Fix Deze bewerking vereist een interactief raamstation

Sommige foutmeldingen op uw Windows-pc kunnen verwarrend zijn en u leeg laten. Een van de foutmeldingen is Deze bewerking vereist een interactief vensterstation. De ironie van deze fout is dat deze meestal optreedt wanneer er fouten zijn bij het bijwerken van de stuurprogramma’s op uw pc. De methoden om op te lossen Deze bewerking vereist een interactief Windows-station Windows 7 of Windows 10 worden hieronder besproken.

Hoe u deze bewerking kunt oplossen, vereist een interactief vensterstation op Windows 10

De sectie geeft een overzicht van alle oorzaken voor het foutbericht op Windows 10.

  • Onvoldoende machtigingen voor mappen- Als er geen beheerdersrechten zijn voor de stuurprogramma’s en de DriverStore-mappen op uw pc, ziet u mogelijk dit foutbericht.

  • Corrupte systeembestanden en stuurprogramma’s – De systeembestanden en stuurprogramma’s op uw pc zijn mogelijk beschadigd en u kunt deze fout zien.

  • Interferentie van beveiligingssoftware van derden – De beveiligingssoftware van derden die op uw pc is geïnstalleerd, kan de fout veroorzaken.

Methode 1: Basismethoden voor probleemoplossing

Oplossen Voor deze bewerking is een Interactieve Windows Station-fout vereist. U kunt proberen de basismethoden voor probleemoplossing te implementeren om de fout op te lossen.

1. Antivirus tijdelijk uitschakelen (indien van toepassing)

De beveiligingsservicesoftware van derden op uw pc kan een reden zijn voor deze fout. Om deze fout op te lossen, kunt u proberen de antivirussoftware op uw pc uit te schakelen. Lees het artikel over het tijdelijk uitschakelen van Antivirus op Windows 10.

2. Schakel Windows Defender Firewall uit (niet aanbevolen)

De fout kan te wijten zijn aan de Windows Firewall-beveiliging op uw pc. U kunt proberen de app uit te schakelen om de fout op te lossen. Lees het artikel over Windows Firewall Protection uitschakelen via de link die hier wordt gegeven.

3. Systeembestanden herstellen

De systeembestanden op uw pc kunnen een oorzaak zijn voor deze fout; u kunt proberen een SFC-scan op uw pc uit te voeren om deze fout op te lossen. De methode om een ​​SFC-scan op uw pc uit te voeren, wordt uitgewerkt op de link die hier wordt gegeven.

4. Schone opstart-pc

Er kunnen een paar fouten op uw pc zijn en het uitvoeren van een schone start op uw pc kan deze fout oplossen. De link naar het artikel over het uitvoeren van een schone start op uw pc vindt u hier.

5. Update Windows

Een verouderd Windows op uw pc kan een reden zijn voor Deze bewerking vereist een Interactive Window Station Windows 10-fout. De link die hier wordt gegeven, vertelt u over de methode om Windows op uw pc bij te werken.

6. Voer Systeemherstel uit

Als de fout op uw pc te wijten is aan een nieuwe wijziging op de pc, kunt u proberen een systeemherstel op uw pc uit te voeren. U kunt meer te weten komen over de methode om een ​​systeemherstel op uw pc uit te voeren via de link die hier wordt gegeven.

7. Windows resetten

Het laatste redmiddel om de fout op uw pc op te lossen, is door uw pc volledig opnieuw in te stellen. U kunt de link hier gebruiken om te lezen over de methode om Windows op uw pc opnieuw in te stellen om de fout op te lossen.

Methode 2: Apparaatstuurprogramma’s opnieuw installeren

Als deze bewerking een Interactive Window Station Windows 10-fout vereist terwijl de stuurprogramma’s op uw pc zijn geïnstalleerd, kunt u proberen de stuurprogramma’s opnieuw te installeren met Apparaatbeheer op uw pc om de fout te herstellen.

