentie van software-overlay- Als de overlay-programma’s interfereren met de Battlefront 2-game, heb je mogelijk het probleem.

  • Interferentie door lopende processen op de achtergrond – De apps die op de achtergrond draaien, kunnen je storen bij het gebruik van de muis op de Origin-app om de Battlefront 2-game te spelen.

  • Corrupt gamebestand – Het probleem kan worden veroorzaakt door het corrupte Battlefront 2-gamebestand of door corrupte cachebestanden. Bovendien, als er spelfouten zijn, kun je de muis mogelijk niet in het spel gebruiken.

  • Uitgeschakelde Origin-services- Als de Origin-service is uitgeschakeld, kun je de muis mogelijk niet gebruiken in de Battlefront 2-game.

  • Verouderde Windows- en GPU-stuurprogramma’s – Verouderde Windows- en grafische stuurprogramma’s op uw pc kunnen een reden zijn waarom de muis niet werkt.

  • Onjuiste aanwijzerconfiguratie – Een onjuiste aanwijzerconfiguratie op uw pc staat u mogelijk niet toe om de muis in het spel te gebruiken.

Methode 1: Basismethoden voor probleemoplossing

Het probleem met de Battlefront 2-muis die niet werkt, kan worden opgelost met eenvoudige oplossingen. Probeer daarom de basismethoden voor probleemoplossing te implementeren die hieronder worden besproken om de Battlefront 2-cursorbug op uw pc op te lossen.

1. Start de pc opnieuw op

Als er kleine storingen op uw pc zijn waarvoor de muis mogelijk niet werkt op uw pc, kunt u proberen de pc opnieuw op te starten om de storingen te verhelpen. Met deze methode kunt u alle tijdelijk opgeslagen configuraties verwijderen en de parameters die aan de app en de game zijn gekoppeld opnieuw initialiseren. Druk op de Windows-toets, klik op de aan/uit-knop in het START-menu en klik op de optie Opnieuw opstarten in het menu om uw pc opnieuw op te starten.

2. Schakel andere programma’s op de achtergrond uit

Als er verschillende apps op de achtergrond draaien, kun je de Battlefront 2-game mogelijk niet gebruiken. U kunt de hier gegeven link gebruiken om alle apps die op de achtergrond worden uitgevoerd uit te schakelen om het probleem op te lossen.

3. Update Windows

Het gebruik van geavanceerde game-apps op een verouderd Windows ondersteunt u mogelijk niet bij het gebruik van de games, daarom moet u Windows op uw pc bijwerken. Lees het artikel over hoe u Windows op uw pc kunt bijwerken met behulp van de hier verstrekte link om het probleem op te lossen.

4. Werk de stuurprogramma’s bij

Verouderde stuurprogramma’s kunnen problemen veroorzaken bij het gebruik van de muis in de game in de gaming-app. In dit gedeelte worden de methoden uitgelegd om de stuurprogramma’s op uw pc bij te werken om het probleem op te lossen.

4.1 Grafische driver bijwerken: aangezien Origin een game-app is en Battlefront 2 een game, hebben de programma’s een bijgewerkte grafische driver nodig om de app te gebruiken. U kunt de hier gegeven link gebruiken om de grafische stuurprogramma’s op uw pc bij te werken om de gaming-apps zonder het probleem te gebruiken.

4.2 Muisstuurprogramma’s bijwerken: u moet de stuurprogramma’s van de muizen en toetsenborden bijwerken om de problemen met de randapparatuur op te lossen om de Battlefront 2-game te gebruiken. Gebruik de links die hier worden gegeven om de muizen en andere aanwijsstuurprogramma’s bij te werken.

De onderstaande basismethoden voor probleemoplossing helpen u bij het oplossen van het probleem dat de Battlefront 2-muis niet werkt door de randapparatuur aan te passen.

5. Koppel de gamecontrollers los

Als je een joystick of andere gamecontrollers hebt aangesloten om de Battlefront 2-game in de Origin-app te gebruiken, kun je problemen ondervinden bij het gebruik van de muis. U moet alle joysticks of gamecontrollers loskoppelen die op uw pc zijn aangesloten om het probleem op te lossen. Als je de gamecontroller hebt aangesloten via een USB-poort, kun je proberen de controller los te koppelen van de USB-poort. Als alternatief kunt u de via Bluetooth verbonden gamecontrollers loskoppelen door de Bluetooth-verbinding op uw pc uit te schakelen.

6. Verwijder meerdere muizen die op de pc zijn aangesloten

Als er meerdere muizen op uw pc staan, moet u de muis verwijderen om het probleem op te lossen. Volg de stappen die worden beschreven in de methode om meerdere muizen te verwijderen met behulp van de hier gegeven link om het probleem op te lossen.

