Fix Black Ops 3 ABC-fout in PS4

PlayStation en Xbox hebben een revolutie teweeggebracht in de game-ervaring op apparaten zoals tv’s en desktops. De 3D-ervaring die ze bieden is onberispelijk. Call of Duty is zo’n first-person schietspel dat enorm populair is bij gebruikers vanwege de verbluffende graphics. De nieuwe Call of Duty: Black Ops 3 is de derde toevoeging aan de Black Ops-franchise. De laatste tijd hebben gamers gemeld dat ze Black Ops 3 ABC-fout in PS4 op hun schermen zien. Zit jij ook met hetzelfde probleem, dan ben je hier aan het goede adres. We hebben een perfecte gids om je te helpen de Black Ops 3-netwerkfout op PlayStation op te lossen. Laten we dus, zonder verder uit te stellen, ingaan op de redenen en oplossingen voor het verschijnen van de ABC-fout.

Hoe Black Ops 3 ABC-fout in PS4 op te lossen?

Als je je afvraagt ​​waarom de Call of Duty Black Ops 3-server niet beschikbaar is op je systeem, dan kunnen daar een paar redenen voor zijn. Laten we enkele prominente redenen achter de fout ontvouwen:

  • Als uw internet traag is of niet is verbonden met uw spelapparaat, kan de fout tijdens het spelen van het spel worden geconfronteerd.
  • Een andere reden kan het spelen van een game zijn of online verbinding maken terwijl er een update gaande is op uw gamingapparaat.
  • Een van de andere oorzaken die de ABC-fout hebben veroorzaakt, is een onderbreking in services door de gebruikers of door de ontwikkelaar.
  • Als de laatste game-update niet is uitgevoerd, kan dit ook de reden zijn die de ABC-fout in Black Ops 3 veroorzaakt.
  Hoe te repareren dat CBS All Access niet werkt op Amazon Firestick

Call of Duty Black Ops 3-server is niet beschikbaar voor sommige gebruikers op pc, Xbox en PlayStation. Gelukkig kan dit probleem worden opgelost met behulp van eenvoudige methoden die we in de komende paragrafen zullen ontrafelen. Volg de onderstaande methoden om de fout op te lossen en terug te keren naar de game-ervaring.

Methode 1: Start de gameconsole opnieuw

Een andere reden die kan leiden tot Black Ops 3 ABC-fout in PS4 is een bug met je gameconsole. Om dit te verhelpen, moet u uw console opnieuw opstarten. Volg de onderstaande stappen om ze voor uw apparaat te doen.

1. Schakel de stroom uit en haal de draad uit uw console.

2. Houd de aan/uit-knop 10 seconden ingedrukt.

3. Sluit na 5 minuten de draden weer aan.

4. Zet de console aan.

5. Wacht tot het is gestart en voer het spel uit.

Methode 2: Start de router opnieuw

Een fout in de IP-configuratie van uw internetverbinding kan een reden zijn waarom de ABC-fout optreedt voor Black Ops 3. Daarom kan het herstellen ervan de oplossing voor u zijn.

1. Zoek de aan/uit-knop aan de achterkant van uw router/modem.

2. Druk eenmaal op de knop om deze uit te schakelen.

3. Koppel nu de stroomkabel van de router/modem los en wacht tot de stroom volledig uit de condensatoren is verdwenen.

4. Sluit de stroomkabel weer aan en schakel deze na een minuut in. Wacht tot de netwerkverbinding opnieuw tot stand is gebracht en probeer opnieuw in te loggen.

  Tabellen en afbeeldingen uitlijnen in Microsoft Word

Methode 3: Spel bijwerken

Het is belangrijk dat je op de hoogte blijft van de nieuwe versie van je game, zodat deze geen Black Ops 3-netwerkfout op PlayStation veroorzaakt. Volg hiervoor de onderstaande stapsgewijze instructies:

1. Start Call of Duty Black Ops 3 op uw spelapparaat.

2. Als de intro voorbij is, druk dan niet op X, A of Enter op het scherm.

3. Wacht tot de nummers in de rechterbovenhoek van het scherm veranderen.

4. Wanneer de cijfers veranderen, geeft dit aan dat het spel is bijgewerkt. Druk nu op X, A of Enter om het spel te spelen.

Methode 4: PlayStation resetten

PlayStation-gegevens kunnen soms corrupt raken, wat de ABC-fout kan veroorzaken tijdens het spelen van het spel. Daarom kan het resetten van PlayStation helpen om het probleem op te lossen. Volg de onderstaande stappen om hetzelfde te proberen:

Opmerking: met de resetoptie worden alle standaard PlayStation-instellingen hersteld.

1. Druk op de aan/uit-knop op het voorpaneel van de PS4 om deze uit te schakelen.

2. Houd de aan/uit-knop ingedrukt totdat u twee pieptonen hoort.

3. Verbind je PS4-controller via USB met je PlayStation.

4. Druk nu op de PlayStation-knop op de controller.

5. Als je eenmaal in de veilige modus bent, selecteer je PS4 initialiseren (systeemsoftware opnieuw installeren).

6. Bevestig alle prompts die verschijnen en wacht tot de bewerking is voltooid.

Controleer of de Call of Duty Black Ops 3-server niet beschikbaar is in PlayStation, het probleem blijft bestaan ​​​​of niet.

Methode 5: Neem contact op met PlayStation-ondersteuning

Als geen van de bovengenoemde methoden voor u werkt en u nog steeds een ABC-fout op het scherm ziet, moet u contact opnemen met PlayStation-ondersteuning om hulp te krijgen en de Black Ops 3-netwerkfout in het PlayStation-probleem op te lossen. Ga naar PlayStation Support in je browser of e-mail je probleem naar [email protected]

  Hoe Ubuntu Server 21.04 via USB te installeren

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

Q1. Wat is een ABC-fout?

antw. ABC-fout in gameconsoles treedt op omdat de game verouderd is. Deze fout kan worden opgelost door de nieuwe versie van het spel bij te werken.

Q2. Verwijdert het resetten van de gameconsole alle opgeslagen gegevens?

antw. Ja, als je je gameconsole reset, ben je alle opgeslagen instellingen en gegevens kwijt.

Q3. Op welke platforms komt ABC-fout veel voor?

antw. ABC-fout is gezien door pc-, PlayStation- en Xbox-gebruikers. De fout kan te wijten zijn aan de spelconsole of het spelapparaat.

Q4. Is het veilig om mijn PlayStation te resetten?

antw. Ja, het is volkomen veilig om je PlayStation te resetten. Hoewel het opnieuw instellen ervan ertoe kan leiden dat de opgeslagen gegevens of instellingen ook worden verwijderd.

V5. Waarom maakt mijn Black Ops 3 geen verbinding online?

antw. De reden waarom Black Ops 3 geen online verbinding maakt, kan een zwakke internetverbinding zijn of internetkabels die niet goed werken. Controleer daarom de aansluiting en bedrading goed. Als ze in orde lijken, probeer dan de modem opnieuw op te starten.

***

We hopen dat deze gids nuttig was en dat je de Black Ops 3 ABC-fout in PS4 hebt kunnen oplossen. Laat ons weten welke methode voor jou het beste werkte. Als u vragen of suggesties heeft, kunt u deze in de opmerkingen hieronder achterlaten. Laat ons ook weten wat je de volgende keer wilt leren.

gerelateerde berichten