Fix CS GO Video-instellingen niet opslaan Fout

Counter-Strike: Global Offensive, een online schietspel voor de eerste persoon, draait helemaal om teamwerk, vuurgevechten en strategie. De game kan worden gespeeld op Windows PC, OS X, Xbox 360 en PlayStation 3. is de nieuwste release in de Counter-Strike-serie en heeft veel nieuwe functies, waaronder een in-game valutasysteem dat wordt beloond aan spelers wanneer ze winnen rondes, vijanden doden en specifieke wapens gebruiken. Ook maken de graphics in het spel het meer sympathiek en verslavend. Al met al is CS GO een spannende game gemaakt voor spelers die genieten van een goede tijd vol actie. Tijdens het spelen van CS GO kun je in-game video-instellingen aanpassen, waaronder bliksem, schaduwen en meer van dergelijke functies die uiterst nuttig zijn om comfortabel naar het scherm te kijken. Deze video-instellingen kunnen echter soms moeilijk te wijzigen zijn. Video-instellingen die CS GO niet opslaan, is een veelvoorkomend probleem dat door veel gamers is gemeld. Als u iemand bent die met hetzelfde probleem wordt geconfronteerd, volg dan onze gids grondig en maak kennis met meerdere methoden die u kunnen helpen bij het oplossen van video-instellingen die niet worden opgeslagen.

Hoe CS GO-video-instellingen te repareren die geen fout opslaan

Gewoonlijk melden gebruikers het probleem van video-instellingen die niet worden opgeslagen, terwijl de visuele instellingen worden verlaagd die na opnieuw opstarten weer worden gemaximaliseerd. Het probleem is ook opgetreden bij het wijzigen van de instellingen van automatisch. Daarom wordt gesuggereerd dat het probleem te maken heeft met de video-instellingen van CS GO. Bovendien kan het installatiebestand van het spel corrupt zijn en daarom wordt herinstallatie aangeraden om van dit probleem af te komen.

  Beste vloeibare CPU-koeler van 2021: recensies + koopgids

Hoewel dit probleem vrij vaak voorkomt, kan het eenvoudig worden opgelost met behulp van enkele van de onderstaande methoden voor probleemoplossing, dus tag deze oplossingen en zoek er een die geschikt is voor u:

Methode 1: Eigenschappen van video-instellingen wijzigen

Het wijzigen van de eigenschappen van de video-instellingen van Counter-Strike was een effectieve manier om het genoemde probleem op te lossen. Volg dus de onderstaande stappen om deze instellingen te wijzigen:

1. Druk tegelijkertijd op de Windows + E-toetsen om Verkenner te openen.

2. Navigeer nu naar het volgende pad.

C:Program Files (x86)Steamuserdata278162900730localcfg

Opmerking: het locatiepad kan verschillen afhankelijk van waar je de Steam-app op je pc hebt geïnstalleerd.

3. Klik vervolgens met de rechtermuisknop op video.txt en selecteer Eigenschappen in het menu.

4. Schakel nu het selectievakje Alleen-lezen uit en klik op OK.

Methode 2: HUD opnieuw laden

De volgende methode die helpt bij het oplossen van video-instellingen die CS GO niet opslaan, is door HUD opnieuw te laden. HUD is een heads-up display dat bij gaming wordt gebruikt om informatie aan de speler te verstrekken zonder het spelbeeld te verstoren. Het opnieuw laden is heel gunstig voor spelers die het vaak moeilijk vinden om video-instellingen te wijzigen. U kunt de onderstaande stappen volgen om HUD opnieuw te laden met een opdracht:

1. Ga naar Spelinstellingen, klik op Spel en schakel Developer Console(-) in op JA.

2. Nu is de ontwikkelaarsconsole geopend. U kunt uw opdracht invoeren en op Verzenden klikken.

3. Voer de opdracht hud_reloadscheme uit om HUD opnieuw te laden en pas alle opdrachten toe op aangepaste wijzigingen.

4. En voer de opdracht cl_reload_hud uit om alle wijzigingen aan CS GO HUD te annuleren en terug te keren naar de standaardinstellingen.