7. Sluit de muis aan op een andere USB-poort: u kunt proberen de USB-poort voor het aansluiten van de muis te wijzigen en vervolgens proberen de muis te gebruiken om het spel te gebruiken. Om dit te doen, koppelt u eenvoudig de muis los van de USB-poortverbinding en sluit u de USB aan op een andere USB-poort op uw pc.

8. Randapparatuur verwijderen: Als u randapparatuur op de pc hebt aangesloten, zoals een printer, is het mogelijk dat de randapparatuur u niet goed aansluit op de muis die op uw pc is aangesloten. U moet alle randapparatuur die op de pc is aangesloten loskoppelen of verwijderen door simpelweg alle apparaten die op uw pc zijn aangesloten los te koppelen met behulp van de verschillende poorten om het probleem met de muis op te lossen.

Methode 2: Aanwijzerversnelling uitschakelen

Standaard zou de aanwijzerversnellingsfunctie op de pc zijn ingeschakeld om de muisaanwijzer een hogere precisie te geven. U kunt proberen de aanwijzerversnelling te draaien om het probleem op te lossen dat de Battlefront 2-muis niet werkt in de gaming-app.

1. Druk tegelijkertijd op de Windows + I-toetsen om de instellingen te openen.

2. Klik op de instellingen voor apparaten.

3. Klik op het tabblad Muis in het linkerdeelvenster van het venster en klik op de optie Extra muisopties om de aanwijzerversnelling uit te schakelen.

4. Navigeer nu naar het tabblad Aanwijzeropties en schakel de optie Aanwijzerprecisie verbeteren uit in het gedeelte Beweging.

5. Klik ten slotte op Toepassen > OK om de wijzigingen op te slaan.

Methode 3: Overlays uitschakelen

Door de conflicterende applicaties of de overlays in andere vergelijkbare gaming-apps kun je de game mogelijk niet gebruiken en krijg je mogelijk het probleem met de Battlefront 2-muis die niet werkt.

1. TeamViewer-app uitschakelen

Battlefront 2 kan niet naast de TeamViewer-app bestaan ​​en het kan zijn dat de muis niet aan de game werkt als de TeamViewer-app op de achtergrond draait. Lees het artikel over het uitschakelen van de TeamViewer-app op uw netwerk.

2. Schakel de Xbox-gamebalk uit

Als je het probleem van de muis die niet werkt in de game nog steeds niet kunt oplossen, kun je proberen de Windows Game-balk op je pc uit te schakelen om het probleem op te lossen. Lees het artikel over het uitschakelen van de Windows Game-balk met behulp van de hier verstrekte link.

3. Schakel GeForce Experience-overlay uit

De GeForce Experience-overlay op je pc kan ervoor zorgen dat je de muis niet meer gebruikt in de Battlefront 2-game. U kunt de GeForce Experience-overlay uitschakelen met behulp van de hier verstrekte link en het probleem met de muis oplossen.

De onderstaande methoden bespreken de opties om de overlay in de gaming-apps uit te schakelen om het probleem met de Battlefront 2-muis die niet werkt op te lossen.

4. Discord-overlay uitschakelen

Als de Discord-overlay is ingeschakeld in de app, kunt u problemen ondervinden bij het gebruik van de muis in de game. U moet de Discord-overlay uitschakelen. Lees het artikel over het uitschakelen van de Discord-overlay om het probleem met de muis op te lossen in de Origin-app.

5. Oorsprong-overlay uitschakelen

Een van de verontrustende overlay-apps is de Origin-overlay. U moet de Origin-overlay uitschakelen om het probleem op te lossen. Gebruik de link die hier wordt gegeven en volg de stappen die worden beschreven in de methode om de Origin-overlay uit te schakelen.

6. Stoomoverlay uitschakelen

De in-game overlay-optie in de Steam-app helpt je mogelijk niet bij het gebruik van de muis in de Battlefront 2-game. U moet de Steam-overlay uitschakelen om het probleem met de muis op te lossen. Met behulp van de link die hier wordt gegeven, kunt u de methode kennen om de Steam-overlay uit te schakelen.

Methode 4: Instellingen voor het starten van games wijzigen

De problemen met de Battlefront 2-game kunnen worden opgelost door de onderstaande methoden te volgen. Volg de methoden in de sectie om het probleem met de Battlefront 2-muis op uw pc op te lossen.

1. Voer de Battlefront 2-game uit in de venstermodus

De randen van de Battlefront 2-game kunnen conflicten veroorzaken en het kan zijn dat je de basisfuncties niet kunt gebruiken. Probeer de randloze modus of de venstermodus te gebruiken om het spel in de app te spelen en controleer of het goed werkt. Volg onze gids om Steam-games in de venstermodus te openen en doe hetzelfde voor Battlefront 2.

