Fix Daemon Tools kan geen toegang krijgen tot afbeeldingsbestand MDF

Daemon Tools zijn imaging-tools voor pc, deze tool kan worden geïnstalleerd in Windows- en Mac-besturingssystemen. Met het Daemon-programma kunt u tot 4 virtuele cd- of dvd-stations maken, zodat u de inhoud van uw cd/dvd’s kunt gebruiken. Daemon-programma creëert anti-kopieerbeveiliging zonder enige beperkingen tegen te komen. Het ondersteunt zowel de DT- als SCSI-indelingen. Vaak merken gebruikers dat Daemon Tools geen toegang heeft tot de MDF-fout van het afbeeldingsbestand terwijl ze proberen de tool uit te voeren. Mount image Daemon Tools-fouten zijn veelvoorkomende fouten en kunnen worden veroorzaakt door systeemfouten. In de volgende gids zullen we redenen en methoden bespreken om de fout met Daemon-tools op te lossen die geen toegang heeft tot het afbeeldingsbestand.

Hoe te repareren Daemon Tools kan geen toegang krijgen tot afbeeldingsbestand MDF

Er kunnen meerdere redenen zijn waarom de Daemon-tool geen toegang heeft tot de MDF-fout van het afbeeldingsbestand. Enkele veelvoorkomende redenen worden hieronder genoemd.

  • Verouderde systeemstuurprogramma’s zijn een van de meest voorkomende redenen voor deze fout.

  • Onjuist laden van de Daemon Tools kan ook een aantal fouten veroorzaken bij het koppelen van bestanden met de Daemon-tool.

  • Corrupte systeembestanden zijn soms ook verantwoordelijk voor deze fout.

  • Onjuiste configuratie in het systeemregister kan ook leiden tot een aantal fouten, zoals Daemon-tools die geen toegang kunnen krijgen tot het MDF-probleem met het afbeeldingsbestand.

  • Malware en virussen kunnen ook interfereren met de Daemon Tools en tot fouten leiden.

  • Bugs en fouten met de Daemon Tools kunnen ook leiden tot fouten met de software.

  • Corrupte Windows-programma’s zijn ook verantwoordelijk voor deze fout.

De volgende gids biedt u methoden om Daemon-tools op te lossen die geen toegang hebben tot het MDF-probleem met afbeeldingsbestanden.

Methode 1: Voer Daemon Tools uit als beheerder

Als u de Daemon Tools ontvangt die geen toegang heeft tot het afbeeldingsbestand MDF-fout. Het eerste dat u moet proberen om het probleem met de mount image Daemon Tools op te lossen, is door de tool als beheerder uit te voeren. Het uitvoeren van een specifieke tool met beheerdersrechten voorkomt dat andere apps op de achtergrond het proces verstoren. Daarom kan dit probleem worden opgelost door de Daemon-tool als beheerder uit te voeren.

1. Typ Daemon Tool in het menu Start en klik op Als administrator uitvoeren.

2. Klik op Toestaan ​​om het hulpprogramma toestemming te geven om wijzigingen aan te brengen op uw computer.

Als het uitvoeren van de tool als beheerder niet helpt, moet u de volgende methode proberen.

Methode 2: Systeembestanden herstellen

Soms zijn Daemon Tools die geen toegang hebben tot MDF-fouten in afbeeldingsbestanden, geassocieerd met verschillende systeembestandsfouten. Deze fouten kunnen optreden als gevolg van corrupte of misplaatste systeembestanden op uw computer. Corrupte systeembestanden kunnen verschillende fouten op uw computer veroorzaken die een gevaarlijke bedreiging kunnen vormen. Overweeg daarom deze bestanden te repareren. Windows heeft hulpprogramma’s bedacht die u kunnen helpen bij het scannen en repareren van corrupte systeembestanden. SFC-scan is zo’n hulpprogramma dat u kunt gebruiken door de opdrachtprompt uit te voeren. Bekijk onze handleiding Systeembestanden repareren op Windows 10 om veilig scans uit te voeren om de beschadigde systeembestanden op uw computer te lokaliseren en te repareren.

Methode 3: Grafisch stuurprogramma bijwerken

Een beschadigd systeem-dvd-stuurprogramma wordt vaak beschouwd als de meest voorkomende reden voor Daemon-toolfout op Windows 10-computers. Om het terugkerende probleem met de Daemon-hulpprogramma’s voor mount-images op te lossen, kunt u overwegen het dvd-stuurprogramma op uw computer bij te werken. Elk probleem met het stuurprogramma kan lastig zijn, lees daarom onze gids voor het bijwerken van grafische stuurprogramma’s in Windows 10.

Als het bijwerken van het stuurprogramma de fout van Daemon-tools niet oplost, kan het probleem met het afbeeldingsbestand niet worden opgelost, probeer dan de volgende methode.

Methode 4: grafische stuurprogramma-updates terugdraaien

Als u compatibiliteitsproblemen ondervindt, kunt u altijd teruggaan naar de vorige versie. Met de rollback-stuurprogrammaoptie in Windows 10 kunnen gebruikers de huidige stuurprogramma’s van het systeem verwijderen en eerder geïnstalleerde stuurprogramma’s automatisch opnieuw installeren. Lees onze gids voor het terugdraaien van grafische stuurprogramma’s op Windows 10.