  Conflicterende bestanden vinden in Google Drive

Methode 3: Controleer de integriteit van gamebestanden (op Steam)

Steam-gebruikers kunnen problemen krijgen met online games. Het downloaden van corrupte gamebestanden kan interfereren met de functies van het spel en kan soms voorkomen dat het spel helemaal wordt gestart. In dit geval kan het probleem optreden in de vorm van CS GO-video-instellingen die niet worden opgeslagen, daarom moet u de integriteit van deze gamebestanden op Steam verifiëren. Als je niet weet hoe, dan kan onze gids Hoe de integriteit van gamebestanden op Steam te verifiëren je hierbij helpen.

Methode 4: Installeer CS GO . opnieuw

De laatste optie die overblijft als de video-instellingen CS GO niet opslaan, als geen andere methode helpt, is om CS GO te verwijderen en vervolgens opnieuw te installeren. Volg de onderstaande stappen om het spel opnieuw te installeren:

1. Druk op de Windows-toets, typ Steam en klik op Openen.

2. Ga naar BIBLIOTHEEK menu vanaf de startpagina.

3. Zoek het CS GO-spel, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer de optie Installatie ongedaan maken.

4. Klik nogmaals op Installatie ongedaan maken om de Steam-app te bevestigen en te sluiten nadat je de game hebt verwijderd.

5. Start nu de bestandsverkenner.

6. Navigeer naar het onderstaande locatiepad.

C:Program Files (x86) Steamsteamappscommon

7. Selecteer de Counter Strike-gamemap en druk op de Delete-toets om deze te verwijderen en start vervolgens de pc opnieuw op.

8. Start nu de Steam-app en zoek naar CS GO en selecteer de game zoals gemarkeerd in de onderstaande afbeelding.

9. Klik hier op de optie Spel spelen om het spel te downloaden.

10. Kies ten slotte de locatie voor installatie en klik op de knop Volgende > om het spel te installeren.

  Leer sneller code typen met een typeleraar

Methode 5: Neem contact op met CS GO Steam-ondersteuning

Als geen van de bovenstaande methoden het probleem met de CS GO-video-instellingen oplost, kunt u naar de CS GO Steam-ondersteuningspagina gaan en uw probleem invoeren om de oplossingen te vinden.

1. Bezoek de CS GO Steam-ondersteuningspagina vanuit uw browser.

2. Klik op Inloggen voor meer gepersonaliseerde opties.

3. Voer uw inloggegevens in.

4. Beschrijf nu uw probleem op een gedetailleerde manier.

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

Q1. Waar kan ik de opgeslagen instellingen van CS GO vinden?

antw. Om de opgeslagen instellingen van CS GO te openen, navigeert u naar het opgegeven locatiepad.

C:Program Files (x86)SteamsteamappscommonCounter-Strike Global Offensivecsgocfg

Q2. Hoe kan ik video-instellingen wijzigen in CS GO?

antw. Je kunt de video-instellingen in CS GO wijzigen door naar het gedeelte Eigenschappen van de game in Steam Library te gaan. Zodra u Eigenschappen opent, opent u de optie Starten en daar kunt u de instellingen wijzigen.

Q3. Waarom kan ik mijn CS GO-instellingen niet opslaan?

antw. Als u de CS GO-instellingen niet kunt opslaan, probeer dan een locatie op te geven om dit te doen. U kunt ook proberen het Head-Up Display (HDU) opnieuw te laden om dit probleem op te lossen.

Q4. Welke video-instellingen moeten worden gemaakt in CS GO?

antw. In CS GO kunt u proberen de resolutie, beeldverhouding, verversingssnelheid en schaalmodus te wijzigen.

V5. Welke resolutie wordt aanbevolen voor CS GO?

antw. Om de beste CS GO te ervaren, is de aanbevolen resolutie 1280×60 met een beeldverhouding van 4:3.

***

Het wijzigen van een paar video-instellingen, zoals resolutie en verversingssnelheid, wordt beschouwd als een verbetering van de visuele ervaring tijdens het spelen van het spel. Het ondervinden van problemen bij het toepassen van wijzigingen in deze instellingen is een ontmoedigende ervaring op zich en daarom hopen we dat ons document u kan helpen met CS GO-video-instellingen die niet in een gedetailleerde structuur worden opgeslagen. Laat uw eventuele vragen of suggesties achter in de opmerkingen hieronder.