2. Voer Battlefront 2 uit als beheerder

Soms kun je de Battlefront 2-game misschien niet spelen omdat deze geen beheerdersrechten heeft. Volg de methode in de link die hier wordt gegeven om de Battlefront 2-game-app als beheerder uit te voeren om het probleem op te lossen.

Methode 5: Oorspronkelijke bestanden wijzigen

De problemen met de Origin Client-app kunnen een reden zijn waarom de Battlefront 2-muis niet werkt op uw pc. Je kunt proberen de hier gegeven methoden te volgen om de problemen in de Origin Client-app op te lossen om het probleem op te lossen.

1. Herkomstcache wissen

De corrupte cachebestanden in de game en de gaming-app kunnen ervoor zorgen dat de Battlefront 2-muis niet werkt. Volg de stappen die zijn besproken in de methode om de cachebestanden in de Origin-app te wissen met behulp van de hier gegeven link.

2. Voer Origin Client uit als beheerder

Probeer de Origin Client-app uit te voeren met beheerdersrechten en controleer of u uw muis goed kunt gebruiken. Gebruik de link die hier wordt gegeven om de Origin Client-app als beheerder uit te voeren om het probleem op te lossen.

3. Schakel Origin Web Helper-service uit

De Origin Web Helper Service verstoort de Origin-app en veroorzaakt veel spelproblemen. U moet deze service uitschakelen om de problemen met de muis op te lossen. De link die hier wordt gegeven, zal u begeleiden bij de methode om de Origin Web Helper-service op uw pc uit te schakelen.

4. Origin-service inschakelen bij opstarten van Windows

Als de vereiste services die aan de Origin-app zijn gekoppeld, zijn uitgeschakeld bij de opstartservice, kan het zijn dat de Battlefront 2-muis niet werkt. U moet alle services inschakelen om het probleem op te lossen.

1. Druk op de Windows-toets, typ Taakbeheer en klik op Openen.

2. Selecteer de Battlefront 2-game en de gaming-app op het tabblad Processen en klik op de knop Taak beëindigen om de apps te sluiten.

3. Navigeer naar het tabblad Opstarten in Taakbeheer, selecteer de Origin-app in de lijst en klik op de knop Inschakelen onderaan om de Origin-app in de Opstartservice in te schakelen.

4. Start ten slotte de pc opnieuw op en start de Battlefront 2-game opnieuw in de gaming-app.

5. Repareer Battlefront 2

Als de Battlefront 2-game corrupt is, kun je proberen het gamebestand in de Origin-gaming-app te repareren om het probleem op te lossen.

1. Gebruik de zoekbalk om naar de Origin-app te zoeken en start de Origin-app op je pc.

2. Klik op het tabblad Mijn gamebibliotheek in het linkerdeelvenster van de Origin-startpagina.

3. Selecteer de Battlefront 2-game in de lijst, klik met de rechtermuisknop op de game en klik op de optie Repareren in de weergegeven lijst.

4. Wacht tot het reparatieproces is voltooid en controleer vervolgens of de Battlefront 2-cursorbug aanhoudt of niet.

6. Installeer Battlefront 2 opnieuw

Als laatste redmiddel kun je proberen de app te verwijderen en opnieuw te installeren om het corrupte Battlefront 2-spelbestand te repareren om het probleem met de muis op te lossen.

1. Druk op de Windows-toets en typ configuratiescherm en druk vervolgens op Enter.

2. Stel Weergeven op > Categorie in en klik op Een programma verwijderen.

3. Zoek in het hulpprogramma Programma’s en onderdelen naar Star Wars Battlefront 2.

4. Klik nu op Star Wars Battlefront 2 en selecteer de optie Installatie ongedaan maken.

5. Bevestig de vraag door op Ja te klikken en de computer opnieuw op te starten.

6. Ga naar de Battlefront 2 Origin-pagina en klik op Get the Game. Volg daarna de instructies op het scherm om de game te downloaden.

7. Wacht tot de download is voltooid en navigeer naar Downloads in Verkenner.

8. Dubbelklik op het gedownloade bestand om het te openen.

9. Klik nu op de optie Installeren om het installatieproces te starten.

10. Volg de instructies op het scherm om het installatieproces te voltooien.

***

Het artikel bespreekt de methoden om te verhelpen dat de Battlefront 2-muis niet werkt in Windows 10. Als je te maken krijgt met de bewegingsbug van Battlefront 2 of de cursorbug van Battlefront 2, kun je het artikel raadplegen om het probleem met de ontbrekende muiscursor van Battlefront 2 op te lossen. Deel uw suggesties en vragen in de opmerkingen hieronder over dit onderwerp.

  Zoeken op internet uitschakelen op Windows 10 april-update

gerelateerde berichten