Methode 5: Apparaatstuurprogramma’s opnieuw installeren

Als het bijwerken van de stuurprogramma’s niet het probleem oplost dat Daemon Tools geen toegang heeft tot het MDF-probleem met het afbeeldingsbestand en u hetzelfde probleem blijft houden, kunt u overwegen de dvd-stuurprogramma’s te verwijderen en vervolgens opnieuw te installeren op uw computer. U kunt onze gids voor het verwijderen en opnieuw installeren van stuurprogramma’s op Windows 10 volgen om het te implementeren.

Methode 6: Malwarescan uitvoeren

Het probleem met de Daemon-tool kan ook worden veroorzaakt door malware of een virus op uw computer. Virussen en malware kunnen ernstige problemen veroorzaken op uw computer. Om een ​​malwareprobleem op uw computer op te lossen, kunt u een scan uitvoeren door een antivirusprogramma van derden. U kunt onze Hoe voer ik een virusscan op mijn computer uit? en Hoe u malware van uw pc kunt verwijderen in Windows 10-handleidingen om de malwareproblemen op te lossen.

Methode 7: Systeemregister wijzigen

Een van de effectieve methoden om Daemon Tools op te lossen die geen toegang hebben tot de MDF-fout van het afbeeldingsbestand, is door het systeemregister te wijzigen. Meestal wordt de reden voor het niet verwerken van de Daemon-tool veroorzaakt door systeembestanden. U kunt proberen de Daemon-toolfout op te lossen die geen toegang heeft tot het probleem met het afbeeldingsbestand door het systeemregister te wijzigen.

Opmerking: volg onze handleiding voor het maken van back-ups en het herstellen van registerbestanden. Maak een back-up van registersleutels om de vorige instellingen te herstellen in het geval van handmatige fouten tijdens wijziging

1. Druk tegelijkertijd op de toetsen Windows + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.

2. Typ Regedit.exe en druk op Enter om de Register-editor te openen.

3. Navigeer naar het volgende locatiepad.

ComputerHKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetControlClass{4d36e965-e325-11ce-bfc1-08002be10318}

4. Als u hier een map met de naam upperfilter of lowerfilter vindt, selecteert u die mappen en verwijdert u de mappen.

5. Als u geen van deze mappen kunt vinden, verwijdert u alle andere mappen op deze locatie.

6. Start ten slotte de pc opnieuw op en kijk of het probleem is opgelost.

Methode 8: Installeer Daemon Tools opnieuw

Als de vorige methoden geen oplossing bieden voor het probleem met Daemon-tools die geen toegang hebben tot het MDF-probleem met afbeeldingsbestanden, kunt u proberen de Daemon-tool opnieuw te installeren. Als u de tool opnieuw installeert, worden alle programmabestanden verwijderd.

1. Druk op de Windows-toets, typ Configuratiescherm en klik vervolgens op Openen.

2. Klik op de optie Een programma verwijderen onder Programma’s.

3. Zoek de Daemon-tool en klik er met de rechtermuisknop op en klik op Installatie ongedaan maken.

4. Bevestig de verwijdering en wacht tot het proces is voltooid.

5. Om de Daemon-tool te installeren, gaat u naar de download pagina en selecteer het Daemon tools-product dat u wilt.

6. Klik nu op de DOWNLOAD-optie.

Opmerking: als voorbeeld hebben we DAEMON Tools Lite geïnstalleerd.

7. Voer het gedownloade installatiebestand uit.

8. Selecteer Betaalde of Gratis licentie en klik op de knop Akkoord en doorgaan.

9. Wacht tot het installatieproces is voltooid.

10. Klik ten slotte op de knop Sluiten om de installatie te sluiten of u kunt op de knop Uitvoeren klikken om de app te starten om de afbeelding in Daemon-tools te koppelen.

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

Q1. Wat zijn Daemon-tools?

antw. Daemon-tools zijn programma’s waarmee u bestanden van uw computer naar dvd- en cd-stations kunt koppelen.

Q2. Kunnen dvd-stuurprogramma’s leiden tot Daemon-toolfouten?

antw. Ja, een beschadigd dvd-systeemstuurprogramma kan leiden tot verschillende fouten met de Daemon-tool, zoals fouten bij het aankoppelen van bestanden.

Q3. Hoe kan ik Daemon Tool repareren die de bestandsfout niet kan mounten?

antw. U kunt verschillende methoden volgen om de niet in staat zijnde bestandsfout op te lossen, zoals het scannen van uw computer op beschadigde bestanden en malware, het uitvoeren van een reset van de computer, enz.

***

We hopen dat deze handleiding nuttig was en dat u het probleem met Daemon Tools kon oplossen die geen toegang had tot het MDF-probleem met afbeeldingsbestanden. Laat ons weten welke methode voor jou heeft gewerkt. Zet uw vragen of suggesties in de commentaarsectie hieronder.

  Wat is 'gemengde inhoud' en waarom blokkeert Chrome dit?

gerelateerde berichten