1. Druk op de Windows-toets, typ Apparaatbeheer en klik op Openen.

2. Selecteer de onbekende driver op het scherm en druk op de Delete-toets om de driver te verwijderen.

3. Selecteer ten slotte het tabblad Actie en klik op de optie Scannen op hardwarewijzigingen om het stuurprogramma opnieuw op uw pc te installeren.

Methode 3: Administratieve machtigingen verstrekken

Als er niet voldoende machtigingen zijn gegeven aan de Drivers en DriverStore-directory’s op uw pc, kunt u de beheerdersmachtigingen geven met behulp van de opdrachtprompt.

1. Druk op de Windows-toets, typ Opdrachtprompt en klik op Als administrator uitvoeren.

2. Typ de volgende opdracht op de beheerder: Opdrachtprompt en druk op Enter om beheerdersrechten te geven aan de map met stuurprogramma’s.

rem #was owned by trusted installer icalcs “C:WindowsSystem32drivers” /grant Adminstrators:(OI)(CI)F /T /Q /C

3. Typ de volgende opdracht en druk op Enter om beheerdersrechten te geven aan de DriverStore-map.

rem #was ownedby system icalcs “C:WindowsSystem32DriverStore” /grant Administrators:(OI)(CI)F /T /Q /C

Methode 4: Eigenaar worden van Mappen Drivers en DriverStore

Als de stuurprogramma’s en de DriverStore-directory’s geen beheerdersrechten hebben, kan het gebeuren dat u voor deze bewerking een Interactive Window Station-fout nodig heeft. Om de fout op te lossen, kunt u eigenaar worden van de mappen met behulp van de onderstaande stappen.

Opmerking: de methode wordt uitgelegd voor het verlenen van beheerdersrechten aan de map Drivers; u kunt ook de stappen volgen om beheerdersrechten toe te kennen aan de DriverStore-map.

1. Druk tegelijkertijd op de Windows + E-toetsen om de bestandsverkenner te openen en navigeer naar de map System32 door het locatiepad te volgen via Deze pc > Lokale schijf (C:) > Windows > System32.

2. Klik met de rechtermuisknop op de map Drivers en klik op de optie Eigenschappen in de weergegeven lijst.

3. Navigeer naar het tabblad Beveiliging en klik op de knop Geavanceerd om toegang te krijgen tot de speciale machtigingen of geavanceerde instellingen.

4. Klik op de optie Wijzigen in het gedeelte Eigenaar in het volgende venster.

5. Typ Beheerders in de balk Voer de objectnaam in om te selecteren en klik op de knop Namen controleren.

6. Het beheerdersaccount op de pc wordt weergegeven op de balk Voer het te selecteren object in; klik op de OK-knop.

7. Klik in het venster Geavanceerde beveiligingsinstellingen voor stuurprogramma’s op de knop Toepassen.

Opmerking: u kunt het geselecteerde beheerdersaccount noteren in het gedeelte Eigenaar van het venster.

8. Klik op de knop OK in het bevestigingsvenster van Windows Security.

9. Klik op de knop OK in het venster Geavanceerde beveiligingsinstellingen voor stuurprogramma’s om het proces te voltooien.

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

Q1. Waarom zie ik Deze bewerking vereist een Interactive Window Station-foutbericht terwijl ik de stuurprogramma’s van mijn videokaart bijwerk?

antw. Om de stuurprogramma’s van de videokaart of grafische kaart op uw pc bij te werken, moet de map met stuurprogramma’s beheerdersrechten hebben. Als er niet voldoende machtigingen worden gegeven, ziet u mogelijk deze foutmelding tijdens het bijwerken van de stuurprogramma’s.

***

De methoden om deze bewerking op te lossen, vereisen een interactieve Window Station-fout, worden in dit artikel beschreven. Probeer de methoden in het artikel te implementeren om deze fout op te lossen en laat uw suggesties over de fout achter in het opmerkingengedeelte. Als u nog vragen heeft over Deze bewerking vereist een interactief Windows-station Windows 7 of Windows 10 pc, laat ze dan achter in het opmerkingengedeelte.

  Wat is RDP (Remote Desktop Protocol) en hoe het te gebruiken?

gerelateerde berichten